Çok daralıyorum çıkış yolu

Boşuna daraltıyorsunuz kendinizi.
Eviniz var kira derdi yok şükür. En kötü arabanızı satar mevcut borçlarınızı ödersiniz hatta yeni araba alacak para dahi kalabilir. Eşinizin işsizlik maaşıyla bir süre idare edersiniz o arada iş bulur eşiniz. Hem gencecik adam hem 20 yıllık ustalık tecrübesi var.
Evet canım çok şükür bazen içime ferahlık geliyor sonra yine daralıyorum en kötü aracı satar bende öyle düşünüyorum.
Onun verdiği emeklere çok üzülüyorum gideceği yerde sıfırdan başlayacak olmasına

Bebeğinizi allah size bağışlasın. İyi düşünün iyi olsun.
Ben de çocuklarımın doğumunda hep eşimin işiyle sınandım. Ha bizim avantajımız benim maaşım vardı ama ev kiraydı, yeni evliydik, borç çoktu... İkisinde de bi kaç haftadır girmişti işe. Ama pes etmedi. Hep iş aradı şimdi çok şükür çok iyi yerde. Benden fazla kazanıyor hatta çok şükür
Siz iyi düşünün iyi olacak inşallah. Bunlar da sınav geçecek inşallah
Evet canım sizde bir sınavdan geçmişsiniz bende öyle düşünüyorum sonu ferahlık diyorum Rabbime sığınıyorum o en güzelini bilir

bir söz var allah'ım çok verip azdırma az verip aratma diye,çok detaya giremiyorum da,dünya da bin bir çeşit insan var,kimisi parayla kimisi fakirlikle kimisi hastalıkla kimisi evlatla sınav olur bu inançtan çok insanoğlu olmakla ve hepimizin aynı amaç için yaşayıp farklı yollar seçip ama eninde sonunda aynı yere gideceğimizle ilgili bir durum..

birşeyi arayıp bulamayan insanlar var çabalayan ama sonuç alamayan ve sonun da patronun kim olduğunuzu hatırlamamız gereken zamanlar var bu da hayatın gerçekleri :)
Evet canım çok haklısın sınavdayız dediğin gibi hayatın gerçekleri

size de maşallah..inşallah nasibinize ulaşırsınız bir nokta da...elbet bir yerden çıkıp gelecek..sadece pozitif düşünün..evren bizim duygularımızı algılar teorisi var..umut kesilirse bir nokta da nasip de kesilir..bazen zor zamanlar geçiriyoruz evet ama şöyle bir bakarsanız sağlık herşeyden bir durum elinizdekilere bakıp umut kesmeyin..birşeylere sahip olmaya çalışırken bir yerden batıyor insan..zamanımızın da ekonomik sıkıntıları belli..bu kadar modernleşmeden önce hayat daha kolaydı diye düşünmecen edemiyorum
İnşaAllah 🤲🏻
Gerçekten eskiden az ile yetinilirdi şimdi yetmiyor herkes yarıl hırs peşinde

Tazmınat alabilir ınsallah eğer yuksektan yatıyorss maaşı 20 - 21 alır en yuksek ben suan 20 alıyorum 10 ay. Allah yardımcınız olsun bebek hayırlı olsun kısmetıyle gelir derler yemı kapılar acılır ınsallah. Isı ney? Fabrıkalara başvursa

İki yıllık ön lisans çocuk gelişimi
Eşiniz is bulamazsa, işsizlik maaşı sürecinde o evde bebek baksa siz de bi işe girseniz nasil olur? Kimsenin ilk tercihi bu olmaz tabii de sonuçta bir sürü özel sektörde insan birkac aylik bebegi bırakıp işe dönmek zorunda kaliyor zaten.

Tazmınat alabilir ınsallah eğer yuksektan yatıyorss maaşı 20 - 21 alır en yuksek ben suan 20 alıyorum 10 ay. Allah yardımcınız olsun bebek hayırlı olsun kısmetıyle gelir derler yemı kapılar acılır ınsallah. Isı ney? Fabrıkalara başvursa
Maaşı yüksekti işsizlik tavandan alır ama borçlara yetmiyor gelir iyi diye ona göre borç olmuş rahat davranmışız
Sağol canım inşaAllah
Demir Çelik üzerine çalışıyordu

Eşiniz is bulamazsa, işsizlik maaşı sürecinde o evde bebek baksa siz de bi işe girseniz nasil olur? Kimsenin ilk tercihi bu olmaz tabii de sonuçta bir sürü özel sektörde insan birkac aylik bebegi bırakıp işe dönmek zorunda kaliyor zaten.
Söyledim ama bebeğimiz çok küçük küvöz sürecide oldu asla kabul etmiyor

Öncelikle bebeğiniz hayirli olsun.Esinizin iş yerinden daha önce çıkan başka iş yerine giren insanlar vardır onlarla konuşsun.Madem usta iş bulması kolay olur.Ayrica Facebook ta sayfalar oluyor işte inşaatçılar tekstilciler gibi yada işte tekstil işi arayanlar gibi oralara baksın.Benim eşimde usta ordan bir suru teklif geldi şimdiye kadar.İssizlik maaşı şu anda işinizi gormez malesef eşiniz iş bulmak zorunda

Öncelikle bebeğiniz hayirli olsun.Esinizin iş yerinden daha önce çıkan başka iş yerine giren insanlar vardır onlarla konuşsun.Madem usta iş bulması kolay olur.Ayrica Facebook ta sayfalar oluyor işte inşaatçılar tekstilciler gibi yada işte tekstil işi arayanlar gibi oralara baksın.Benim eşimde usta ordan bir suru teklif geldi şimdiye kadar.İssizlik maaşı şu anda işinizi gormez malesef eşiniz iş bulmak zorunda
Evet demir çelik ustası
Zaten işsizlik maaşı ile olacak iş değil .
Daha dün haber geldi geri kalan kısım da çıkarıldı diye işte .
Bugün bir kaç yer baktı

Maaşı yüksekti işsizlik tavandan alır ama borçlara yetmiyor gelir iyi diye ona göre borç olmuş rahat davranmışız
Sağol canım inşaAllah
Demir Çelik üzerine çalışıyordu
Tahmin ettim kaptan demir celikten mi cıkarıldı :( suan yazlıktayım duyumlarım öyle cıkarılma varmış. Eger yoksada bu tekırdağ silivri tarafında cok fabrıka var ıssız kalmaz

Tahmin ettim kaptan demir celikten mi cıkarıldı :( suan yazlıktayım duyumlarım öyle cıkarılma varmış. Eger yoksada bu tekırdağ silivri tarafında cok fabrıka var ıssız kalmaz
Yok canım biz Kocaeli tarafındayız
Bizim burada iş sektörü fazla ama eşim farklı bir işte yapamaz

Bu kadar sıkmayın canınızı, eşiniz ustaymış iş bulur. Bankalar da hemen hacze falan gelmez, yapılandırma falan yaparlar, inşallah o noktaya gelmeden iş bulur.

Evet canım çok şükür bazen içime ferahlık geliyor sonra yine daralıyorum en kötü aracı satar bende öyle düşünüyorum.
Onun verdiği emeklere çok üzülüyorum gideceği yerde sıfırdan başlayacak olmasına
Sıfırdan başlamayacak yahu. Biraz fazla hassassınız bu konuda. Yılların ustası bu adam sıfırsan niye başlasın, çıraklık mı yapacak?

Adam niye sıfırdan başlıyor onu anlamadım. İnsanlar şirket değiştirir, iş değiştirir. Ne var ki bunda? Yılların ustasıymış. Oradan başka o işi yapacağı yer yok mu koca memlekette? Ona olmaz, buna olmaz demekle olmaz bu iş. Gerekirse siz de çalışırsınız, toparlarsınız inşallah.

Adam niye sıfırdan başlıyor onu anlamadım. İnsanlar şirket değiştirir, iş değiştirir. Ne var ki bunda? Yılların ustasıymış. Oradan başka o işi yapacağı yer yok mu koca memlekette? Ona olmaz, buna olmaz demekle olmaz bu iş. Gerekirse siz de çalışırsınız, toparlarsınız inşallah.
Evet usta ama başlayacağı yerlerde usta amir var eşim direk o şekilde başlayamaz zaten ama ilerde ne olur bilemem .
Bende istiyorum ama yeni bebeğim oldu bebekten önce çalışıyordum şuan bebeğim 45 günlük ve küvöz sürecide oldu

Back
X