Sadece bu iş üzerine tecrübesi var askerden direkt orada açmış gözünü belki girer dener ama kendi işi gibi olmazO niyeymiş?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sadece bu iş üzerine tecrübesi var askerden direkt orada açmış gözünü belki girer dener ama kendi işi gibi olmazO niyeymiş?
Bu kadar gözünüzde büyütmeyin, insanlar ne hayatlar değiştiriyor neden yapamasin başka işte, o kadar mı prenses bu erkekler anlamıyorum...kendini bu kadar uzme, ev var gerekirse araba satılır borçlar kapatilir eşin de başka işe girer ve yapar paşa paşa...eşine de bunu yansıtma sen ne iş olsa yaparsın en ağır işte çalışmış insansın de ver Gazi...insanoğlu mecbur kalınca her işi yapar bu kadar prenses olmayınYok canım biz Kocaeli tarafındayız
Bizim burada iş sektörü fazla ama eşim farklı bir işte yapamaz
Ay evet ya tamam herşey üst üste gelmiş üzücü bir durum ama onu yapamaz bunu kabul etmez baya baya prenses modunda takılıyorlar, şuan 8 aylık hamileyim hala çalışıyorum, doğum izninden sonra da çalışacağım, eşim de 42 yaşından sonra iş degistirdi çok alakasız bir alana geçti ama yapamaz vs hiç demedim mecbur birşey yapcak yaniAdam niye sıfırdan başlıyor onu anlamadım. İnsanlar şirket değiştirir, iş değiştirir. Ne var ki bunda? Yılların ustasıymış. Oradan başka o işi yapacağı yer yok mu koca memlekette? Ona olmaz, buna olmaz demekle olmaz bu iş. Gerekirse siz de çalışırsınız, toparlarsınız inşallah.
Öğrenciler ve idare mağdur olmasın diye okulun son gününe kadar izne ayrılmadım, okul kapandıktan beş gün sonra doğuma gittim. İhtiyacım olsa işe erken de başlardım, mecbur. Bu işin ayıbı yok. Adamın elinde mesleği varmış. Vasıfsız değil. Her yerde iş bulur. Bu kadar enseyi karartmaya gerek yok bence de.Ay evet ya tamam herşey üst üste gelmiş üzücü bir durum ama onu yapamaz bunu kabul etmez baya baya prenses modunda takılıyorlar, şuan 8 aylık hamileyim hala çalışıyorum, doğum izninden sonra da çalışacağım, eşim de 42 yaşından sonra iş degistirdi çok alakasız bir alana geçti ama yapamaz vs hiç demedim mecbur birşey yapcak yani
Allah razı olsun ne güzel yazmışsınız içimi ferahlattınız inşaAllah canım amin çok aminüzülmeniz endişe etmeniz normal ama bazen herşey tepetaklak gider hayat bu, sütünüz kesilir eşiniz doğru söylüyor bu kadar dertlenmeyin iyi düşünün iyi olacak deyin. iyi ustalar kalmadı hele demir çelik ustası gerçekten boş kalmaz. evinizin olması büyük artı 300bin borç da ödenir bi süre sıkıntı çekersiniz ama herşey yoluna girer. bazen de herşey yolunda gider olmadık yerlerden fırsatlar kapılar açılır önünüze içinizi ferah tutun,Allah daha güzelini nasip edeceği için böyle olmuştur. bebeğinizi sağlıkla büyütün eşiniz iş aramaya devam etsin elbet içine sinen bişey olur
Çok haklısınızBu kadar gözünüzde büyütmeyin, insanlar ne hayatlar değiştiriyor neden yapamasin başka işte, o kadar mı prenses bu erkekler anlamıyorum...kendini bu kadar uzme, ev var gerekirse araba satılır borçlar kapatilir eşin de başka işe girer ve yapar paşa paşa...eşine de bunu yansıtma sen ne iş olsa yaparsın en ağır işte çalışmış insansın de ver Gazi...insanoğlu mecbur kalınca her işi yapar bu kadar prenses olmayın
Evet doğru mecbur yapacak ne iş olursa artık yapacak bişey yokAy evet ya tamam herşey üst üste gelmiş üzücü bir durum ama onu yapamaz bunu kabul etmez baya baya prenses modunda takılıyorlar, şuan 8 aylık hamileyim hala çalışıyorum, doğum izninden sonra da çalışacağım, eşim de 42 yaşından sonra iş degistirdi çok alakasız bir alana geçti ama yapamaz vs hiç demedim mecbur birşey yapcak yani
Haklısnız inşaAllahÖğrenciler ve idare mağdur olmasın diye okulun son gününe kadar izne ayrılmadım, okul kapandıktan beş gün sonra doğuma gittim. İhtiyacım olsa işe erken de başlardım, mecbur. Bu işin ayıbı yok. Adamın elinde mesleği varmış. Vasıfsız değil. Her yerde iş bulur. Bu kadar enseyi karartmaya gerek yok bence de.
Aynen ya dert etme boşver, erkek değil mi sonuçta ve yıllardır çalışma deneyimi var çalışsın birşeyler yapsın, çok fazla bazlama koçanıEvet doğru mecbur yapacak ne iş olursa artık yapacak bişey yok
Çok haklsın canım ilk defa karşılaştığımız için bi dert edindim ama Rabbim en güzelini bilir aynı şartlar olmaz ama bir işe girecek mecburErkek milletini bu kadar nazlamayın.
Bir vasfı, becerisi var eşinizin illa ki iş bulur.
Bulana kadar da geçici işlerle idare edebilir.
Eşimin iş konusunda başından geçen badireleri anlatsam kısa bir roman olur.
Düştüğümüz yerden kalktık, yeniden başka bir işyerinde tekrar başladık.
Hayatın normal akışında olan işler bunlar.
Allah hayırlı kapılar açsın inşallah.
Haklısnız aynı şartlar olmayacak belki ama mecbur girecek bir yereAynen ya dert etme boşver, erkek değil mi sonuçta ve yıllardır çalışma deneyimi var çalışsın birşeyler yapsın, çok fazla bazlama koçanı
Çok haklısnız ama şuan elimizde hiç yok ve patron çıkış ücretimi 4 taksit ile verecekmiş .Bence bu anlattıklarınız arasında gerçekten zor olan şey sizin düşük, doğum , kuvez süreci ve yeni anne olmanın verdiği zorluklar.
Bu devirde, hem eviniz var, hem arabanız var. Bahsettiginiz borç bu mal varliklarinizin yaninda gercekten küçük ve eşinizin 20 yıllık iş deneyimi var ve muhtemelen çıkış tamamlanınca bir tazminat benzeri toplu para alacaktır. Ve bu kadar deneyimle bugün değilse yarin yine iş bulacaktir.
Ben neye bu kadar aşırı üzüldünüz ve daraldıniz anlamadım.
Bebeğinizi sağlıkla ve mutlulukla büyütmenizi dilerim.
Siz bebeğinize ve kendinize bakın. Eşiniz yolunu bulur. Sonuçta taksitle de olsa gelecek para hiç az değildir. Siz çocuklarınızı güzelce büyütmeye odaklanınÇok haklısnız ama şuan elimizde hiç yok ve patron çıkış ücretimi 4 taksit ile verecekmiş .
Devletten mühlet istediği için olan işçilere oldu yani ve ne zaman verileceği belli bile değil ve bir anda geliştiği için iş durdurma çıkarma ve be eğiminin küvöz süreci hepsi peş peşe oldu inanın insan daralıyor ama yapacak bir şey yok olması gerekiyor muş bir çıkış yolu mutlaka var Rabbime sığınıyorum
Haklısın canım her şey olacağına varıyor zaten hayırlısı olsunSiz bebeğinize ve kendinize bakın. Eşiniz yolunu bulur. Sonuçta taksitle de olsa gelecek para hiç az değildir. Siz çocuklarınızı güzelce büyütmeye odaklanın![]()