• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Arkadaşsızlık...

Milseyk

Dilemma
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
5 Eylül 2015
50
19
3
Kızlar bir derdim var...
Hiç arkadasim yok. 21 yasindayim. Liseden arkadaslarim hep lisede kaldi. Koptuk hepsiyle. Sadece liseden kalan bir erkek arkadasim vardi(normal arkadaş) oda Sapığa bağladi çocuk yollarimi ayirdim. Ilkokuldan kalan 3 yakın kiz arkadasim vardi. Biriyle lise zamanında yaptigi büyük bi hatadan dolayi kendi isteğimle yollarimi ayirdim. Biriyle yediğim içtiğim ayrı gitmezdi. Üniversiteye Başladıktan sonra arayıp sormayı kesti. Sürekli ben ariyordum açikcasi artik rahatsiz olup aramayi biraktim zaten o da aramadi birdaha. Diğeride sadece erkek arkadasiyla arasi acilinca benimle Görüşmeye basladi. Erkek arkadasiyla arasini düzelttirip gidiyordu Gidiş o gidis. Arada arar sorar, belki Görüşürüz ama bayramdan bayrama vs inanın ... Sadece erkek arkadasim var yanimda ... Millete bakıyorum birsürü arkadaşi var Fotoğraflar, videolar, eğlenceler o Biçim. Açıkcası iş yerindeki arkadasliklarda iş yeri sınırları içinde kaldı hep. Ne olacak bu böyle :(

Insanlari fazla önemseme arktaslij karşıliklidir arayani ara aramayani sorma kendinden taviz verme degersizlere, umarim en iyi arakas demicem dostun olur insalalh birgün cunku gercekten boyle guvnilir dost lazim hayatta :KK3:

Bide ben hergün gezip tozmak istiyorum o biraz imkansız dimi

bazen yalniz olmak yanlis insanlarla olmaktan iyidir inan bana. hani derler ya: sütten agzi yanan yogurdu üfleyerek yermis ben hic ders almadim mesela. cani isteyince arayan ya da 15 senelik mükemmel bir dostluk/kardeslik sonrasi buldugu erkege degisenide gördüm, bosver... artik cok sogudum insanlardan bana deger veren insanlarla bile görüsmek istemiyorum bana yapilanlardan dolayi,bazi insanlar bizim gibi arkadas konusunda sanssiz olabiliyor malesef kabullenmek gerekiyor galiba...

Hayatimda o kadar güzel insanlar biriktirmistim ki bircogu teker teker gitti. Ya güzel insan degildiler ya da guzel biriktiremedim. Bircok kez haksizliga ugradim kalp kırıklığımla sanırım ben de baskalarini kirdim ve su an durumum senden farksiz sayilmaz. Ne olursa olsun beni birakmayan birakmayacagim iki dostum var. Biri ayri ülkede biri ayri sehirde.
Simdi yeni bir sehirdeyim(haksizligi da koydum bavula) ama korkuyorum yine kirilmaktan. Cunku fazla hassasim cok ince dusunup insanalri onemsiyorum ve kirmayayim derken kiriliyorum. Ayni seyleri yasamaya korkuyorum. Simdi evde kendimi yenilemeye alcam. Ruhumu doyurmaya güçlendirmeye özgüven kazanmaya calisiyorum sanirim o zaman cikacam yeni insanlarin karsisina. Tabi bu sirada daha cok kendimi kaybetmezsem.

O gordugun fotolara videolara aldirma. Bir ufak hataya bakar o gösteriş dunyasinin puff olmasi

Ben de özenme çok var maalesef :( milletin fotoğraflarına Videolarına hayatlarına çok özeniyorum

Ama inan o fotolardaki hibi yaşamıyor bütün gün insanlar kuzenleriniz filan var mı benim en iyi arkadaşlarım kuzenlerim mesela .

Kuzenlerim var severim hepsini ama en büyüğü benden 6 YAŞ küçük :)

Kuzenlerim var severim hepsini ama en büyüğü benden 6 YAŞ küçük :)
Yok baya yaş farkı varmış karşınıza samimi doğru insanlar çıkmamış yada senden kaynaklı samimi olamamışsın umarım en kısa zamanda dostların olur

Bide milletin hayatıyla yaşıyorum zaten. Aa bu evlenmiş, şu sözlenmiş, bu üniversiteye gitmiş. Bu tatile gitmiş, şu şu kıyafeti giymiş. Herkesin hayati mükemmel vs diye kendimi yiyorum

Bide milletin hayatıyla yaşıyorum zaten. Aa bu evlenmiş, şu sözlenmiş, bu üniversiteye gitmiş. Bu tatile gitmiş, şu şu kıyafeti giymiş. Herkesin hayati mükemmel vs diye kendimi yiyorum
Peki sen çalışıyor musun okuyor musun evde misin neler yaparsın ?

Anam nedir sizin bu milletin vidyolarına, fotolarına özenmeniz ben anlayamadım hâlâ :KK43:

KK da biraz vakit geçir ben kendime çok güzel dostlar arkadaşlar buldum burda hepsi bâhâ biçilemez...
Katılıyorum bende en değerli dostumu buradan edindim. :KK51:

Asla sosyal medya ile insanların hayatını kıyaslama. Benim liseden bir arkadaşım var. o kadar mutlu ki instagramda görsen kıskanırsın o derece. il il gezebiliyor falan. geçen gün biraz konustuk işsizmiş ailevi problemleri varmış. salla yani.

Gerçek dost zor bulunur. .
İyi gün dostu çook, gerek yok . .

Canım tam da benim problemimi yazmışsın inan benzer bişeyi ben yazmayı düşünüyodum sana moral olurmu bilmiyorum ama içimi dökeyim sıkılmazsan okursun.. Bende senin gibi yalnızım senden de büyüğüm üstelik 25 yaşındayım. 10 yılı aşkındır görüştüğüm 5 6 dostum vardı şimdi hiçbiriyle görüşmüyorum neden çünkü çok verici davrandım misal annemle kavga ettim gel çıkalım sevgilimle kavga ettim gel çıkalım iş yerinde şu şu oldu gel çıkalım... Her çağırdıkları yere anında giderdim her dertlerini dinledim şimdiye kadar ama ben çağırdıgım zaman yok karnım agrıyo yok midem bulanıyo derler bir yarım saat benimle kahve içmeye gelmezlerdi ama haftasonları üşenmeden taa istanbulun diğer ucuna kahvaltıya yemege giderlerdi iş arkadaslarıyla sürekli böyleydi üstüne birde ben çıkamadıgım zaman ki çıkamama nedenimde şu sınava hazırlanıyrum benim için hayati bir sınav ders calısmam lazım neymiş efendim çok abartmısım al tarafı kıytırık bir sınavmış vs vs.. Benim 3 arkadaşım liseden diğer 3 arkadaşım ünivden yakın dostumdu derken ben bu iki grubu birbiriyleriyle tanıstırdım onlarda arkadaş olsunlar diye baktım sürekli iki grupta birbiri hakkında konusup yanyana gelince canciğer oluyorlar ehhh dedim yetti be ikiyüzlü insanlarla görüşmektense yalnız kalmayı tercih ederim. Sadece yanımda erkek arkadaşım vardı en azından onda huzur buluyorum derken onunlada ayrıldık şimdi tek başımayım tekrar sınava hazırlanacak güç arıyorum kendimde dakikalar geçmiyo. Benim gibi olan varmı bilmiyorum ama sıkılırsan yaz bana dertleşiriz senin hiç olmazsa erkek arkadaşın varmış yanında yani demem o ki boşver saçma sapan sana değer vermeyen arkadaşlardansa yalnız kalmak evet zor sıkıcı bazen çok bunaltıcı ama daha iyi..

Bende arkadaslarımı geride bıraktım malesef benimde hic yok, sadece ara sıra yazisiriz, Yaşadığım sehri değiştirdim. Seni Anlıyorum

Back
X