ARKADAŞSIZLIKKK:((

Canım çevremde yaptıranlarda hep pişman iyice araştır
Ay deme öyle ya doktorumada şimdi karşı gelmek istemiyorum annem aslaaaa diyor ananem babannem annemin teyzesi vs yapma diye arıyor doktoruma ne diyeceğim bilmiyorum sanki güvenmiyormuş gibi koskoca doktor çevrendekiler neden pişman acaba:KK17:

kız bende senin gibiyim ben ailemle bütün çevremle yakın oturuyorum ama çoğu arkadaşımı eledim daha doğrusu hakkettiler 1 tane sağlam arkadaşım var yetiyo :KK14: kartaldayım ben bacım sen nerdesin

kız bende senin gibiyim ben ailemle bütün çevremle yakın oturuyorum ama çoğu arkadaşımı eledim daha doğrusu hakkettiler 1 tane sağlam arkadaşım var yetiyo :KK14: kartaldayım ben bacım sen nerdesin
Kız senin yine bir tane sağlam kankin varmış bende bir tane sağlam kanki istiyorum yeter bana biraz eğlenceli gülmeyi seven dedikodu yapan aksiyonlu arada yemek yapmayı bilen dertleşen.....taliplerimi bekliyorum diğer yarışmacı arkadaşlara başarılar :KK14: Halkalı bende bacım:KK50:

oyy aramızda koca bi istanbul var tee nerdeyiz olsun 2 hamiş gene konuşuruz boşver hatta burdan gelmek isteyenler hep beraber görüşelim En Büyük KK

yüklettim adasuu açlık 73 şekerli 90 yani normalde babamın 400 dür şekeri ve ben hergün hamurişi yerim korkuyordum ama düşük çıktı işte . Sen yaptırdın mı ?

yüklettim adasuu açlık 73 şekerli 90 yani normalde babamın 400 dür şekeri ve ben hergün hamurişi yerim korkuyordum ama düşük çıktı işte . Sen yaptırdın mı ?
Yarın gidicem sabah doktora ama bilmiyorum annemler yaptırmam taraftarı değil bebişe zararmış diyorlar ama doktorumada karşı gelmek istemiyorum ortadayım yani:KK42:

Kızlaarrr ben 2 senedir başka şehirde yaşıyorum hiiç arkadaşım komşum yok tek eşim var oda 12 saat çalışıyo akşam 10 da geliyo bende çalışıyordum ama hamile olduğumdan çalışamıyorum artık :KK43: haliyle çoook sıkılıyorum her dk evdeyim tv izlemekten öğğ geldi bütün programları ezberledim çook sosyal biriydim biiisürü arkadaşım vardı diğer şehirde ama burda hiç kankim yook napmalıyım nasıl zaman geçirmeliyim tavsiyeleriniz varmı :KK14:
komşularla takıl..
tanış :)

günlere katıl :)
çevrende sohbet grubu felan varsa sor soruştur bi bakabilirsin

komşularla takıl..
tanış :)

günlere katıl :)
çevrende sohbet grubu felan varsa sor soruştur bi bakabilirsin
Malesef canım burda çoğu kişi ya suriyeli yada başka ülkeden türkleride bi tuhaf öyle konşuluk ilşkileri yok kimsenin herkes kendi aleminde

Yarın gidicem sabah doktora ama bilmiyorum annemler yaptırmam taraftarı değil bebişe zararmış diyorlar ama doktorumada karşı gelmek istemiyorum ortadayım yani:KK42:

Canım o zararmış olaylarına inanma hiç mi baklava şekerpare yemiyorsun aynı oda. ve eğer varsa ve sen bunun teşhisini koydurmazsan cocuğunun böbrekleri hasarlı olacak bu vebali nasıl taşırsın şuan bende ve bebeğimde bi sorun yok merak etme :anneadayı:

Canım o zararmış olaylarına inanma hiç mi baklava şekerpare yemiyorsun aynı oda. ve eğer varsa ve sen bunun teşhisini koydurmazsan cocuğunun böbrekleri hasarlı olacak bu vebali nasıl taşırsın şuan bende ve bebeğimde bi sorun yok merak etme :anneadayı:
Yaptırıcam canım bende bi doktorumla yarın birdaha konuşayım bakalım

Ay deme öyle ya doktorumada şimdi karşı gelmek istemiyorum annem aslaaaa diyor ananem babannem annemin teyzesi vs yapma diye arıyor doktoruma ne diyeceğim bilmiyorum sanki güvenmiyormuş gibi koskoca doktor çevrendekiler neden pişman acaba:KK17:

Canım bi arkadaşım o şeker yüklemesiyle komalık oldu
Biride şeker hastası

Back
X