• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ARKADAŞSIZLIKKK:((

Canım ütü masasının tabanına alüminyum folyo kapla pantolonun üstünü ütülerken altıda ütülenmiş oluyo:)
Gömlekleride makinadan çıkarır çıkarmaz askıya as öyle kurut

Ütüye harcadığın zaman yarıya iner
Ayyyy çoook sağol böyle pratik bilgilere çook ihtiyacım var çok acemiyimo_O

İstanbul canım sen?

ankara... sen doğumu yap bak nasıl sosyalleşiyorsun :) ben de küçük şehirdesin sandım :) kocişine de söyle gezdirsin sen akıllı olsun :*

ankara... sen doğumu yap bak nasıl sosyalleşiyorsun :) ben de küçük şehirdesin sandım :) kocişine de söyle gezdirsin sen akıllı olsun :*
O evde olsa yeter onla bi şekilde eğleniyorum ama çalışıyor bende çalışıyordum ne gğzel ama ayrıldım hamilelikten sonra bebişimi bekliyorum sabırsızlıkla kurban olduğum Alahım sağlıkla bağışlasın bana :KK46:

amin canım sağlıklı bebişin olsun :)

hareketinde kısıtlıysa ve dahada kısıtlanacak nasıl koşacaksın arkadaş peşinde internet oyunları ile idare et zaten bebeğin olunca boş zamanı mumla ararsın gözün arkadaş görmez

hareketinde kısıtlıysa ve dahada kısıtlanacak nasıl koşacaksın arkadaş peşinde internet oyunları ile idare et zaten bebeğin olunca boş zamanı mumla ararsın gözün arkadaş görmez
Ya öyle arkadaş peşinde koşmak değil arada bana gelsin dertleşeyim falan yani gezip tozma anlamında değil yahu

Bende küçükçekmece sefaköy yakinmisiz
Ay kıyamam sana nasıl da dökmüşsün içini uzun uzun.Bak adasu da bende istanbuldayız ve burada hiç tanıdığımız yok aynı senin gibi.
İşten ayrıldıktan sonra daha sıkıcı olmaya başladı her şey.Benim de komşum yok etrafımda hiç.Yeni taşındık aile apartmanı sayılır burası,Hoş geldine kimse gelmedi.Birde üstüne üstlük cam kenarına kuşlar için ekmek koyuyorum ondan rahatsız olup kapıma geldi komşum.Yalnızlık zor.
ben de istanbulda sitedeyimkalabalik bi sitede yapayanlizim
Ay kıyamam sana nasıl da dökmüşsün içini uzun uzun.Bak adasu da bende istanbuldayız ve burada hiç tanıdığımız yok aynı senin gibi.
İşten ayrıldıktan sonra daha sıkıcı olmaya başladı her şey.Benim de komşum yok etrafımda hiç.Yeni taşındık aile apartmanı sayılır burası,Hoş geldine kimse gelmedi.Birde üstüne üstlük cam kenarına kuşlar için ekmek koyuyorum ondan rahatsız olup kapıma geldi komşum.Yalnızlık zor.

Bende küçükçekmece sefaköy yakinmisiz
ben de istanbulda sitedeyimkalabalik bi sitede yapayanlizim
Yakınız valla bende kalabalık bir sitede yapayalnızım malesef o_O

Buluşalım o zaman arkadaşlar tüm yanlizlar olarak var misiniz

Arkadaşım taşınmalı göçebeli hayatta kaçınılmaz son bu oluyo malesef...

Boşver böylesi daha iyi boş kalabalıktansa hayatta bi sen bi eşin olduktan sonra dolu dolu yeter.

Bak bebişinde varmış ne mutlu sana. Çok şükür allah olmayanlara da versin bin şükür isyan olmasin ama

Etrafım okadar kalabalıktıki birbirr çıkardım onları. Çünkü hepsi boş çıkarcıydı.

Şimdi az kişiyle görüşüyorum kafM rahat hatta onlarda ipin ucunda bekliyo.
Arkadaşım taşınmalı göçebeli hayatta kaçınılmaz son bu oluyo malesef...

Boşver böylesi daha iyi boş kalabalıktansa hayatta bi sen bi eşin olduktan sonra dolu dolu yeter.

Bak bebişinde varmış ne mutlu sana.

Etrafım okadar kalabalıktıki birbirr çıkardım onları. Çünkü hepsi boş çıkarcıydı.

Şimdi az kişiyle görüşüyorum kafM rahat hatta onlarda ipin ucunda bekliyo.
Öyle yapma. Haklisin benim de hayat felsefem buydu. Doğrusu bu belki ama bu sefer de yapayalnız kalıyorsun. Evet binlerce şükür yaşam kaynağım benim oğluşum. Allah herkese versin insallah

Selam hatunlar. efnann efnann bahçelievlerin neresindensin? Bana çok yakın.

Back
X