Arkadaştan eş?

Üye bu sebepten ceza aldi. Yanlış bir uyarı olsaydı ceza almazdı diye düşünüyorum. Işsizlik olsaydı moderatorlerimiz ciddiye almazdı.
Gerçekten derdi olan üyelerin hakkına girmesi hoş değil forum kurallarını okuyup o şekilde konu açması gerek tüm üyelerin. Eğer bir hata fark edersek de bildirmek hepimizin görevi.
Yanlış yere konu açtı diye bir derdim var topiği doldu da insanlar konu mu açamadı? O derece doldu yani. Gerçekten her şeye bu kadar takılmayın ya komik 😂 nolmuş sanki site çöktü her yer doldu taştı amaaan

Süper olur bence arayıp da bulamayacağın şey. İnsan iyi anlaştığı kişiyle evlenmeli. En iyi anlaştığın kişilerde zaten hep arkadaşın değil midir ?

8 yıllık kankamla 10 yıldır evliyim verdiğim en iyi karardı bence daha sonrasında birbirimizi tanımak için çaba sarfetmedik zaten iliğimize kemiğimize kadar birbirimizi tanıyorduk

8 yıllık kankamla 10 yıldır evliyim verdiğim en iyi karardı bence daha sonrasında birbirimizi tanımak için çaba sarfetmedik zaten iliğimize kemiğimize kadar birbirimizi tanıyorduk
Peki nasıl o gözle bakabildiniz yani onları yavaş yavaş konuşarak mı

Peki nasıl o gözle bakabildiniz yani onları yavaş yavaş konuşarak mı
Son zamanlarda belli etmeye çalışmıştı ben de düşününce zaten hayatımın her parçasında onun olduğunu anladım... Konuşmak için şehrime gelmişti ama konuşamamıştı sadece ne için geldiğimi tahmin ediyorsun değil mi demişti.. Sonrası kendiliğinden geldi.. Zaten kabul etmeseydin başkasıyla evlenecekyin bu arkadaşlığımız yine devam etmeyecekti dedi

Son zamanlarda belli etmeye çalışmıştı ben de düşününce zaten hayatımın her parçasında onun olduğunu anladım... Konuşmak için şehrime gelmişti ama konuşamamıştı sadece ne için geldiğimi tahmin ediyorsun değil mi demişti.. Sonrası kendiliğinden geldi.. Zaten kabul etmeseydin başkasıyla evlenecekyin bu arkadaşlığımız yine devam etmeyecekti dedi
Evlendiniz mi

Back
X