Arkadaştan soğuma,nefret etme

deryafr

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
22 Temmuz 2016
50
8
1
27
Son zamanlarda yaptığı her şey gözüme batmaya beni rahatsız etmeye başladı açıkçası çünkü kendisinde boş bi özgüven var hiç fikri olmadığı konularda istediği gibi sallıyor öyle olmadığı öğrenilince hatasını kabul etmiyor,sürekli aksi,en ufak sorun gördü mü hemen memnuniyetsizliğini dile getiriyor her şeyden şikayetçi ve hep onum doğru bulduğu şekilde yaşamamı istiyor atsan atılmaz satdan satılmaz durumu var yani konuşmayı kessem arkamdan yapılmadık şey bırakmaycak biliyorum dedikodular şunlar bunlar gırla gidecek bide başarısız olduğumda mutlu olma durumu var evlere şenlik off napcam ben

Satılır satılır, çeek yüklee mesaj aat diyesim geldi.
Neden katlanmak zorundasın, kan bağın yok sonuçta?
Başarısızlığınla sevinen birini hayatında tutmak akıl işi değil.
Ortak arkadaşımız bol illa bi yerden çıkacak konuşmayı kessem de hep bi yerlerde lafımı edecek huzursuz edecek biliyorum daha acısız bi yolu yok mu bunun

Satılır satılır, çeek yüklee mesaj aat diyesim geldi.
Neden katlanmak zorundasın, kan bağın yok sonuçta?
Başarısızlığınla sevinen birini hayatında tutmak akıl işi değil.

aynen yaaa.görüşmeyi kesemem demişsiniz.yapar bir şeyler diye.asıl şimdi yapar.hayatınızda tutmakla hakkınızda bilgide veriyorsunuz.

Görüşmeyin olsun bitsin eğer rahatsızsanız

mesajlarına ve diğer hiç bir şeyine cvp verme.arama sorma.çok doluymuşsun da ondanmış gibi.zamanla bağ kopar zaten.
mesaj mı attın.aaaa gelmedi.

aaa elim doluydu.sonra aklımdan çıkmış falan dersin.

Bunalimdayim bu ara kimseyle görüşmek konuşmak istemiyorum yalnız kalmak istiyorum de. Zamanla biter zaten.

Arkanızdan konuşmasin diye yanınızda mi tutacaksiniz? !
Bitirin arkadasliginizi ya da minimuma indirin.. çekmek zorunda degilsiniz

Arkanızdan konuşmasin diye yanınızda mi tutacaksiniz? !
Bitirin arkadasliginizi ya da minimuma indirin.. çekmek zorunda degilsiniz
Yanımda çok tutmamaya çalışıyorum ama her durumda kötü bitecek bu işin sonu onun benden uzaklaşmasını sağlamanın bi yolu yok mu

Arkadaş işte adı üstünde, göbek bağınız bir kesilmedi ki yada ne bileyim bi zincirle birbirinize bağlı değilsiniz tc anayasasında ikiniz arkadaş olcaksınız diye bi kanun yok..

Olmayın artık arkadaş olsun bitsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…