Arkadsim kocasini aldattigini soyledi :/

kadın aldatmaları çoğaldı mı bana mı öyle gelmeyr başladı ?
Evet fazlasıyla hatta ankara da bi avukatın resmi açıklaması bu söyleyeceğim elimdeki 100 boşanma davasından 80i kadının aldatmasindan ötürü fakat eslere bunu soykemiyoruz çoğu gizlemek istiyor demişti sok gecirmistim

Gecmiste babanizin korkusuyla suanki esiyle istemeden evlenmis
Simdide bu kocasini baska biriyle aldatiyor napabilirim diye soruyorsunuz.
Hayir anlamadim bi babaniz bi sen karsimayin ne hali varsa gorsun.
Yaptigin yanlis Allah islah etsin de gorusme boyle biriyle
haklisiniz en dogrusu.bu galiba ya vaz gececek duzgunce yoluna devam edecek yada bu arkaslik bitecek

Mrb arkadslr yakin bi arkadasim baska bi adama asik oldugunu soyledi birde cocugu var ne diyecegimi bilemedim sadece tlfnda gorusuyorlarmis yakin bi yuz yuze de gorusuyorlarmis ama yakin bi temaslari hic olmadigi soyledi be bu durumun yanlis oldugunu derhal bitirmesi gerektigini soyledim cocugun icin bunu yapmamasi gerwktigini soyledim ama soktayimm nasil ikna edebilirim daha ne soylemem gerek
uzak dur. ve konuya müdahil olma. yanlışı söylemişsin zaten. birgün eşine ben yakın arkadaşıma gidiyorum der evden çıkar çocuğunuda sana bırakır beni idare et der adamın yanına gider ve sen o zaman birşeyde diyemezsin. zina günah de en son olarakta. bu ilişkin devam ettiği sürecede görüşmeyelim de.

Evet fazlasıyla hatta ankara da bi avukatın resmi açıklaması bu söyleyeceğim elimdeki 100 boşanma davasından 80i kadının aldatmasindan ötürü fakat eslere bunu soykemiyoruz çoğu gizlemek istiyor demişti sok gecirmistim

Şahit olduğum sadece bir olay var evli çift olarak onun dışında nişanlısını sevgilisini aldatan aldatana tabi evlenince durulmuyolarmış demek ki vay arkadaş erkek ırkı daha masumlaştı gözümde

Şahit olduğum sadece bir olay var evli çift olarak onun dışında nişanlısını sevgilisini aldatan aldatana tabi evlenince durulmuyolarmış demek ki vay arkadaş erkek ırkı daha masumlaştı gözümde
Ama kadın da yine erkekle aldatiyor masum da değiller yine. Ar namus kalmadı milette..

Ama kadın da yine erkekle aldatiyor masum da değiller yine. Ar namus kalmadı milette..

O açıdan bakarsak erkek de kadınla karakter meselesi işte cinsiyetten çok tankdığım ortak bir arkadaş var boşanmış kimi gözüne kestirirse evli vs fark etmiyor biri ile tatile gitti hatta evliydi adam ama dışardan melek konusu geçiyor eşimden sonra kimse olmadı ortalık pislik dolu erkeklerin niyeti başka boşandık ya vs vs kim neci belli değil artık . Burda da aldatan aadınların konusu çoğaldı artık tam tersi oldu herşey

bazısı yaşamadan anlamıyor işte.. bırak yaşasın görsün sonuçlarına.. herkes yaşadıklarının sonuçlarına katlanır...

Gecen yil eltisi boyle bi hata yapmis kendisi bunu ogrenince goz yummamis esine ve abisine soylemis.bosandilar bana beddua etti aynisini yasa diye demis bende.bunu bile bile bu ahı cekecek onu haklimi cikaracaksin dedim bu esim ve ailesin kaderiymis dedi nedesem bos bildiginden sasmayacigini bilyorum zaten yuz yuze gorusmemiz imkandiz farkli yerlerde oturuyoruz bunu bana anlattiginda tesadufen ayni ortama gelmistik o gumden beri telefonda dahi konusmadik ben aramayi dusunmuyorum kendisi ararsa son.bi kez daha yanlis oldugunu anlator kaparim

Vazgeçmezler arkadaşım.
Hiççç zorlama.
Selametle de git.
Benim de vardı öyle birisi (arkadaş diyemiyorum çünkü o kadar terbiyesiz birisi benim arkadaşım olamaz!)
Defalarca uyardım defalarca.
Sen ne dersen de bir kulağından girer öbüründen çıkar.
Ne halin varsa gör beni arayıp sorma dedim.
2 senedir de görüşmüyoruz.
Çamurunu sana da bulaştırır.
Görüşmemek en mantıklısı.

Mrb arkadslr yakin bi arkadasim baska bi adama asik oldugunu soyledi birde cocugu var ne diyecegimi bilemedim sadece tlfnda gorusuyorlarmis yakin bi yuz yuze de gorusuyorlarmis ama yakin bi temaslari hic olmadigi soyledi be bu durumun yanlis oldugunu derhal bitirmesi gerektigini soyledim cocugun icin bunu yapmamasi gerwktigini soyledim ama soktayimm nasil ikna edebilirim daha ne soylemem gerek
O bir arkadaş değil artık bir tehlike uzak dur kendi günahında boğulsun

Benım bır arkadaşım böyle bır ahlaksızlık yapıcak direk arkadaşlığımızı bitiririm.

Uyarın bencede !!!fakat sanki çok birşey değişeceğini düşünmüyorum
Telde görüşmüşler buda yetmemiş yüzyüze görüşmüşler biraz zor !
Umarım çıktığı sevgilisi kendisinin evli olduğunu bilip gönül eğlendirmiyordur
Çok aşık olmuşsada yavrusunun hatrına ayrılsın dürüst olsun,eşinin yüzüne baka baka aldatmasın
Vebali büyük allah islah etsin.....

Uyarın bencede !!!fakat sanki çok birşey değişeceğini düşünmüyorum
Telde görüşmüşler buda yetmemiş yüzyüze görüşmüşler biraz zor !
Umarım çıktığı sevgilisi kendisinin evli olduğunu bilip gönül eğlendirmiyordur
Çok aşık olmuşsada yavrusunun hatrına ayrılsın dürüst olsun,eşinin yüzüne baka baka aldatmasın
Vebali büyük allah islah etsin.....
Evli oldugunu biliyorms kabulleniyorms cocugu bile bende nasil gveniyorsun dedim ilerde cocugun nasil tNiyack seni dedim insallah dikkate alir vazgecer

Vazgeçmezler arkadaşım.
Hiççç zorlama.
Selametle de git.
Benim de vardı öyle birisi (arkadaş diyemiyorum çünkü o kadar terbiyesiz birisi benim arkadaşım olamaz!)
Defalarca uyardım defalarca.
Sen ne dersen de bir kulağından girer öbüründen çıkar.
Ne halin varsa gör beni arayıp sorma dedim.
2 senedir de görüşmüyoruz.
Çamurunu sana da bulaştırır.
Görüşmemek en mantıklısı.
Zaten bekarliktaki gibi degiliz ayda.yilda dwnk gelirsek 10 dk en fazla 1 saat yan yana geliyoruz o da annemlere gittigm de ozel olarak bulusmuyoruz eger vazgecmezse.o da bitecek tum yorum yapan arkadslarn dedigi gibi arkdgmi keserim vaz gecse bile.artk guvnm kalmadi

Evli oldugunu biliyorms kabulleniyorms cocugu bile bende nasil gveniyorsun dedim ilerde cocugun nasil tNiyack seni dedim insallah dikkate alir vazgecer

O bu düşünce ne kadar sağlıklı olur muamma !!!!!
Bu adam hele ki bekar ise ailesi başta karşı çıkacaktır muhtemelen 1 çocuklu bir kadın ile evlenmesini istemeyecektir.
Neyse sorunların ardı kesilmez bu çokta görünmez değil ama hayatını yavrusunuda içine alarak karartması enteresan
Biran önce kendisine azcık saygısı varsa eşini aldatmaktan vazgeçip BOŞANSIN

Zaten bekarliktaki gibi degiliz ayda.yilda dwnk gelirsek 10 dk en fazla 1 saat yan yana geliyoruz o da annemlere gittigm de ozel olarak bulusmuyoruz eger vazgecmezse.o da bitecek tum yorum yapan arkadslarn dedigi gibi arkdgmi keserim vaz gecse bile.artk guvnm kalmadi
gercekten cok sabirlisiniz ben duydugum dkka bitiririm ne arkadasligi genc kiz degilki seviyo napsin diym evli barkli kadin yani okudukca kinlenitom gercktn boyle arkadadlari olan iletisimini kesckki onlatda sanmiym ama yanlis yaptigini yaptiginn kotu bisey oldugunu anlasin cocuguna ve kocasina yazk Allah islah etsin baskasiyla konus hicbisey olmamis gibi kocanla yat kalk pislik iyyyyy

Back
X