4 ay önce sevglm tarafndan terk edldm ve acık cektim kendimi toparlayamadm onu unutmak için yalnıs oldgunu bile bile baskası oldu haytmda.. tabıkıde unutamadm ve karsı taraf hıc haketmedgı halde uzdum.. bidaha birini sevemiyecegımı dusunuyrdm ki biriyle tanıstım hıc aklımda yoktu gordgumde birseyde hıssetmdm konusmaya basldk ve ne olduysa ondan hoslandm 4 aydr ılk defa boyle hıssedyrm..konusrken bnden hoslandgını soledi tabıkı bnde soledm.. fakat cıktgı brisi var.. kız almanyadaymıs sevmıyrm diyor hıc gormedm sadece o sevıyor tek tarflı biizm ılskımız farklı dedi.. sevmıyrsan bıtr dedm sabret dedi.. bnm için onmlisin dıyor konusmak istyrm dıyor ama bunu ben goremıyrm ondan kopamıyrmda... aynı acıları tekrar yasayammm bn üzülnce ailem en basta annm mahvoluyr suanda saglıklı kararlar alamıyrm bunu kimseyede anlatamıyrm çünkü yalnıs bi durum... yardmcı olursanz cok mutlu oluurm şimdiden teskrler..:çok üzgünüm:
tskr ederm hepinize gorusmeye ara versem ii olucak sanırım msjı falan kesmeyi dusunuyrm gercektn istyrsa bıtırır gelır heralde
ondan ayrılmadan beni arayıp sorma de bence:dilcikar:
eed cnm arayıp dicem şimdi yuzyuze soleyemem yoksa elim ayagım dolsayır onu gorunce..:çok üzgünüm:
4 ay önce sevglm tarafndan terk edldm ve acık cektim kendimi toparlayamadm onu unutmak için yalnıs oldgunu bile bile baskası oldu haytmda.. tabıkıde unutamadm ve karsı taraf hıc haketmedgı halde uzdum.. bidaha birini sevemiyecegımı dusunuyrdm ki biriyle tanıstım hıc aklımda yoktu gordgumde birseyde hıssetmdm konusmaya basldk ve ne olduysa ondan hoslandm 4 aydr ılk defa boyle hıssedyrm..konusrken bnden hoslandgını soledi tabıkı bnde soledm.. fakat cıktgı brisi var.. kız almanyadaymıs sevmıyrm diyor hıc gormedm sadece o sevıyor tek tarflı biizm ılskımız farklı dedi.. sevmıyrsan bıtr dedm sabret dedi.. bnm için onmlisin dıyor konusmak istyrm dıyor ama bunu ben goremıyrm ondan kopamıyrmda... aynı acıları tekrar yasayammm bn üzülnce ailem en basta annm mahvoluyr suanda saglıklı kararlar alamıyrm bunu kimseyede anlatamıyrm çünkü yalnıs bi durum... yardmcı olursanz cok mutlu oluurm şimdiden teskrler..:çok üzgünüm:
evet sole oturupda sakin kafyla baya dusundm ve dusununce bu durumn ne kadr kucultucu bi durum oldgunu anladm.. kendimi yeni toparldm bn bu sıkıtınlaır şimdiden yasıosam ileride daha buuk sıkıntılar problemler yasarım.. suanda kendisi ailesnn yanına gıdıyr yolda ve sarjı bıtmıs durumda msj attım.. yeni toparldm kendmi skıntı dert suanlık yasamak istemedgm seyler sadece ailem olsn istyrm yeni bi iliski için cok erken dedm bakalım ne dicek..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?