KiymiziAba Popüler Üye Kayıtlı Üye 30 Temmuz 2009 5.810 9 156 Diğer 22 Mart 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi optimst #21 optimst .!.: evet kızlar cvp geldi arkadsn degl askın olmk için cabaladm bn sana arkadslarınla mutlulklar dedi... cabalamıs olsaydn askımmm olurdn.. tskr ederm sanada mutluklar dedm neyse demmkki sevmıomus yalnıs kısıdn hoslanmısım.. Genişletmek için tıkla... kişiliksiz birine yol vermen güzel...alkisalkisalkis aşkı bu kadar alçantan birine değer vermemen güzelalkisalkisalkis beyefendi aşkın olmak için çabalamışmış... aşk anlayışı bir kaç kişiyi aynı anda idare etmek heralde...delikafadulden komik...-tatlicadiarzu- üzülme, kurulduğuna sevin:teselli:
optimst .!.: evet kızlar cvp geldi arkadsn degl askın olmk için cabaladm bn sana arkadslarınla mutlulklar dedi... cabalamıs olsaydn askımmm olurdn.. tskr ederm sanada mutluklar dedm neyse demmkki sevmıomus yalnıs kısıdn hoslanmısım.. Genişletmek için tıkla... kişiliksiz birine yol vermen güzel...alkisalkisalkis aşkı bu kadar alçantan birine değer vermemen güzelalkisalkisalkis beyefendi aşkın olmak için çabalamışmış... aşk anlayışı bir kaç kişiyi aynı anda idare etmek heralde...delikafadulden komik...-tatlicadiarzu- üzülme, kurulduğuna sevin:teselli:
optimst Aktif Üye Kayıtlı Üye 18 Mart 2010 12 0 86 İzmir 22 Mart 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi optimst #22 haklıısn cnm konusyrz msj atıo suanda =) içimdekilerin soledim hespni sana kendimi savunmucm inanmıosun bana dıyr actım agzımı yumdm gozumu sen baya dolmssn dedi cvp veremedi bile rahtladm yanizemuszemus:lepi:aklinialirimsmile
haklıısn cnm konusyrz msj atıo suanda =) içimdekilerin soledim hespni sana kendimi savunmucm inanmıosun bana dıyr actım agzımı yumdm gozumu sen baya dolmssn dedi cvp veremedi bile rahtladm yanizemuszemus:lepi:aklinialirimsmile
KiymiziAba Popüler Üye Kayıtlı Üye 30 Temmuz 2009 5.810 9 156 Diğer 22 Mart 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi optimst #23 cevap bile verme. vaktine yazık olumunekankayizsmile