• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Arkama bakmadan Siz Olsanız Ne Yapardınız ? Bu bir Fırsat mı ?

Nxnckdjck

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
21 Mayıs 2014
766
307
123
Bir sorunum var :(((
Yabancı bir ülkede yaşamayı küçüklükten beri istemiştim böyle bir fırsatım oldu sonunda ama ne yapacağımı bilmiyorum arkamda her şeyi bırakarak odamın duvarlarına astığım bir şehre gidebilirim ama korkuyorum çok kalabalık bir yer değil ama ıssız da sayılmaz hava sıcaklığı benim yaşadığım yerden biraz daha soğuk ve bu benim için bir nimett
oraya gittim mi zırt pırt türkiyeye dönemem ve yeni bir yerlere alışmak konusunda kendime pek güvendiğim sayılmaz. Sadece yakınımdaki insanları ve hatta ailemi çok az görücem kısacası hayallerim için vazgeçmem gereken şey de bu
Herşeyi bırakıp gidecek cahil cesaretim var siz ne diyorsunuz
Orada mesleğimi yapacağım ve aynı zamanda bir gitar dükkanı açmak istiyorum çünkü oranın ticareti gitar :D
Ve ben bir gitar hastasıyım
Siz olsanız ne yapardınız

Acikcasi ben olsam giderdim. İnsan bazen herşeyi arka sinda bir akmak durumunda kalabilir. Ama insan hayata bir kere geliyor. Daha sonra hayallerini gerçekleştirmediğin için çok pişman olabilir sin. Yeni bir yer yeni bir hayat bambaşka hikayeler

Elime böyle bir fırsat geçecek var ya uça uça giderdim :52: Keşke bir gün bana da nasip olsa :31:
Git arkadaşım git, hayat keşkeler için yok kısa :10:

Bir sorunum var :(((
Yabancı bir ülkede yaşamayı küçüklükten beri istemiştim böyle bir fırsatım oldu sonunda ama ne yapacağımı bilmiyorum arkamda her şeyi bırakarak odamın duvarlarına astığım bir şehre gidebilirim ama korkuyorum çok kalabalık bir yer değil ama ıssız da sayılmaz hava sıcaklığı benim yaşadığım yerden biraz daha soğuk ve bu benim için bir nimett
oraya gittim mi zırt pırt türkiyeye dönemem ve yeni bir yerlere alışmak konusunda kendime pek güvendiğim sayılmaz. Sadece yakınımdaki insanları ve hatta ailemi çok az görücem kısacası hayallerim için vazgeçmem gereken şey de bu
Herşeyi bırakıp gidecek cahil cesaretim var siz ne diyorsunuz
Orada mesleğimi yapacağım ve aynı zamanda bir gitar dükkanı açmak istiyorum çünkü oranın ticareti gitar :D
Ve ben bir gitar hastasıyım
Siz olsanız ne yapardınız

tek sorun aileni özlemek ise bence hiç düşünme.. sonuçta hergün konuşursun görüntülü :)
çok sık olmasa da gider gelirsin..
seni bağlayan başka bir durum yok madem içinde kalır uhde olur inan o zaman daha çok üzülürsün..
alışılır canım mutlu olursan alışırsın.. mutsuz olursan herşey zor gelir.. o zaman dönersin zaten..
annem 80lerin türkiyesine gelin gelmiş de alışmış.. yeterki mutlu ol..

ben olsam giderdim.İnsan hayata bir kere geliyor neticede.Pişman olmayacağınız bi karar vermeniz dileğiyle :)

tek sorun aileni özlemek ise bence hiç düşünme.. sonuçta hergün konuşursun görüntülü :)
çok sık olmasa da gider gelirsin..
seni bağlayan başka bir durum yok madem içinde kalır uhde olur inan o zaman daha çok üzülürsün..
alışılır canım mutlu olursan alışırsın.. mutsuz olursan herşey zor gelir.. o zaman dönersin zaten..
annem 80lerin türkiyesine gelin gelmiş de alışmış.. yeterki mutlu ol..

mutlu olmak istiyorum o amaçla gidiyorum :ssz:

Canım eğer gerçekten yapabilirim diyorsan git ha şunuda söylemek isterim yabancı ülkede yanlız yaşamak çok zor iyi düşün iyi karar ver

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

git.. kaybedecek bir şeyin yok, yapamazsan dönersin (ki ben bu güne kadar yapamayana da rastlamadım).. herkes zorluklarından bahseder, ama giden de dönmez bir türlü.. ha baktın yapamıyorsun, Tr burada dönersin geri :34:

Ayy ne çılgınsınız kızlarrr :52:

Ben olsam hayatta gidemem, ailemden ayrı bi şehirdeyim diye bile alışamıyorum buraya. Yabancı bi ülkeyi düşünemiyorum. :50:

Canım eğer gerçekten yapabilirim diyorsan git ha şunuda söylemek isterim yabancı ülkede yanlız yaşamak çok zor iyi düşün iyi karar ver

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Düşüne düşüne deliricem :14:

git.. kaybedecek bir şeyin yok, yapamazsan dönersin (ki ben bu güne kadar yapamayana da rastlamadım).. herkes zorluklarından bahseder, ama giden de dönmez bir türlü.. ha baktın yapamıyorsun, Tr burada dönersin geri :34:

Tek sorun şu Dönemeyebilirim

Back
X