Arkamdan dedikodumu yapan iki yüzlü akrabalar

Sevgili mocha bu hayatta en iyi kavradğım sey; gereksiz elestiren insanların icinde kıskanclık barındırdığı, kendi yapamadıklarını baskaları yapınca onu al asağı etme arzuları asla son bulmaz .. Aile icindede, arkadaslık iliskilerinde de bu hep olacaktır…Benide yengem, dAyım,teyzem sürekli eleştiriridi,
Yok okumaz, yok düzgün calısmaz vs kendi cocukları düzgün bi meslek sahibi olamadı ben oldum. Benden büyük cocukları hala ailesi ike yasayıp kiraya dahi cıkmaya korkarken ben oturdugum evi satın aldım. İs kurdum, öğretmenliği bıraktım, yürüdüm gittim kısacası…Sizin aldıgınjz maaş bile onları rahatsız etmis olacak ki; o kadar maas alıyor ailesine bisey yapmıuor demisler.. 🤣 bırakın konussunlar beni böyle insanlar daha iyisini yapmam icin kamcılar sizde bu tarz insanların üzerine basıp gecin
Bayıldım yorumunuza çok teşekkür ederim gerçekten haklısınız böyle insanların üstüne basıp geçmek lazım

Benzerini bende yaşadım ve seninki uzaktan akraba imiş benim birebir dayımın eşiydi yani yengemdi bizde nikahlandık hani evimizi tutalım edelim düzelim istedik 3 ay vardı düğüne mesela o yüzden erken yaptık nikahı nişanlıyken buluşma etme konusunda sıkıntı çoktu o yüzden neyse nikahlandık benim yengem yenge bile demek istemiyorum aileminde aklına felan girdi yok işte hiç bişi düzgün olmayacak eksik olacak gibi gibi sözlerle ailemi doldurdu hep bir olup ayırmaya boşatmaya çalıştılar ve ben düğünümü yapamadan geldim eşime yengem yüzünden gelinlik giyemedim inş eylülde yapacaz düğünü öyle giyicem
Böyle bir yenge bende de var evlerden ırak ne isterler amaçları ne bilmem

İyi geceler, ben bazı insanları ciddrn anlayamıyorum artık yüzüme gülerler arkamdan konuşurlar, bahsettiğim kişi uzaktan bir akraba. Ne bir kötülüğüm dokunmuştur ne de başka bir şey ben açık, net bir insanımdır genelde tanıştığım insanlar beni sever çok iyi niyetlisin güler yüzlüsün derler yanlış anlamayın amacım kendimi yüceltmek değil durumun anlaşılması için yazdım. Ben bu insanları da arar sorarım özel günlerde falan iyi davranırım hepsine salak gibi bilmiyorum ki iki yüzlülermiş. Ama onlar arkamdan konuşuyorlarmiş nişanlımla yeni nikah yaptık ardından bir iki günlüğüne denize gittik yok şimdiden balayini yaptılar , yok doğru mu ayıp yaptıkları, yok nişanlısına ev aldırıyor zorlayarak, yok o kadar para kazanıyor ailesine niye bişey yapmıyor hep geziyor gezmesini biliyor diyorlarmış cidden çok sinirlendim bunları duyunca. Siz olsanız böylesi insanlara ne yaparsınız şimdi annem de hala arada akrabalrimiz var kötü bişey deme, engelleme falan diyor bana.
Durun şimdi daha düğünüze gelip takı takacaklar. Insanları şimdiden püskürtmeyin anneniz haklı.

Durun şimdi daha düğünüze gelip takı takacaklar. Insanları şimdiden püskürtmeyin anneniz haklı.
Ya bilmiyorum o kadar igrendim ki bu yorumlarından ne gelsinler ne bişey taksınlar diye düsünüyorum karşılığını da fazla fazla bekler bunlar

İyi geceler, ben bazı insanları ciddrn anlayamıyorum artık yüzüme gülerler arkamdan konuşurlar, bahsettiğim kişi uzaktan bir akraba. Ne bir kötülüğüm dokunmuştur ne de başka bir şey ben açık, net bir insanımdır genelde tanıştığım insanlar beni sever çok iyi niyetlisin güler yüzlüsün derler yanlış anlamayın amacım kendimi yüceltmek değil durumun anlaşılması için yazdım. Ben bu insanları da arar sorarım özel günlerde falan iyi davranırım hepsine salak gibi bilmiyorum ki iki yüzlülermiş. Ama onlar arkamdan konuşuyorlarmiş nişanlımla yeni nikah yaptık ardından bir iki günlüğüne denize gittik yok şimdiden balayini yaptılar , yok doğru mu ayıp yaptıkları, yok nişanlısına ev aldırıyor zorlayarak, yok o kadar para kazanıyor ailesine niye bişey yapmıyor hep geziyor gezmesini biliyor diyorlarmış cidden çok sinirlendim bunları duyunca. Siz olsanız böylesi insanlara ne yaparsınız şimdi annem de hala arada akrabalrimiz var kötü bişey deme, engelleme falan diyor bana.
Ya nişanlımla tatile gitsem de konuşsalar beni de keşke 🥲😁 ev aldırma, paranı sarece kendine harcama kısımlarını da sevdim ha bu arada 😁 belli ki kendine değer veren, ailesiden bunu öğrenmiş ve onlardan destek gören birisin. Boşversene aile, aşkına, işine bak; konulanlar hep olacaktır

Ya nişanlımla tatile gitsem de konuşsalar beni de keşke 🥲😁 ev aldırma, paranı sarece kendine harcama kısımlarını da sevdim ha bu arada 😁 belli ki kendine değer veren, ailesiden bunu öğrenmiş ve onlardan destek gören birisin. Boşversene aile, aşkına, işine bak; konulanlar hep olacaktır
En iyisi hiç takmamak galiba, sağolun 😊

Akraba iliskileri 101

Bana cok normal geldi 🤣 bil karaibrahimgil akbaba sarkisini, karsu da sanane sarkisini yazdigina gore bir cok ailede en az boyle bir akraba var. Siz niye bu denli sasirdiniz. Bazen annem anlatie ben guler gecerim, isim mi yok dert edicem

Akraba iliskileri 101

Bana cok normal geldi 🤣 bil karaibrahimgil akbaba sarkisini, karsu da sanane sarkisini yazdigina gore bir cok ailede en az boyle bir akraba var. Siz niye bu denli sasirdiniz. Bazen annem anlatie ben guler gecerim, isim mi yok dert edicem
Sanırım ilk defa böyle bir durumla karşılaştım diye, alışacağız zamanla artık mecbur😀

Sanırım ilk defa böyle bir durumla karşılaştım diye, alışacağız zamanla artık mecbur😀

Gulun gecin,
Keyfinize de bakin.
Yuzunuze bir sey diyen olursa cevabini verirsiniz.
Arkanizdan konusana ne diyeceksiniz ki, zaten dedigini de inkar eder.
Sanim yurusun, ortamlarda adim gecsin deyin, basin kahkahayi gecin gidin.

İlişkinizi kesin fazla muhabbete girmeyin
merhaba merhaba olun iyi niyetiniz suistimal ediliyor

Aynısını erkek kardeşime yaptılar 😂 nişanlısı işten ayrilacakti evlilik sebebiyle ayrılmak için düğünden 8 ay önce nikah kıydılar. Snra tabi denize pikniğe gittiler her gören annemi aradı seninki surda burda diye 😂 annemde sizene herkes kendi işine baksın diyip konuşmalarına izin vermedi. Sizde samimiyeti kesin.

Aynısını erkek kardeşime yaptılar 😂 nişanlısı işten ayrilacakti evlilik sebebiyle ayrılmak için düğünden 8 ay önce nikah kıydılar. Snra tabi denize pikniğe gittiler her gören annemi aradı seninki surda burda diye 😂 annemde sizene herkes kendi işine baksın diyip konuşmalarına izin vermedi. Sizde samimiyeti kesin.
Annenize bayıldımm ne de güzel hadlerini bildirmiş, darısı bize inşallah keseceğim samimiyeti biraz zaman geçsin belki çıkarırım da hesaplardan takibi falan, sağolun 😀

Back
X