Arkamdan konuşan arkadaşlarım ..

Simdiden milletin soylediklerine kulak asarsan bu surecte cok yipranirsin curukleri eleme zamani .Arkadas listeni gozden gecir sana zarar verecek psikolojini bozacak tiplerden uzak dur .Hem universite kazanırsan yeniden bir arkadas cevrek olur bu firsati kacirma .Kazanmaya odaklan
Açıktan okuduğum bölümü örgünden devam edeceğim babam yatay geçiş yap diyor

Dördününde aynı anda msj atmasından zaten anlaman gerekiyordu dedikodunu yaptıklarını...

Sen eşini boşamış yeni dimdik durmaya çalışan güçlü bir kadınsın..
4 tane b.ktan şeyler konuşanları mı çıkaramayacaksın hayatından...

Hepsini yeni yıla dakikalar kala çıkar :KK48:
Dördü birden "beni niye çıkardın" derlerse dedikodumu yapanlarla işim olmaz de geç :))

Dördününde aynı anda msj atmasından zaten anlaman gerekiyordu dedikodunu yaptıklarını...

Sen eşini boşamış yeni dimdik durmaya çalışan güçlü bir kadınsın..
4 tane b.ktan şeyler konuşanları mı çıkaramayacaksın hayatından...

Hepsini yeni yıla dakikalar kala çıkar :KK48:
Dördü birden "beni niye çıkardın" derlerse dedikodumu yapanlarla işim olmaz de geç :))

Bu zihniyettekilerle arkadas olma. Zaten konusuyorsa onlar arkadasin degildir.
İlim olmaz bi daha onlarla ilahi beni yargılamayacak anlayacak insanlar vaddır

Hödükle olan fotoğraflarımı instagramdan kaldırdım gece
Sabaha 4 tane ayrı ayrı arkadaşım boşanıyor musun diye mesaj atmış
Hepsine ayrı ayrı evet diyip kısa sebep yazdım geçtim konuşurken birisi dedi ki zaten hakkında erken dediler o boşanır dediler bak b.k yoluna dul kaldın başını yaktın dedi ben de hakkımda yanında konuşmalarına izin mi verdin dedim insanlar ağzı torba değil bağlayamıyorsun dedi boşanırken böyle arkadaş çevrenizde lafınızı edenler oldu mu hanımlar :KK43: ben bu şehirde üniversiteye başlayacağım orda herkes bana dul gözüyle mi bakacak
Açık ve net cevap vereyim canım sana evet kadın her zaman kadının düşmanıdır dışarda kadın taraftarı nağralar atan Kadınlar dedikodu içim hem cinsini çok güzel satar ve suçlu kadın ilan eder her daim sonra da gelsin kesilen Kadınlar gitsin döven kocalar normaldir

Bi süre en azından bu süreçte intgramı kapat.. kapatmıyosan bile herkese tek tek anlatma.. ayrıntı verme anlaşamadık btti de. Dul olunca noluyo acaba bu insanların kafasını nasıl değiştrcez bilmiyorum..
Ben dul kadınları daha cesaretli güçlü görüyorum.. onların çektiğinin 10 katını yaşayıp cesaret edemeyen bi sürü kadın var..
yeni hayatınızda böyle gereksiz şeylere kafa yormayın. Hem kadın hem erkek , arkadaşlığınızı böyle kabul edecekse etsin yoksa boşverin.. ve hiçbir zaman boşandım demekten çekinmeyin.

Açıktan okuduğum bölümü örgünden devam edeceğim babam yatay geçiş yap diyor
Onlar sizin gerçekten arkadaşlarınız değilmiş gerçekten arkadaşınız olsaydı size destek olurlardı.

Hangi bölümü okuyorsun bu arada anadolu mu,yatay geçiş için ders notlarının yüksek olması gerek ders notun nasıl,sınav yeri değişikliği yaparak babanızın bulunduğu şehirde sınava girersin aöf için de yatay geçiş yapamazsan,şimdi yapamazsın ama sınav yeri değişikliği,sınava az kaldı eğer anadolu üniversitesi ise.

Bunlar icin kocişko herseydir :D
Ben olsam gercek yüz deyip hepsicigine kış kış....hic sevmem bu zihniyetleri

Hödükle olan fotoğraflarımı instagramdan kaldırdım gece
Sabaha 4 tane ayrı ayrı arkadaşım boşanıyor musun diye mesaj atmış
Hepsine ayrı ayrı evet diyip kısa sebep yazdım geçtim konuşurken birisi dedi ki zaten hakkında erken dediler o boşanır dediler bak b.k yoluna dul kaldın başını yaktın dedi ben de hakkımda yanında konuşmalarına izin mi verdin dedim insanlar ağzı torba değil bağlayamıyorsun dedi boşanırken böyle arkadaş çevrenizde lafınızı edenler oldu mu hanımlar :KK43: ben bu şehirde üniversiteye başlayacağım orda herkes bana dul gözüyle mi bakacak
Millet de gözünü dikmiş boşanmanı bekliyomus ağzının suyu aka aka. Anladığım kadarıyla çok küçük yaşta evlenmişsin hem evlenirken hem bosanirken alemin ağzına sakız olmak lafını layıkıyla yaşıyorsun. Yerinde olsam hesap soracagima çevremi komple değiştirip sıfırdan başlarım. Bizim millet çok sever ayrılanların arkasından atıp tutmayı. Ne yapsan da susturamazsın. Keşke hiç caktirmasaydin da sevindirmeseydin

Back
X