arkamdan konusulmasi

hayat masal

Üye
Kayıtlı Üye
24 Ağustos 2016
175
317
18
31
Slm kizlar bnim abimim esiyle sorunlarim oldu cok basit seylerdi aslinda hic kavga bile etmedik sadece bi iki yazismada konuyu buyuttu sonradan duydum ki kusmüs cunku yazismalarimizda bilr hic kirici olmadik bazen insanlar her zaman iyi olmuyomus demekki ...bnim kucuk kardesimin esine kavga ettigimizi kizina yani yegenime kotu kotu kelimeler soyledigimi bnim kizim daha guzelmis yegenim cirkinmis bnim kizim tayliymis yegenim terbiyesizmis ben abimlere gittigimde bnim yuzumden kavga ediyorlarmis kiskancmisim yegenimi kiskaniyomusum henuz birbucuk yasinda bebek SOK oldum cok üzüldum cunku hic aklimdan gecmeyen seylerdi :( abim bnim yanimda laf soyledi koseye cektim abimi abi bak bnim yanimda bi daha karina laf soyleme dedim dogru degil dedim hamileyken kavga etmislerdi abi hamileliktir alttan al dedim kolaymi oyle diye yegenim canimdir cunku ilk kiz yegen alip mincik mincik etmiyorum diyemi kiskanc olur insan cok üzgünüm diger gorumceler gibi evlerine karismam gittimmi ev temizlerim yemek yaparim bulasik yikarim demem hani misafirim diye kac kez kendi bile laf soyledi abime birakim anneme bile demedim bilmiyorum neden boyle oluyo ya:(

Sen ne kadar çabalarsan çabala, o seni görümce olarak gördüğü sürece bu tür davalar olucak. Bende yengemle çok sorunlar yaşadım. Ki yeğen sevgisi hiç birşeye benzemez bilirim. Malesef dediğim gibi oluyor böyle sorunlar. Sonuçta senin nasıl bi insan olduğunu biliyorlar, önüne bak kimseyi umursama..:anne:

Küçük insanlar küçük işlerle meşgul olurlar
Takmayip işinize yaramayacak işlerle uğraşmayı bırakın

En güzeli mesafeli olmak.. misafir gibi gidip gelmek.. bazıları fesat oluyo veya frekans tutmuyo.. sonuç bu oluyo ne yazık ki.. siz yine de iyi olmaktan vazgeçmeyin.. kötü öyle böyle buluyo layığını

Yeğenin ve abin için git sende karışma hic bi isine misafir gibi davran kendi utansın

Insanlarla aradaki mesafen
Çok yaklaşma yanarsın
Çok uzaklaşma donarsın...
Orta yolu bulup serin davranmanda fayda var..

Back
X