- Konu Sahibi angryangel
-
birde diyelimki arkandan konuşuyor..ne yapacaksın...
boşver rahat ol biraz...ne konuşursa konuşsun sen keyfine bak...senin arkandan konuşmak isteyen insan herzaman bir sebep bulur konuşur..sen melek olsan bile..
haklısın yapacak birşeyim yok... daha önce bu kız bana sen edebiyat mezunusun ne hakla öğretmenlik yapıyorsun diye bana kafa tutmaya kalkmıştı (kendisi eğitim fakültesinde okur ve benden 6-7 yaş küçük) bu terbiyesizliğine rağmen eşim onu savunmak durumunda hissetti kendini nedense sanırım bu saçmalıklarına katlanmak zorundayım...
Siz o ailenin kızı olduğunuzu düşündüğünüz sürece daha çok üzülürsünüz.
Siz o ailenin kızı değil gelinisiniz.
Ana-kız olan onlar.
Size herşeyi anlatmak zorunda değiller.
Şimdi bunun konuyla alakası yok ama görümcenize katılıyorum...
Her işi uzmanı yapmalı bence de...
benim annem babam yok. ben bu aileye girdiğim günden beri onları gerçek ailemmiş gibi kabul etmemi istediler hatta öyle davrandılar. şimdi bu davranışla çelişen bu olayı görünce gerçekten şok oldum...
peki ya bunu hesap sorarcasına hatta suçlarcasına söylemesi? sonuçta ingilizce öğretmeni kıtlığı olan bir ülkede formasyon alan birinin öğretmenlik yapması çok abzürt olmasa gerek
merhaba arkadaşlar. ben kayınvalidemle altlı üstlü oturuyorum. iki tane de görümcem var. dün kayınvalidemlerde otururken evime bir şey almaya gittim kısa süre sonra döndüm. o sırada görümcelerimden biri kayınvalideme birşeyler anlatıyordu. ben gelince hemen sustu. sonra kayınvalidem bir şey anlatıyordun yarım kaldı dedi görümceme. görümcem de sonra anlatırım dedi ısrarla. kendimi o anda o kadar kötü hissettim ki... ben de artık o ailenin kızı olduğumu düşünüyordum ama ya hala benden saklanan bişeyler var ya da arkamdan konuşuluyor. bir akşamda bütün psikolojim ve sağlığım alt üst oldu. şimdi nasıl düşünmem ve nasıl davranmam gerekiyor? kafam karmakarışık... yardım edin bana...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?