Senin kalbin belliki tertemiz anneciğine sorumluluk duygundan her işi üstüne almışsın.Erkekler böyle işte her kız güzel olcak hepsi benim olcak ama benim karım tertemiz olcak.Bu ne perhiz bu ne lahana turşusu derler adama.Bence aklını sonsuz derecede başına al o karaktersiz yokmuş hiç olmamış gibi davran bi tek erkek o değil ki ayrıca o adam da değil bi kaç santim fazlalıkla adam olunmuyo.. Sürekli orası burasını kıvıran kız düşünsün o öyle, bulur bi gün.O bulduğuda şu erkek müsfettesiyle yetinmez de senin ahın tutarsa görürüm ben onu.Velhasıl onu gördün mü? Gülümse ve Geç :):) İlerde kahrolsun bırak![]()
Ah etmiyorum ama pişman olsun istiyorum:) İnşallah o yokmuş gibi davranabilirim:)
oooooo paşa beyımız hemde aslan burcuymus:)canım benımde vardı boyle sevdıgım bı cocuk lısede aynı sınıftaydık hatta cok uzun sure sevdım ben bu cocugu ve onu sevdıgımıde bılıyodu aramızda cok ıyıdı gel gorkı okulda ne kadar sacı boyalı etegı kısa yuzu makyajlı kız varsa hepsıne sulanırdı benı begenmezdı pıssonra lıse bıttı bı sene sonra benı aradı napıyosun falan dıye bende agzıma gelenı saydm ıste sen oyle tıp kızlara layıksın bılmem ne soylemedıgımı bırakmadım benımkıde aslan burcuydu :)bosver takma kafana emınım sende kendıne gore guzelsındır ve emın ol guzellık hıcbızaman yetmıyo bı de su sozu bu aralar kendım ıcın cok soyluyorum allah cırkın sansı versın dıyorum hıc sallama bıle o cocugu kıloluyum dıyıpte kendıne haksızlık etme ben ne kılolular bılıyorum tas gıbı hatunlar bosver ya canını sıkmaya degmez
![]()
Aslan erkeğininde iyisi çok iyi kötüsü çok kötü oluyo be