• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Arkamdan neler neler demiş...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Senin kalbin belliki tertemiz anneciğine sorumluluk duygundan her işi üstüne almışsın.Erkekler böyle işte her kız güzel olcak hepsi benim olcak ama benim karım tertemiz olcak.Bu ne perhiz bu ne lahana turşusu derler adama.Bence aklını sonsuz derecede başına al o karaktersiz yokmuş hiç olmamış gibi davran bi tek erkek o değil ki ayrıca o adam da değil bi kaç santim fazlalıkla adam olunmuyo.. Sürekli orası burasını kıvıran kız düşünsün o öyle, bulur bi gün.O bulduğuda şu erkek müsfettesiyle yetinmez de senin ahın tutarsa görürüm ben onu.Velhasıl onu gördün mü? Gülümse ve Geç :):) İlerde kahrolsun bırak :1:

Ah etmiyorum ama pişman olsun istiyorum:) İnşallah o yokmuş gibi davranabilirim:)

oooooo paşa beyımız hemde aslan burcuymus:)canım benımde vardı boyle sevdıgım bı cocuk lısede aynı sınıftaydık hatta cok uzun sure sevdım ben bu cocugu ve onu sevdıgımıde bılıyodu aramızda cok ıyıdı gel gorkı okulda ne kadar sacı boyalı etegı kısa yuzu makyajlı kız varsa hepsıne sulanırdı benı begenmezdı pıs:Dsonra lıse bıttı bı sene sonra benı aradı napıyosun falan dıye bende agzıma gelenı saydm ıste sen oyle tıp kızlara layıksın bılmem ne soylemedıgımı bırakmadım benımkıde aslan burcuydu :)bosver takma kafana emınım sende kendıne gore guzelsındır ve emın ol guzellık hıcbızaman yetmıyo bı de su sozu bu aralar kendım ıcın cok soyluyorum allah cırkın sansı versın dıyorum hıc sallama bıle o cocugu kıloluyum dıyıpte kendıne haksızlık etme ben ne kılolular bılıyorum tas gıbı hatunlar bosver ya canını sıkmaya degmez:34::34::34::34::34:

Aslan erkeğininde iyisi çok iyi kötüsü çok kötü oluyo be :43:

erkekler de iyi taktı şu kezban lafına :ssz: ev işi yaparsın "evlenemedi kezban", bi kaç tel bıyığın çıkar "bıyıklı kezban", uzun etek giyersin "imam hatipli kezban", kısa etek giyersin "o.. kezban", makyaj yapmazsın "bakımsız kezban" yetti gari be :113:
Halbuki bunları diyenler "nefes alsın yeter modundalar" te allahım. Nefes alıyor kesin kezban....
bence hiç takma ya. zaten herkes herkesin arkasından konuşuyor.:31:

en yakın zannettiğimiz insanlar bile arkamızdan kim bilir neler diyorlardır?:12:

ben zaten kimse hakkımda ne diyor bilmek istemezdim. insanlar can sıkıntısından atıp tutuyorlar.:55:

erkekler arasında da şu kezban lafı bir moda oldu ya. :47:
Öyle valla. Hatta ortak arkadaşımıza ben ısrar ettim sonra ben kızdım ona niye bunları attı gerçekleri gördüm diye:43:

Üzülme canım.. O hadsizin gerçek yüzünü gördüğün için.
Erkeklerin neden kezban dediğini, buradaki neredeyse tüm kadınlar bilir. Potansiyel görememiştir: gönlünü hoş edecek..
Sen de yavaş yavaş kalbini soğut, ne güzel vesile olmuş bak bu olay hayırsız birinden soğumana..

İnşallah kalbim çabucak soğuyuverir ya :ssz:
Tam ergen sözleri '' kezban vs.. ''
Kendini brad bitt zanneden boş kafalara çok değer veriyorsunuz sonra böyle laflar duyunca üzülüyorsunuz,

Görmemizlikten gelin, hiçmiş gb davranın zamanla gerçekten hiç oldugunun sız de farkına varıcaksınız
İnşallah teşekkür ederim yorumunuz için:)

Böyle isimler takmayı sevmem ama o kezban diyenlerin çoğu da mahmut,bilmem farkındalar mı.

Haklısınız valla:)

oooyy ablacıgım kurban olurum üzülme yaaa...Kezban diye takılmış belli ki kendisi kendinden başkası için FEDAKARLIK yapamayacak kadar bencil ve sığ birisi...

Nasıl yaşıyorsan aynen devam et çünkü mutlu ve huzurlusun içinde özenç eksiklik geçen bir cümle kurmamışsın.

Sana tek tavsiyem kilolarını vermeye gayret etmen.Madem evde olmayı seviyorsun.Aç you tube dan felan Ebruli programının eski videolarından plates yap.İnan çok faydası var ve çok kısa zamanda toparlıyor insanı .1 hafta düzenli yap sıkılaşınca kilo vermesende fit gözükmeye başlarsın--giysilerin bile farklı duruyor üzerinde inan.
bu sana itici güç moral olur.biraz da yediklerine dikkat et...işte bu kadar basit.
Unutma bunlar gezer gezer sonra EL DEĞMEMİŞ BİLMEM KAÇ ÇEŞİT YEMEK BİLEN KEZBAN ARAR EVLENMEK için...

Spor yapmayı seviyorum pilatese haftada iki kez gidiyorum ama diyet 0 ne yazık ki:/ Önerileriniz için çok teşekkür ederim:)) içimi çok ferahlattınız:)

CAnım sakın kendini herkesin dediği gibi üç kuruş etmez o kişi için üzme.
Herkesin kusurları vardır herkes mükemmel yaratılmamıştır ki.
Kilo fazlan olabilir bunları verebilirsin ama bunu bile yaparken lütfen kendin için yap o kişi için fln değil.
İnsan önce kendisine saygı duymalı güveni olmalı ki çevresindekilere karşı dik durabilmeli.
Sakın kndini üzme ve onu sevdiğini söyleme sil at aklından kalbinden onu böyle biri senin o saf temiz sevgini asla hak etmiyor o gitsin k...lara baksın gönlünü hoş etsin. Yeni gençlik cidden çok feci yerlere gelmiş.

Kuzenlerim var da kızıyorum arada onlara kızlarla olan ilişkilerin de diyo abla al işte mesaja bak kız böyle derse napcaksın bakıyorum cidden haklı yani kızlar acayıp çığrından çıkmış yaa Allah sonumuzu hayretsin :50:

Allahta binkere razı olsun senden ailene olduğun bu destekten yaptığın iyi evlatlıktan ötürü :1:
Ne yazık ki artık öyle. hele bir de bu çocuların biraz da parası varsa çok tehlikeli olabiliyorlar. kızlarda erkeğin tipinden kişiliğinden önce "arabasının markası" önemli oluyor:)

Canim benim cok iclendim sana gece gece...Iste sana platonigi bitirmen icin firsat,hakkindaki dusunceleri buymus ogrenmis oldun,artik onu bekleyerek ve dusunerek daha fazla zaman kaybetme.Biz seni tanimiyoruz ve bu kadar kisi yaniliyor olamaz,aferin sana cok takdir ettim seni ve dusuncelerini.O cocuk da komsunken bile gorememis inceliklerini,dusunememis neyi neden yaptigini,hem de sacma bir laf etmis.Kilonu filan dert etme,bir gun cikacak karsina seni oldugun gibi seven ve bizim gozlerimizle goren biri.O zamana kadar kendini gelistir,kendine yatirim yap.Canin aciyacak biraz ama gececek.

şimdi kezban dediği kızı 10 sene sonra mumla arar ama kezbanlar hiçbir zaman puştlarla evlenmez !!!

hiç takılma dedıklerıne ... karsısındakine saygısı olmayan, şımarık zübbenın tekı besbelli ...

ama ben senın yerınde olsam kendim için birşeyler yapmaya baslardım ve buna dıyet spor kılo verme yolunda baslardım ....

cıtırımsı bı kezban olunca arkandan boyle konusmaz emınım kı ... bı taraflarında döner durur o zamanda sen dersın zübbelerle ısım olmaz dıye ....

senıde takdır ettim ayrıca annen yorulmasın dıye ne guzel yardımcı oluyorsun helal olsun ...

böyle oglanları kafana takma fakat ;

kendin ve gelecegın ve saglıgın ıcın dıyete basla sporunu yap emın ol kendıne olan guvenın yerıne gelecektır :34:

Haklısınız zayıflasam bayağı fikirlerim değişir gibi :) senin başından 12 kilo verdim şimdilik bi ara verdim devam edicem inşallah düzenli spor yapıyorum. Yorumunuz için teşekkür ederim öyleysem eğer ne mutlu benim için:) ama 10 sene sonra benim halim kalır mı orası malum...
hoppala hoppala olursun kasar o.....u derler.....
agir basli ev kizi olursun kezban derler.....
artik bunun bir ortasi kalmadimi ne....

ı ıh kalmadı :43:

Gerçekten de erkekler takmış bir kezban lafına. kezban aşağı kezban yukarı :) Ama haklılar çünkü kendileri de brat pitt felan zaten :p

Canım sen takılma o hanzoya...Karşına ileride seni anlayacak birisi illaki çıkacaktır bazı arkadaşların dediği gibi deger verip daha çok po..sunu kaldırma şunun.

Canım bak,sorumlukluk duygun güzel,evini derleyip düzeltmen de güzel.Amaaaaa...
Hayatını temizlik yaparak geçirmen,sadece evde ne pişirsem diye düşünmen,ev işleri yüzünden arkadaşlarınla gezmeyi ertelemen iyi birşey değil.İnan bana annelerimizin dediği gibi erkekler iyi yemek pişiren evi temizleyen kız da beklemiyor evliliğinde artık.Bir fikri bir konuyu tartışan,beraber gülüp beraber ağlayan,gündemi konuşabildiği,birşeyleri paylaşabildiği insan arıyor.Temizlikte yaparsın yemekte ama hayat sadece onlar değil.20 li yaşlarda bir erkeği de yemekti temizlikti çok alakadar etmez.Sen de evden okula,ancak o çocuğu görür onu kafana takarsın.Gencecik yaşında derslerinden arta kalan zamanı sosyalleşmeye de ayır.Temizliğe haftada bir gününü ver.Sosyalleşmek arkadaşlarla gülüşüp şakalaşmak değildir.Kendini geliştireceğin zamanları yeğen bakıp cam silmekle harcama.Sinemaya tiyatroya git.Kitap oku.Dil eğitimini ilerlet.Yeteneğini geliştireceğin aktivitelerle ilgilen.Yaşıtlarınla zaman geçir.Ve herşeyden öenmlsi derslerine vakit ayır.

Erkekler genelde giyimine dikkat etmeyen,Kılını tüyünü almayan kızlara kezban diyolar..
Ev işi yapmakla kezbanlığın bi ilgisi yok annen rahatsız sonuçta bilip bilmeden konuşmuş işte salak.
Boşver bence üzülmene değmez ama ben olsam hırs yapardım onu kendime aşık ederdim bir şekilde.

Arkadaşlar cevaplarınız için çok teşekkür ederim, hepiniz cok haklısınız bugün bir saat kadar önce kendim için cok uzucu bir olay yasadım... Arkadaşlarım bu gece bu şehirdeki populer bir gece klubune kutlama yapmak için gittiler. Benim hem izin almam çok zordu hem de misafir vardı herneyse. Orda benim çocukla karşılaşmışlar çok yakın bi kız arkadaşıma benide sormuş görüşüyomusunuz Gİz05'le diye . Bi garip oldum saatlerce ağladım odada, ne yediysem hep çıkardım sanki bir gecede zayıflayacakmış gibi çok tuhaftı. Ne kadar ayrı dünyaların insanlarıymışız meğer. Çocukta haklı bu yaşta sevgilisiyle dışarı bile çıkamayacak olmayı kim ister ki?? En azından bana değmez bu bunu biliyorum...

Salak mı ne...
Evlenince de iyi yemek yapsın, evi temiz olsun ister ama...

Canım bak,sorumlukluk duygun güzel,evini derleyip düzeltmen de güzel.Amaaaaa...
Hayatını temizlik yaparak geçirmen,sadece evde ne pişirsem diye düşünmen,ev işleri yüzünden arkadaşlarınla gezmeyi ertelemen iyi birşey değil.İnan bana annelerimizin dediği gibi erkekler iyi yemek pişiren evi temizleyen kız da beklemiyor evliliğinde artık.Bir fikri bir konuyu tartışan,beraber gülüp beraber ağlayan,gündemi konuşabildiği,birşeyleri paylaşabildiği insan arıyor.Temizlikte yaparsın yemekte ama hayat sadece onlar değil.20 li yaşlarda bir erkeği de yemekti temizlikti çok alakadar etmez.Sen de evden okula,ancak o çocuğu görür onu kafana takarsın.Gencecik yaşında derslerinden arta kalan zamanı sosyalleşmeye de ayır.Temizliğe haftada bir gününü ver.Sosyalleşmek arkadaşlarla gülüşüp şakalaşmak değildir.Kendini geliştireceğin zamanları yeğen bakıp cam silmekle harcama.Sinemaya tiyatroya git.Kitap oku.Dil eğitimini ilerlet.Yeteneğini geliştireceğin aktivitelerle ilgilen.Yaşıtlarınla zaman geçir.Ve herşeyden öenmlsi derslerine vakit ayır.
kesinlikle katılıyorum. hem 20 li yaştaki bir erkeğin aklı iki karış havada olur bu dönemlerinde,ciddi bir ilşkiyi kaldırması da zor olur sarfettiği sözlere de bakılırsa durum bunu gösteriyor

hakkatende o çocuk sana layık değil paşaya bak evlenirken öyle kız ister ama salla sen onu daha ne adamlar görcen

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X