• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Arkamdan neler neler demiş...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
kendisine başka türlü kız lazım demekkii..
bu devirde herkes ev işi yapmayan bayanlardan şikayetçi yeni dönemde kimse nerdeyse iş yapmayı bilmiyo bile.
ne kadar çirkin bi konuşma bu böyle.
arkadaşın doğru söylemiş sen gerçekten daha iyilerine layıksın.

bu erkeklerde ıyı etıketledıler kızları bı yanda kezbanlar bı yanda kaşarlar

eee ortası nerde bunun kendılerıde anakuzusu yada kıro ozaman

bılmıyorum konuşuyormusunuz oçocukla ama ben nerde görsem gidip yerleri silim yada ben bı bulaşık yıkayıp gelim dıye söylenırdım yanından gelip geçerken :113::113::113::113:

Arkadaşlar, bu aralar çok fazla sıkıntım var hep elim "konu aç" butonuna gidiyordu, vazgeçiyordum fakat bugün duyduklarımdan sonra dayanamadım:(
Ben 20 yaşındayım üniversite öğrencisiyim, biraz ev kedisiyim. yazın herkes havuzlara/ tatillere gitti, kafelerde gezdi.ben günlük ev işi yaptım. Evi çok severim bu yüzden şikayetçi de değilim. Haftada bir falan arkadaşlarımla gezerim fakat, ev işi yapmaktan vakit bulmak zor oluyordu. Market poşetleri vazgeçilmez aksesuarımdır mesela benim.okuldan dönerken evin ihtiyaçlarını falan alırım bulaşıkları toplamadan derse oturamam vs.(annemin bacağında hafif bir sakatlık var fazla yürüyemez o yüzden sorumluluk sahibi hissediyorum kendimi) Biraz fazla kendimden bahsettim özür dilerim :( Bir de benim hoşlandığım bir çocuk var. Bunu etrafımdaki herkes bilir hatta o bile biliyordur bence.( Bir buçuk yıl olacak artık görünce kalbim yerimden çıkacak gibi olur. Bugün o çocukla ortak bir arkadaşımızla muhabbet ediyorduk. (bunlar çok samimilerdir bu arada) alışkanlık olmuş artık x'i de soruverdim. O da bana: " bak sen x ile ilgili çok masum düşünüyorsun, hayaller kuruyosun ama arkandan neler diyor boşver onu daha iyilerine layıksın" dedi. Ben de tabi zorladım ne diyor gibisinden. Arkadaş whatzapp konuşmalarını yolladı bana. x benim hakkımda, "O kız da kezban mıdır nedir ne zaman görsem bir ev kızı makbule modunda evlenemedi bi " demiş... O kadar üzüldüm, o kadar ağırıma gitti ki kızlar anlatamam bir sürü sorunum vardı bir de bu tam oldu. Bir de ben kendimle çok barışık bir insan değilimdir. kilo fazlam var vs ama giyimime kuşamıma çok deli dikkat ederim, kendimi elimden geldiğince geliştirmeye çalışırım. Bu lafları sırf anneme yardımcı olduğum için duymam çok üzdü beni. Nasıl bir hayal kırıklığına uğradım anlatamam. Sürekli de karşılaşıyoruz zaten kendimi çok kötü hissederdim onu görünce, şimdi iyice mahvolucam.:43: Çay koyarken bile çocuğun lafları kulağıma geliyor :ssz:
Okuyup yorum yapanlardan şimdiden Allah razı olsun...

sana kezban diye o kişiksiz herif ne acaba? evlenince karısı ev işi yapsın ister,genç bir kızı bunu yapınca ona noluyoda batıyo onu anlamıyorum? kim bu ya brad mi leonardomu ,ne sanıyoda kendini sana evlenemedi diyo :47: nolursun bana böyle bi gerizekalıyı artık sevebileceğini söyleme.. Olurda bi ortamda karşılaşırsanız özgüvenn tavan yapsın ve ilk işin ona laf sokmak olsun, birdahada ortamlarda sanki o yokmuş gibi davran görsün aptal kimin ne olduğunu..

Lütfen üzme kendini böyleleri için gerçekten değmicek, 2 kuruşluk insanlar bunlar ,sen emin ol kalbine göre temiz birini hakediyosn :34:

Son düzenleme:
O çocuk evlenecegi zaman kezban arar ama !!! Hiç üzülmeyin arkanızdan, kimle gezdiği belli değil, o..... gibi giyiniyor vs vs diyecegine kezban desin. Sizde o çocuktan hoşlanmaktan vazgeçin. henüz gençsiniz evinizle ilgilenip tabiki yardım ediceksiniz ama kendi sosyal çevrenizde olmalı. bu sayede canınızı sıkan olayları daha çabuk sindirip unutursunuz.

ŞİMDİ ZÜPPELİK ZAMANI ONUN. EVLENECEK ZAMAN SENİN GİBİSİNİ Bİ YERİYLE ARASA BULAMAZ.
HERKESLE YATİM KARIM BAKİRE OLSUN MANTIGINDAKİ KUŞ BEYİNLİ CANLILAR :ssz:

çabucak zaman geçsede adam olsa valla beklerim öylede salağım :43:

Arkadaşım keşke ben de senin kadar hamarat olsaydım. Arkandan konuşan kişi kendini bilmezlik etmiş orası ayrı. Ama acaba sen de sohbet ederken konuyu dikkat çekecek biçimde ev işleri, yemek vb. konulara getiriyor olabilir misin? Çünkü dediğin gibi 20li yaşlarda bizim sohbet konularımız da erkeklerin sohbet konuları da belli. Alışveriş, aşk meşk vb. Maalesef bu yaşta bir insanın özellikle de genç bir kızın çok evcimen konuşması sanki evlenmeye aşırı meraklıymış gibi bir yanılsamaya yol açabiliyor. Sence böyle bir durum olmuş olabilir mi? :26:
Hamarat pek sayılmamda anneme babama çok düşkünüm şu sıralar teşekür ederim öyle gördüğünüz için:) konuşmalarım pek o tarz olmaz fakat komşuyuz ister istemez beni market poşetleriyle cam silerken yeğenleri parka indirirken görüyodur:/ bu ona yol açtı sanırım

Canım o yaşlarda ve üniversite ortamında hele bu devirde durum bu erkekler hayatını yaşamaya bakıyor keza bayanların büyk çoğunluğu da. Ona şu an cazip gelen eğlenceli bayanlar ileri de okul bitsin senin gibi birisini arayacak evlenmek için illa ki ve hani diğer türlü olsaydın bu sefer de kezban değil k... diyecekti yani konuşmak isteyen dedikodu yapacak olan yine yapar.

Gül ve geç sana tavsiyem hiç umursama asla kendini üzdüğüne yıprattığına değmez kendini düşün o gereksizi değil.

Çok sağolun tavsiyeniz için keşke öyle olsa ama ben çevremdeki insanların hakkımdaki düşüncelerini ne yazık ki çok fazla önemserim:/

hakkınızda böyle konuşması aslında gurur duyulacak bir konu...

O konuşmasada başkası konuşsaydı keşke:(

kendisine başka türlü kız lazım demekkii..
bu devirde herkes ev işi yapmayan bayanlardan şikayetçi yeni dönemde kimse nerdeyse iş yapmayı bilmiyo bile.
ne kadar çirkin bi konuşma bu böyle.
arkadaşın doğru söylemiş sen gerçekten daha iyilerine layıksın.
Artık arkadaş ortamlarında "bi yumurta kırmayı bile bilmiyorum" demek moda inanın:) Öyle düşündüğünüz için çok teşekkür ederim iyi ki varsınız:)

bu erkeklerde ıyı etıketledıler kızları bı yanda kezbanlar bı yanda kaşarlar

eee ortası nerde bunun kendılerıde anakuzusu yada kıro ozaman

bılmıyorum konuşuyormusunuz oçocukla ama ben nerde görsem gidip yerleri silim yada ben bı bulaşık yıkayıp gelim dıye söylenırdım yanından gelip geçerken :113::113::113::113:

ben genelde görünce ne yöne bakacağımı şaşırıyorum ya:/

sana kezban diye o kişiksiz herif ne acaba? evlenince karısı ev işi yapsın ister,genç bir kızı bunu yapınca ona noluyoda batıyo onu anlamıyorum? kim bu ya brad mi leonardomu ,ne sanıyoda kendini sana evlenemedi diyo :47: nolursun bana böyle bi gerizekalıyı artık sevebileceğini söyleme.. Olurad bi ortamda karşılaşırsanız özgüvenn tavan yapsın ve ilk işin ona laf sokmak olsun, birdahada ortamlarda sanki o yokmuş gibi davran görsün aptal kimin ne olduğunu..

Lütfen üzme kendini böyleleri için gerçekten değmicek, 2 kuruşluk insanlar bunlar ,sen emin olda kalbine göre temiz birini hakediyosn :34:

Ay inşallah bir gün öyle bir şey yapabilirimm:) pek becerebildiğim bir şey ne yazık ki değil çok sessiz sakinimdir böyle konularda:( çok değil bir haftaya aynı ortamlarda karşılaşırız zaten bakalım. Çok teşekkürler bu güzel tavsiyeniz için:
)

Kezbanlıksa kezbanlık valla ya:) hepimiz kezbanıx:) şimdi ben böyle anlatında herkesin kafasında boylu poslu, gösterişli playboy birisi canlanmıştır ama bahsettiğim kişiyi görseler konumu kib yaparlar o derece. Kendi arkadaşlarıda onunla çok dalga geçer liseli diye:) ama yapcak bişi yok ben onun köse halini sevdim:(

:D ben hiç aşık olmadım ama unutmak imkansız bişey olmasa gerek hemde senin arkandan konuşunca soğumuşsundur eminim üzme kendini ya daha sonra pişman olursun bak o güzel yıllarımı bu tipsize üzülerekmi geçirdim diye :)

O çocuk evlenecegi zaman kezban arar ama !!! Hiç üzülmeyin arkanızdan, kimle gezdiği belli değil, o..... gibi giyiniyor vs vs diyecegine kezban desin. Sizde o çocuktan hoşlanmaktan vazgeçin. henüz gençsiniz evinizle ilgilenip tabiki yardım ediceksiniz ama kendi sosyal çevrenizde olmalı. bu sayede canınızı sıkan olayları daha çabuk sindirip unutursunuz.
haklısınız. sosyal çevrem var fakat bu cocuğu pek kaale almazlar hem platonik olduğundan hemde tipini beğenmezler biraz minyonda beyimiz:)

:D ben hiç aşık olmadım ama unutmak imkansız bişey olmasa gerek hemde senin arkandan konuşunca soğumuşsundur eminim üzme kendini ya daha sonra pişman olursun bak o güzel yıllarımı bu tipsize üzülerekmi geçirdim diye :)
öyle olacak galiba tabi karşıma doğru insan çıkınca:)

Senin kalbin belliki tertemiz anneciğine sorumluluk duygundan her işi üstüne almışsın.Erkekler böyle işte her kız güzel olcak hepsi benim olcak ama benim karım tertemiz olcak.Bu ne perhiz bu ne lahana turşusu derler adama.Bence aklını sonsuz derecede başına al o karaktersiz yokmuş hiç olmamış gibi davran bi tek erkek o değil ki ayrıca o adam da değil bi kaç santim fazlalıkla adam olunmuyo.. Sürekli orası burasını kıvıran kız düşünsün o öyle, bulur bi gün.O bulduğuda şu erkek müsfettesiyle yetinmez de senin ahın tutarsa görürüm ben onu.Velhasıl onu gördün mü? Gülümse ve Geç :):) İlerde kahrolsun bırak :1:

Ben kendisini efendi birisi olarak görürdüm. Konuşması oturup kalkması ilgimi çekmişti. Hatta arkadaşlarım o şaısı hiç beğenmezler dalga geçerler ama işte gönüüül:) Onlar evlenmek istediği zamanda ben kederden çökmüş bir kız olurum heralde:) ulaşılmazlık durumu kesnlikle var. aslan burcu ve kendini biraz ulaşılmaz gösterir.

oooooo paşa beyımız hemde aslan burcuymus:)canım benımde vardı boyle sevdıgım bı cocuk lısede aynı sınıftaydık hatta cok uzun sure sevdım ben bu cocugu ve onu sevdıgımıde bılıyodu aramızda cok ıyıdı gel gorkı okulda ne kadar sacı boyalı etegı kısa yuzu makyajlı kız varsa hepsıne sulanırdı benı begenmezdı pıs:Dsonra lıse bıttı bı sene sonra benı aradı napıyosun falan dıye bende agzıma gelenı saydm ıste sen oyle tıp kızlara layıksın bılmem ne soylemedıgımı bırakmadım benımkıde aslan burcuydu :)bosver takma kafana emınım sende kendıne gore guzelsındır ve emın ol guzellık hıcbızaman yetmıyo bı de su sozu bu aralar kendım ıcın cok soyluyorum allah cırkın sansı versın dıyorum hıc sallama bıle o cocugu kıloluyum dıyıpte kendıne haksızlık etme ben ne kılolular bılıyorum tas gıbı hatunlar bosver ya canını sıkmaya degmez:34::34::34::34::34:

erkekler de iyi taktı şu kezban lafına :ssz: ev işi yaparsın "evlenemedi kezban", bi kaç tel bıyığın çıkar "bıyıklı kezban", uzun etek giyersin "imam hatipli kezban", kısa etek giyersin "o.. kezban", makyaj yapmazsın "bakımsız kezban" yetti gari be :113:

bence hiç takma ya. zaten herkes herkesin arkasından konuşuyor.:31:

en yakın zannettiğimiz insanlar bile arkamızdan kim bilir neler diyorlardır?:12:

ben zaten kimse hakkımda ne diyor bilmek istemezdim. insanlar can sıkıntısından atıp tutuyorlar.:55:

erkekler arasında da şu kezban lafı bir moda oldu ya. :47:

Üzülme canım.. O hadsizin gerçek yüzünü gördüğün için.
Erkeklerin neden kezban dediğini, buradaki neredeyse tüm kadınlar bilir. Potansiyel görememiştir: gönlünü hoş edecek..
Sen de yavaş yavaş kalbini soğut, ne güzel vesile olmuş bak bu olay hayırsız birinden soğumana..

Tam ergen sözleri '' kezban vs.. ''
Kendini brad bitt zanneden boş kafalara çok değer veriyorsunuz sonra böyle laflar duyunca üzülüyorsunuz,

Görmemizlikten gelin, hiçmiş gb davranın zamanla gerçekten hiç oldugunun sız de farkına varıcaksınız

Arkadaşlar, bu aralar çok fazla sıkıntım var hep elim "konu aç" butonuna gidiyordu, vazgeçiyordum fakat bugün duyduklarımdan sonra dayanamadım:(
Ben 20 yaşındayım üniversite öğrencisiyim, biraz ev kedisiyim. yazın herkes havuzlara/ tatillere gitti, kafelerde gezdi.ben günlük ev işi yaptım. Evi çok severim bu yüzden şikayetçi de değilim. Haftada bir falan arkadaşlarımla gezerim fakat, ev işi yapmaktan vakit bulmak zor oluyordu. Market poşetleri vazgeçilmez aksesuarımdır mesela benim.okuldan dönerken evin ihtiyaçlarını falan alırım bulaşıkları toplamadan derse oturamam vs.(annemin bacağında hafif bir sakatlık var fazla yürüyemez o yüzden sorumluluk sahibi hissediyorum kendimi) Biraz fazla kendimden bahsettim özür dilerim :( Bir de benim hoşlandığım bir çocuk var. Bunu etrafımdaki herkes bilir hatta o bile biliyordur bence.( Bir buçuk yıl olacak artık görünce kalbim yerimden çıkacak gibi olur. Bugün o çocukla ortak bir arkadaşımızla muhabbet ediyorduk. (bunlar çok samimilerdir bu arada) alışkanlık olmuş artık x'i de soruverdim. O da bana: " bak sen x ile ilgili çok masum düşünüyorsun, hayaller kuruyosun ama arkandan neler diyor boşver onu daha iyilerine layıksın" dedi. Ben de tabi zorladım ne diyor gibisinden. Arkadaş whatzapp konuşmalarını yolladı bana. x benim hakkımda, "O kız da kezban mıdır nedir ne zaman görsem bir ev kızı makbule modunda evlenemedi bi " demiş... O kadar üzüldüm, o kadar ağırıma gitti ki kızlar anlatamam bir sürü sorunum vardı bir de bu tam oldu. Bir de ben kendimle çok barışık bir insan değilimdir. kilo fazlam var vs ama giyimime kuşamıma çok deli dikkat ederim, kendimi elimden geldiğince geliştirmeye çalışırım. Bu lafları sırf anneme yardımcı olduğum için duymam çok üzdü beni. Nasıl bir hayal kırıklığına uğradım anlatamam. Sürekli de karşılaşıyoruz zaten kendimi çok kötü hissederdim onu görünce, şimdi iyice mahvolucam.:43: Çay koyarken bile çocuğun lafları kulağıma geliyor :ssz:

Böyle isimler takmayı sevmem ama o kezban diyenlerin çoğu da mahmut,bilmem farkındalar mı.

oooyy ablacıgım kurban olurum üzülme yaaa...Kezban diye takılmış belli ki kendisi kendinden başkası için FEDAKARLIK yapamayacak kadar bencil ve sığ birisi...

Nasıl yaşıyorsan aynen devam et çünkü mutlu ve huzurlusun içinde özenç eksiklik geçen bir cümle kurmamışsın.

Sana tek tavsiyem kilolarını vermeye gayret etmen.Madem evde olmayı seviyorsun.Aç you tube dan felan Ebruli programının eski videolarından plates yap.İnan çok faydası var ve çok kısa zamanda toparlıyor insanı .1 hafta düzenli yap sıkılaşınca kilo vermesende fit gözükmeye başlarsın--giysilerin bile farklı duruyor üzerinde inan.
bu sana itici güç moral olur.biraz da yediklerine dikkat et...işte bu kadar basit.
Unutma bunlar gezer gezer sonra EL DEĞMEMİŞ BİLMEM KAÇ ÇEŞİT YEMEK BİLEN KEZBAN ARAR EVLENMEK için...

CAnım sakın kendini herkesin dediği gibi üç kuruş etmez o kişi için üzme.
Herkesin kusurları vardır herkes mükemmel yaratılmamıştır ki.
Kilo fazlan olabilir bunları verebilirsin ama bunu bile yaparken lütfen kendin için yap o kişi için fln değil.
İnsan önce kendisine saygı duymalı güveni olmalı ki çevresindekilere karşı dik durabilmeli.
Sakın kndini üzme ve onu sevdiğini söyleme sil at aklından kalbinden onu böyle biri senin o saf temiz sevgini asla hak etmiyor o gitsin k...lara baksın gönlünü hoş etsin. Yeni gençlik cidden çok feci yerlere gelmiş.

Kuzenlerim var da kızıyorum arada onlara kızlarla olan ilişkilerin de diyo abla al işte mesaja bak kız böyle derse napcaksın bakıyorum cidden haklı yani kızlar acayıp çığrından çıkmış yaa Allah sonumuzu hayretsin :50:

Allahta binkere razı olsun senden ailene olduğun bu destekten yaptığın iyi evlatlıktan ötürü :1:

Canim benim cok iclendim sana gece gece...Iste sana platonigi bitirmen icin firsat,hakkindaki dusunceleri buymus ogrenmis oldun,artik onu bekleyerek ve dusunerek daha fazla zaman kaybetme.Biz seni tanimiyoruz ve bu kadar kisi yaniliyor olamaz,aferin sana cok takdir ettim seni ve dusuncelerini.O cocuk da komsunken bile gorememis inceliklerini,dusunememis neyi neden yaptigini,hem de sacma bir laf etmis.Kilonu filan dert etme,bir gun cikacak karsina seni oldugun gibi seven ve bizim gozlerimizle goren biri.O zamana kadar kendini gelistir,kendine yatirim yap.Canin aciyacak biraz ama gececek.

şimdi kezban dediği kızı 10 sene sonra mumla arar ama kezbanlar hiçbir zaman puştlarla evlenmez !!!

hiç takılma dedıklerıne ... karsısındakine saygısı olmayan, şımarık zübbenın tekı besbelli ...

ama ben senın yerınde olsam kendim için birşeyler yapmaya baslardım ve buna dıyet spor kılo verme yolunda baslardım ....

cıtırımsı bı kezban olunca arkandan boyle konusmaz emınım kı ... bı taraflarında döner durur o zamanda sen dersın zübbelerle ısım olmaz dıye ....

senıde takdır ettim ayrıca annen yorulmasın dıye ne guzel yardımcı oluyorsun helal olsun ...

böyle oglanları kafana takma fakat ;

kendin ve gelecegın ve saglıgın ıcın dıyete basla sporunu yap emın ol kendıne olan guvenın yerıne gelecektır :34:

Son düzenleme:
hoppala hoppala olursun kasar o.....u derler.....
agir basli ev kizi olursun kezban derler.....
artik bunun bir ortasi kalmadimi ne....

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X