- 8 Eylül 2013
- 2.322
- 3.501
- 133
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Arkadaşlar, bu aralar çok fazla sıkıntım var hep elim "konu aç" butonuna gidiyordu, vazgeçiyordum fakat bugün duyduklarımdan sonra dayanamadım
Ben 20 yaşındayım üniversite öğrencisiyim, biraz ev kedisiyim. yazın herkes havuzlara/ tatillere gitti, kafelerde gezdi.ben günlük ev işi yaptım. Evi çok severim bu yüzden şikayetçi de değilim. Haftada bir falan arkadaşlarımla gezerim fakat, ev işi yapmaktan vakit bulmak zor oluyordu. Market poşetleri vazgeçilmez aksesuarımdır mesela benim.okuldan dönerken evin ihtiyaçlarını falan alırım bulaşıkları toplamadan derse oturamam vs.(annemin bacağında hafif bir sakatlık var fazla yürüyemez o yüzden sorumluluk sahibi hissediyorum kendimi) Biraz fazla kendimden bahsettim özür dilerimBir de benim hoşlandığım bir çocuk var. Bunu etrafımdaki herkes bilir hatta o bile biliyordur bence.( Bir buçuk yıl olacak artık görünce kalbim yerimden çıkacak gibi olur. Bugün o çocukla ortak bir arkadaşımızla muhabbet ediyorduk. (bunlar çok samimilerdir bu arada) alışkanlık olmuş artık x'i de soruverdim. O da bana: " bak sen x ile ilgili çok masum düşünüyorsun, hayaller kuruyosun ama arkandan neler diyor boşver onu daha iyilerine layıksın" dedi. Ben de tabi zorladım ne diyor gibisinden. Arkadaş whatzapp konuşmalarını yolladı bana. x benim hakkımda, "O kız da kezban mıdır nedir ne zaman görsem bir ev kızı makbule modunda evlenemedi bi " demiş... O kadar üzüldüm, o kadar ağırıma gitti ki kızlar anlatamam bir sürü sorunum vardı bir de bu tam oldu. Bir de ben kendimle çok barışık bir insan değilimdir. kilo fazlam var vs ama giyimime kuşamıma çok deli dikkat ederim, kendimi elimden geldiğince geliştirmeye çalışırım. Bu lafları sırf anneme yardımcı olduğum için duymam çok üzdü beni. Nasıl bir hayal kırıklığına uğradım anlatamam. Sürekli de karşılaşıyoruz zaten kendimi çok kötü hissederdim onu görünce, şimdi iyice mahvolucam.
Çay koyarken bile çocuğun lafları kulağıma geliyor
![]()
Okuyup yorum yapanlardan şimdiden Allah razı olsun...
ŞİMDİ ZÜPPELİK ZAMANI ONUN. EVLENECEK ZAMAN SENİN GİBİSİNİ Bİ YERİYLE ARASA BULAMAZ.
HERKESLE YATİM KARIM BAKİRE OLSUN MANTIGINDAKİ KUŞ BEYİNLİ CANLILAR![]()
Hamarat pek sayılmamda anneme babama çok düşkünüm şu sıralar teşekür ederim öyle gördüğünüz için:) konuşmalarım pek o tarz olmaz fakat komşuyuz ister istemez beni market poşetleriyle cam silerken yeğenleri parka indirirken görüyodur:/ bu ona yol açtı sanırımArkadaşım keşke ben de senin kadar hamarat olsaydım. Arkandan konuşan kişi kendini bilmezlik etmiş orası ayrı. Ama acaba sen de sohbet ederken konuyu dikkat çekecek biçimde ev işleri, yemek vb. konulara getiriyor olabilir misin? Çünkü dediğin gibi 20li yaşlarda bizim sohbet konularımız da erkeklerin sohbet konuları da belli. Alışveriş, aşk meşk vb. Maalesef bu yaşta bir insanın özellikle de genç bir kızın çok evcimen konuşması sanki evlenmeye aşırı meraklıymış gibi bir yanılsamaya yol açabiliyor. Sence böyle bir durum olmuş olabilir mi? :26:
Canım o yaşlarda ve üniversite ortamında hele bu devirde durum bu erkekler hayatını yaşamaya bakıyor keza bayanların büyk çoğunluğu da. Ona şu an cazip gelen eğlenceli bayanlar ileri de okul bitsin senin gibi birisini arayacak evlenmek için illa ki ve hani diğer türlü olsaydın bu sefer de kezban değil k... diyecekti yani konuşmak isteyen dedikodu yapacak olan yine yapar.
Gül ve geç sana tavsiyem hiç umursama asla kendini üzdüğüne yıprattığına değmez kendini düşün o gereksizi değil.
hakkınızda böyle konuşması aslında gurur duyulacak bir konu...
Artık arkadaş ortamlarında "bi yumurta kırmayı bile bilmiyorum" demek moda inanın:) Öyle düşündüğünüz için çok teşekkür ederim iyi ki varsınız:)kendisine başka türlü kız lazım demekkii..
bu devirde herkes ev işi yapmayan bayanlardan şikayetçi yeni dönemde kimse nerdeyse iş yapmayı bilmiyo bile.
ne kadar çirkin bi konuşma bu böyle.
arkadaşın doğru söylemiş sen gerçekten daha iyilerine layıksın.
bu erkeklerde ıyı etıketledıler kızları bı yanda kezbanlar bı yanda kaşarlar
eee ortası nerde bunun kendılerıde anakuzusu yada kıro ozaman
bılmıyorum konuşuyormusunuz oçocukla ama ben nerde görsem gidip yerleri silim yada ben bı bulaşık yıkayıp gelim dıye söylenırdım yanından gelip geçerken :113::113::113::113:
sana kezban diye o kişiksiz herif ne acaba? evlenince karısı ev işi yapsın ister,genç bir kızı bunu yapınca ona noluyoda batıyo onu anlamıyorum? kim bu ya brad mi leonardomu ,ne sanıyoda kendini sana evlenemedi diyonolursun bana böyle bi gerizekalıyı artık sevebileceğini söyleme.. Olurad bi ortamda karşılaşırsanız özgüvenn tavan yapsın ve ilk işin ona laf sokmak olsun, birdahada ortamlarda sanki o yokmuş gibi davran görsün aptal kimin ne olduğunu..
Lütfen üzme kendini böyleleri için gerçekten değmicek, 2 kuruşluk insanlar bunlar ,sen emin olda kalbine göre temiz birini hakediyosn![]()
Kezbanlıksa kezbanlık valla ya:) hepimiz kezbanıx:) şimdi ben böyle anlatında herkesin kafasında boylu poslu, gösterişli playboy birisi canlanmıştır ama bahsettiğim kişiyi görseler konumu kib yaparlar o derece. Kendi arkadaşlarıda onunla çok dalga geçer liseli diye:) ama yapcak bişi yok ben onun köse halini sevdim![]()
haklısınız. sosyal çevrem var fakat bu cocuğu pek kaale almazlar hem platonik olduğundan hemde tipini beğenmezler biraz minyonda beyimiz:)O çocuk evlenecegi zaman kezban arar ama !!! Hiç üzülmeyin arkanızdan, kimle gezdiği belli değil, o..... gibi giyiniyor vs vs diyecegine kezban desin. Sizde o çocuktan hoşlanmaktan vazgeçin. henüz gençsiniz evinizle ilgilenip tabiki yardım ediceksiniz ama kendi sosyal çevrenizde olmalı. bu sayede canınızı sıkan olayları daha çabuk sindirip unutursunuz.
öyle olacak galiba tabi karşıma doğru insan çıkınca:)ben hiç aşık olmadım ama unutmak imkansız bişey olmasa gerek hemde senin arkandan konuşunca soğumuşsundur eminim üzme kendini ya daha sonra pişman olursun bak o güzel yıllarımı bu tipsize üzülerekmi geçirdim diye :)
Ben kendisini efendi birisi olarak görürdüm. Konuşması oturup kalkması ilgimi çekmişti. Hatta arkadaşlarım o şaısı hiç beğenmezler dalga geçerler ama işte gönüüül:) Onlar evlenmek istediği zamanda ben kederden çökmüş bir kız olurum heralde:) ulaşılmazlık durumu kesnlikle var. aslan burcu ve kendini biraz ulaşılmaz gösterir.
Arkadaşlar, bu aralar çok fazla sıkıntım var hep elim "konu aç" butonuna gidiyordu, vazgeçiyordum fakat bugün duyduklarımdan sonra dayanamadım
Ben 20 yaşındayım üniversite öğrencisiyim, biraz ev kedisiyim. yazın herkes havuzlara/ tatillere gitti, kafelerde gezdi.ben günlük ev işi yaptım. Evi çok severim bu yüzden şikayetçi de değilim. Haftada bir falan arkadaşlarımla gezerim fakat, ev işi yapmaktan vakit bulmak zor oluyordu. Market poşetleri vazgeçilmez aksesuarımdır mesela benim.okuldan dönerken evin ihtiyaçlarını falan alırım bulaşıkları toplamadan derse oturamam vs.(annemin bacağında hafif bir sakatlık var fazla yürüyemez o yüzden sorumluluk sahibi hissediyorum kendimi) Biraz fazla kendimden bahsettim özür dilerimBir de benim hoşlandığım bir çocuk var. Bunu etrafımdaki herkes bilir hatta o bile biliyordur bence.( Bir buçuk yıl olacak artık görünce kalbim yerimden çıkacak gibi olur. Bugün o çocukla ortak bir arkadaşımızla muhabbet ediyorduk. (bunlar çok samimilerdir bu arada) alışkanlık olmuş artık x'i de soruverdim. O da bana: " bak sen x ile ilgili çok masum düşünüyorsun, hayaller kuruyosun ama arkandan neler diyor boşver onu daha iyilerine layıksın" dedi. Ben de tabi zorladım ne diyor gibisinden. Arkadaş whatzapp konuşmalarını yolladı bana. x benim hakkımda, "O kız da kezban mıdır nedir ne zaman görsem bir ev kızı makbule modunda evlenemedi bi " demiş... O kadar üzüldüm, o kadar ağırıma gitti ki kızlar anlatamam bir sürü sorunum vardı bir de bu tam oldu. Bir de ben kendimle çok barışık bir insan değilimdir. kilo fazlam var vs ama giyimime kuşamıma çok deli dikkat ederim, kendimi elimden geldiğince geliştirmeye çalışırım. Bu lafları sırf anneme yardımcı olduğum için duymam çok üzdü beni. Nasıl bir hayal kırıklığına uğradım anlatamam. Sürekli de karşılaşıyoruz zaten kendimi çok kötü hissederdim onu görünce, şimdi iyice mahvolucam.
![]()
![]()
hoppala hoppala olursun kasar o.....u derler.....Arkadaşlar, bu aralar çok fazla sıkıntım var hep elim "konu aç" butonuna gidiyordu, vazgeçiyordum fakat bugün duyduklarımdan sonra dayanamadım
![]()