- 21 Mart 2024
- 69
- -15
- 1
- 21
- Konu Sahibi Ceylinihan98
-
sıvamışınFlortun üstü bi flortum vardı bana duygularıni söyledikten bı gün sonra terk etmişti arkadaşına arkamdan üç günlük kiz demiş bunları söyledim iyi demiş miyimEki Görüntüle 3404486
3 günlük dünyada ??Karsiniza cikarsa ne yapacaksiniz?
Şiddet yanlısı madde geçmişi olan evinde illegal silahlar bulunduran birisiydiKarsiniza cikarsa ne yapacaksiniz?
Sor bakalım kendine böyle birinin senin yanında ne işi vardı?Şiddet yanlısı madde geçmişi olan evinde illegal silahlar bulunduran birisiydi
Sonradan öğrendim bende maalesef yoksa Allah uzak etsinSor bakalım kendine böyle birinin senin yanında ne işi vardı?
Ne kadar sonradan öğrendin? Kim sana söyledi? Doğru olduğunu nereden biliyorsun?Sonradan öğrendim bende maalesef yoksa Allah uzak etsin
Nerde etmişim tam olarak mervecim?Muhteşem bir şekilde kendinizi kepaze etmişsiniz.
Hala suskun musunuz? Ihbar etmediniz mi? Bu embesillikte biri mesajlara kızıp gelip öldürebilir bile sizi. Katil olmaya hazır yaşıyo neticede.Şiddet yanlısı madde geçmişi olan evinde illegal silahlar bulunduran birisiydi
Kaç yaşındasınız siz, cahil misiniz ?Bunu bile bile hala kontak kurmaya çalışmak falan.. Hayatı film mi zannediyorsunuz siz ? Bir de adama tehditkar konuşmuşsunuz.Şiddet yanlısı madde geçmişi olan evinde illegal silahlar bulunduran birisiydi
Haklısın zaten de bulasip başıma bela etmek istemiyorum bayadir tehditvari de konuşmuyor bilmiyorumHala suskun musunuz? Ihbar etmediniz mi? Bu embesillikte biri mesajlara kızıp gelip öldürebilir bile sizi. Katil olmaya hazır yaşıyo neticede.
Yani konuşmuyorum elbette de hani yazıp rahatsız etmediHaklısın zaten de bulasip başıma bela etmek istemiyorum bayadir tehditvari de konuşmuyor bilmiyorum
Şu sorudan sonra izah için tüm motivasyonumu kaybettim.Nerde etmişim tam olarak mervecim?
E bunları öğrendin adam manyak niye hararetli hararetli yazıp kiskirtiyorsun? Ya sinirlenir sana takarsa, bıçağı saplarsa?Ortak arkadasimiz ile yakın arkadaş olduk ekran görüntüleri ile birlikte ona attığı bicaklari dikistutmazlari katanalari silahları attı her şeyi anlattı olay bu yani
Bazı sosyopat insanlar öyle güzel gizliyor ki kendilerini inan anlayamıyorsunuzAdamın sabıkasını madde kullanmasını ve silahları olduğunu illa görmeye gerek yok bence nasıl biri olduğunu anlamak İçin. Konuşmasından halinden tavrından her türlü anlaşılır. Böyle adamları bulup sonra da hala iletişimde kalmaya çalışıyorsunuz. Ne olsun istiyorsunuz ? 3. Sayfa haberi mi ?
Hadi diyelim ki ne b.K olduğunu sonradan öğrendin kurtuldum demek yerine niye hala ulaşmaya bulaşmaya çalışıyorsunuz ? Size oyun gibi mi geliyor bu işler ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?