arkamdan üç günlük diyen eskim

Sonradan öğrendim bende maalesef yoksa Allah uzak etsin
Ne kadar sonradan öğrendin? Kim sana söyledi? Doğru olduğunu nereden biliyorsun?
"O kadar konuştuğun" demişsin, bir flört maziniz var yani. Onca zaman bilmiyordun da ayrılınca ortak tanıdık biri geldi 'senin için üç günlük dedi. Zaten şiddet yanlısı,madde kullanmış,elinde de silahlar var' mi dedi?

Ortak arkadasimiz ile yakın arkadaş olduk ekran görüntüleri ile birlikte ona attığı bicaklari dikistutmazlari katanalari silahları attı her şeyi anlattı olay bu yani

Şiddet yanlısı madde geçmişi olan evinde illegal silahlar bulunduran birisiydi
Hala suskun musunuz? Ihbar etmediniz mi? Bu embesillikte biri mesajlara kızıp gelip öldürebilir bile sizi. Katil olmaya hazır yaşıyo neticede.

Şiddet yanlısı madde geçmişi olan evinde illegal silahlar bulunduran birisiydi
Kaç yaşındasınız siz, cahil misiniz ?Bunu bile bile hala kontak kurmaya çalışmak falan.. Hayatı film mi zannediyorsunuz siz ? Bir de adama tehditkar konuşmuşsunuz.
Büyüyün biraz.

Hala suskun musunuz? Ihbar etmediniz mi? Bu embesillikte biri mesajlara kızıp gelip öldürebilir bile sizi. Katil olmaya hazır yaşıyo neticede.
Haklısın zaten de bulasip başıma bela etmek istemiyorum bayadir tehditvari de konuşmuyor bilmiyorum

Adamın sabıkasını madde kullanmasını ve silahları olduğunu illa görmeye gerek yok bence nasıl biri olduğunu anlamak İçin. Konuşmasından halinden tavrından her türlü anlaşılır. Böyle adamları bulup sonra da hala iletişimde kalmaya çalışıyorsunuz. Ne olsun istiyorsunuz ? 3. Sayfa haberi mi ?
Hadi diyelim ki ne b.K olduğunu sonradan öğrendin kurtuldum demek yerine niye hala ulaşmaya bulaşmaya çalışıyorsunuz ? Size oyun gibi mi geliyor bu işler ?

Ortak arkadasimiz ile yakın arkadaş olduk ekran görüntüleri ile birlikte ona attığı bicaklari dikistutmazlari katanalari silahları attı her şeyi anlattı olay bu yani
E bunları öğrendin adam manyak niye hararetli hararetli yazıp kiskirtiyorsun? Ya sinirlenir sana takarsa, bıçağı saplarsa?
Zaten çıkmış hayatindan, sessiz sessiz kapansaydi gitseydi konu. Elif Eylül musun sen mafya gibi adamlara kafa tutuyorsun?

Bazı sosyopat insanlar öyle güzel gizliyor ki kendilerini inan anlayamıyorsunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…