- 1 Aralık 2020
- 5.224
- 56.734
- 498
- Konu Sahibi Ceylinihan98
elemana çok kapak yaptığınızı, ona kötü hissettirecek şeyler söylediğinizi sanmanız beni biraz güldürdü. Muhtemelen ne anlatıyo bu deyip geçmiştir. Şu düzeyde bir laf sokma olmuş:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Daha iyisini yaz sileyim onu yazayim ne dersinelemana çok kapak yaptığınızı, ona kötü hissettirecek şeyler söylediğinizi sanmanız beni biraz güldürdü. Şu düzeyde bir laf sokma olmuş Eki Görüntüle 3404498
İhtiras zannediyor herhalde. Adam buna ulaşacak sonra ateşli şekilde öpüşüp barışacaklar. :)E bunları öğrendin adam manyak niye hararetli hararetli yazıp kiskirtiyorsun? Ya sinirlenir sana takarsa, bıçağı saplarsa?
Zaten çıkmış hayatindan, sessiz sessiz kapansaydi gitseydi konu. Elif Eylül musun sen mafya gibi adamlara kafa tutuyorsun?
E anlamışsın işte daha neden yazıyorsun adama ?Bazı sosyopat insanlar öyle güzel gizliyor ki kendilerini inan anlayamıyorsunuz
Hala yazma derdindesiniz ya.Daha iyisini yaz sileyim onu yazayim ne dersin
Düşününce doğru Allah koruyor gibi anlık sinirime hakim olamadımİhtiras zannediyor herhalde. Adam buna ulaşacak sonra ateşli şekilde öpüşüp barışacaklar. :)
19 yaşındaymış henüz çok küçük ama herşeyle mücadele edebilirim zannediyor. Yazık. Hergün onlarca kadın cinayeti, şiddet haberini okuyup daha düzgün profilli insanlar bulalım demiyor. Allahtan adam koparmış bağları. Bu tipler ayrılmayo namus meselesine çevirir genelde. Verilmiş sadakası varmış konu sahibinin
Mesaja cevap vermemesi içinÇok peşinizde koşuyormuş gibi bu engelleme de bana mı bir garip geliyorzaten yazmayan aramayan insanlar neden engellenir ki tuhaf
Eee ozaman sen onun karşısına çıkma mümkünse.Şiddet yanlısı madde geçmişi olan evinde illegal silahlar bulunduran birisiydi![]()
Peki böyle birini tahrik etmenin anlamı ne ? Şu mesajlar niye atılır ? Böyle biriyle niye sevgili olacaktın ?Şiddet yanlısı madde geçmişi olan evinde illegal silahlar bulunduran birisiydi![]()
Sıvamış yetmemiş, buradan gaz alıp tüy dikme derdinde.sıvamışın
İnsan konuştuğunu insanın seçtiği kelimeler, konuşma tarzı ve kendini ifade ediş şeklinden ne olduğunu az çok kestirirsiniz. (Ülkemiz icindeki seviye için söylüyorum tabi ki)Şiddet yanlısı madde geçmişi olan evinde illegal silahlar bulunduran birisiydi![]()
Ben öyle adama selam bile verilmez birde flört üstü flört yaşamışsın aferinŞiddet yanlısı madde geçmişi olan evinde illegal silahlar bulunduran birisiydi![]()
Ve siz böyle bir herifle ilişki kurmak yetmez gibi, arkanızdan hayır dualar edeceğini falan beklediniz. Enteresan.Şiddet yanlısı madde geçmişi olan evinde illegal silahlar bulunduran birisiydi![]()
Ee ne konuştun madem çocukla? Senin ne farkın var ki ayrılınca sen de arkasından konuşuyorsun işteŞiddet yanlısı madde geçmişi olan evinde illegal silahlar bulunduran birisiydi![]()