biz o askere gitmeden ayriydik uzun bi sure beni gormedi aradan aylar gecti biz baristik ve evci iznine geldi beni gormek icin. Ben eskiden daha tutucu giyinirdim ama suanhem calisip hem okuyorum onun mu etkisi var bilmiyorum o geldiginde baya bi dardı sanirim kiyafetlerim yani daha cok degistigimi biliyorum cunku gelir gelmez kotuma ve ustumdekilere bakip yüzü düştü. sonra kulagimdaki halka kupe düştü takmasana neden takiyorsun dedi ben yinede o an dusunemedim taktım. neden gec kaldin sacini makyajini yapmak icin mi dedi yo ben zaten her gun boyleyim dedim. giderken de biraz dekoltem oldugu icin ceketimin fermuarini sonuna kadar çekti bende biraz cok cekince aşağıya indirdim fermuari hemen. ertesi gunde o otobuse bindi yine bi sorun yok. Yazdim ona ben arkadasima gidip gelcem canim diye. o gun ben askeriyedeyim diye soguk bi mesaj atti ertesi gunde tek bir mesajla benden ayrıldı. sana haksizlik olcak ama bizim olmamiz zor dedi. ve hic bir mesajıma cevap vermiyor aciklamasi yok yani bi gun once hasret giderdigi insana bi mesajla arkasini dönüp tek bir cevap vermiyor. akrep burcu ve galiba bunlari aklinda kurup benden uzaklasmak istedi. cunku o ortama girince yine eli kolu bağlandı ve bunu yaptiO biraz kıskançlığı biraz açın bence.
Olmazmış sizden zaten,o fazla kıskançmış,biz o askere gitmeden ayriydik uzun bi sure beni gormedi aradan aylar gecti biz baristik ve evci iznine geldi beni gormek icin. Ben eskiden daha tutucu giyinirdim ama suanhem calisip hem okuyorum onun mu etkisi var bilmiyorum o geldiginde baya bi dardı sanirim kiyafetlerim yani daha cok degistigimi biliyorum cunku gelir gelmez kotuma ve ustumdekilere bakip yüzü düştü. sonra kulagimdaki halka kupe düştü takmasana neden takiyorsun dedi ben yinede o an dusunemedim taktım. neden gec kaldin sacini makyajini yapmak icin mi dedi yo ben zaten her gun boyleyim dedim. giderken de biraz dekoltem oldugu icin ceketimin fermuarini sonuna kadar çekti bende biraz cok cekince aşağıya indirdim fermuari hemen. ertesi gunde o otobuse bindi yine bi sorun yok. Yazdim ona ben arkadasima gidip gelcem canim diye. o gun ben askeriyedeyim diye soguk bi mesaj atti ertesi gunde tek bir mesajla benden ayrıldı. sana haksizlik olcak ama bizim olmamiz zor dedi. ve hic bir mesajıma cevap vermiyor aciklamasi yok yani bi gun once hasret giderdigi insana bi mesajla arkasini dönüp tek bir cevap vermiyor. akrep burcu ve galiba bunlari aklinda kurup benden uzaklasmak istedi. cunku o ortama girince yine eli kolu bağlandı ve bunu yapti
bi de kendine olan guveni baya gitmis orda neler yasadigini bilmiyorum ama yaninda ilk baslarda bir tuhaftim uzun zaman gormemistim alismak zor geldi bana dedi ki beni mi begenmedin ne oldu. sanki sacla sakalla begeniyorum ben onu illa. biraz komplekse girmis olabilir daha aylar var gelmesine ya da bana guvenemedi. ama cevap vermiyor bir tek mesajima yazsaydi anlardim olabilir istememistir ayrilmistir. ama nasil bi anda her seyi silme karari aldi ve ben yokmusum gibi hayatina devam edecek ordabu nasıl bir dengesizlik aklım almadı inanın.. ne diyeceğimi bilemedim. çok kıskanç olduğu için içi içini yiyecek askerde belki de ondan ayrılmak istedi. olabilir mi? ya da sizi test ediyor da olabilir. bakalım ayrılalım dediğimde ne tepki verecek diye. anlayamadım.
bi de kendine olan guveni baya gitmis orda neler yasadigini bilmiyorum ama yaninda ilk baslarda bir tuhaftim uzun zaman gormemistim alismak zor geldi bana dedi ki beni mi begenmedin ne oldu. sanki sacla sakalla begeniyorum ben onu illa. biraz komplekse girmis olabilir daha aylar var gelmesine ya da bana guvenemedi. ama cevap vermiyor bir tek mesajima yazsaydi anlardim olabilir istememistir ayrilmistir. ama nasil bi anda her seyi silme karari aldi ve ben yokmusum gibi hayatina devam edecek orda
zaten zoruma giden bu canim insan bunu dusmanina yapmaz birak iki yil gecmisi oldugu cocukluk arkadasina yapmasını. hani açıklasa ya olmaz soyle boyle anlatsa inan kabullenirim tek bi mesaj atip bir daha bana yazma lutfen diyip ondan sonraki yazdiklarimin hic birine tamam bile demedi. bi gun once optugu sevdigi insana bunu bi insan yapamaz kim olursa olsun hele hele askere gidip bana en cok ihtiyacinin olmasi gereken yerdeO an ayrılmak zor geldiği için demiş onu.Veda ederken duygulanmasın diye güya.Diğer konunu silmişsin tam hatırlayamadım.Kıyafetinden rahatsız olmuştu galiba.Bir de bir yere mi gidicem demiştin bozulmuştu.Senle buluştuğunda bunlar olunca tartmış kendini olmaz demiş.Bence de olmaz.Dengesiz insanla olmaz.Bir gel bir git diyor.Üstelik yüzüne bile söyleyecek cesareti yok ayrıldığını.Önüne bak.Bırak sen bunu.
biz barismadan once de izne gelmişti bana anlatti ordayken izinden dondugumde iki uc gun kendime gelemedim kabul edemedim askerligi demisti. yine geldi ve oraya teslim oldugu an bitirdi bizi. otobuse bindiginde ben bindim gidiyorum hayatim bitanem diyen insan 5 saat sonra kafasinda sildi her seyi. artik nasil bi psikoloji bilmiyorum anlayamiyorum daaskerdeyken bunalıma giren çok insan var. o da bunalımdadır belki. zor bir ortam sonuçta.
actigim konulari silemiyorum canim nasil silebilirim bulamiyorum da yeni uye oldugum icin sanirimAyni konu hakkinda neden 4 tane konu actiniz. Öbür konunuza yorum yapildi ama tasinmis. Benim anlamadigimde "arkanaa bakma" lafina inanilmaz takilmaniz. Sanki o kelimeye tutunmussunuz ve gereksiz fazla anlam yüklemeniz
actigim konulari silemiyorum canim nasil silebilirim bulamiyorum da yeni uye oldugum icin sanirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?