• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevdigim adam beni kullaniyormu?

Ama işte o tarafa getirmek içinde kırk takla atacaktır emin olun. Belki ben soğudum erkek tabiatı kafa başladığı için ve çok soğuk bakıyorum ondan bu şekilde knstum kırdıysam kusura bakmayın
konu shaibesi ben değilim ama amacı cinsellik olan ilişkilerdne midem bulanıyor.cinsellik amaç değil sonuçtur ve pek çok doneyi içermelidir.güven sevgi teslimiyet saygı vs vs..ve evlilik kurumu.Çünkü bu tür ilişkilerden sonra hem manevi hem maddi olarka kadın zarar görüyor.dinimizde olduğu gibi kapalı gizli hiçbir ilişki iyi değildir.

konu shaibesi ben değilim ama amacı cinsellik olan ilişkilerdne midem bulanıyor.cinsellik amaç değil sonuçtur ve pek çok doneyi içermelidir.güven sevgi teslimiyet saygı vs vs..ve evlilik kurumu.Çünkü bu tür ilişkilerden sonra hem manevi hem maddi olarka kadın zarar görüyor.dinimizde olduğu gibi kapalı gizli hiçbir ilişki iyi değildir.

Ya sıkılmadınız mı,sevişmeyi sadece erkeklerin hoşlandığı bir şeymiş gibi göstermekten ? Gayet de sevişip zevk alan bir sürü kadın var,pişman olmayan da var.Yeter artık bu kafalar yüzünden etrafta kadınların da cinsel ilişkiden zevk alabileceğini bilmeyen,sevişince ona zarar verdiğini düşünen tipler var.

Hanimlar bosandigini biliyordur diyenlere ortak bir cevap. Bilmiyor cünkü ailevi nedenlerden dolayi eski esimle ortaklasa karar verip fazla kimseye duyurmadik bu aylarda. Evleri ayirdik ve resmi olarak bosandik ama sosyal medyada is yerinde falan kimse bilmiyor henüz. Esimin ailesini taniyor dedigim de uzaktan bir akrabasinin okul arkadasiyla arkadas.

Ya sıkılmadınız mı,sevişmeyi sadece erkeklerin hoşlandığı bir şeymiş gibi göstermekten ? Gayet de sevişip zevk alan bir sürü kadın var,pişman olmayan da var.Yeter artık bu kafalar yüzünden etrafta kadınların da cinsel ilişkiden zevk alabileceğini bilmeyen,sevişince ona zarar verdiğini düşünen tipler var.
hayat gmrüşümüz farklı.sizin görüşünüze saygılıyım ama ben sizin gibi düşünmeme özgürlüğümü kullanmak istiyorum.Bana hoş gelmiyor evlilik dışı bir onunla bir bununla bir şununla birliktelikler.Keyif alma meselesine girmicem ama bu bei suçlu kötü kirlenmiş hissettirir.bu bir.
ikincisi de kadın psikolojisi farklıdırr, bir onunla bir bununla bir şununla sevişemez.insanın dengesi bozulur.
üstelik gebelik çocuk vs durumda kadın mağdur olabilir.koruma yöntemleri işe yaramazsa.
uzun dönemli bir ilişki de varsa çoluk çocuk sahibi ise kadın, çocukların laf getirmek istemez ve evlenmek ister.

Hiç ortak arkadaş yok mı, onu da geçtim iki stalkla kimleri kimleri buluyorum ben, evli kadından etkilenen dindar adam iki kurcalar bulur boşandığınızı. En kötü laf arasında siz söyleyebilirdiniz. Yüzünüze bakamayan adamın bacak kalça kesmesi de acyipmiş. Milf vurgunu bıçkın delikanlı bir Ailenin yıkılışını hızlandırmış. Şey diyorlar ya, “serin hikaye” öyle bir şey

cinsellik apayrı bir konu, benim için birçok şryin birleşimi, sevgi güven anlayış saygı vs vs.o bir son nokta.ve yani bir insana o kadar özelini açabilmek içn iyi tanımak gerek.yoksa insan kendini çok kötü hisseder ya.ve seneler sonra da hiseder.
ben karşı cinsin bana sadece cinsel bir objeymişim gibi bakmasından rahatsızlık duyarım.
ben uzun süreli, güven , sevgi dolu birliktelikleriden yanayım.ve yani bununiçinde evlenmeden cinsellik boyutu da yok.yetiştirilme tarzım bu şekilde.

hayat gmrüşümüz farklı.sizin görüşünüze saygılıyım ama ben sizin gibi düşünmeme özgürlüğümü kullanmak istiyorum.Bana hoş gelmiyor evlilik dışı bir onunla bir bununla bir şununla birliktelikler.Keyif alma meselesine girmicem ama bu bei suçlu kötü kirlenmiş hissettirir.bu bir.
ikincisi de kadın psikolojisi farklıdırr, bir onunla bir bununla bir şununla sevişemez.insanın dengesi bozulur.
üstelik gebelik çocuk vs durumda kadın mağdur olabilir.koruma yöntemleri işe yaramazsa.
uzun dönemli bir ilişki de varsa çoluk çocuk sahibi ise kadın, çocukların laf getirmek istemez ve evlenmek ister.
Pardon ama Konu neden cinsellik ve evlilik disi iliskilere Geldi? Ben zaten duygularimi kontrol edemedigimi anladigimda cok sevdigim is yerimi degistirdim. Evlilik disi iliskilere tabii ki cok karsiyim. Konu o taraflara cekilmesin lütfen.

Pardon ama Konu neden cinsellik ve evlilik disi iliskilere Geldi? Ben zaten duygularimi kontrol edemedigimi anladigimda cok sevdigim is yerimi degistirdim. Evlilik disi iliskilere tabii ki cok karsiyim. Konu o taraflara cekilmesin lütfen.
konu konuyu açtı, sizinle bir ilgisi yok...arkaşın yazdığına bir cevaptı, sizinle bir ilgisi yok.çünkü ilgili arkadaş kadının da cinselliği özgürce yaşaması gerektiğinden bahsediyordu ona ithafen yazdım.sizinle ilgisi olamaz çünkü adamla bir ilişkiniz dahi yok.nasıl kendinizle ilişkilendirdiniz ben anlamadım?

siz o adama platonik aşık olmuşsunuz.ve bu duygularınızı daha derin hissettiriyor.aslında kendi düşündüğünüz kişiye aşıksınız.belki göründüğünden çok farklı bile olabilir.ya da çok kötü biri olabilir.tanımıyorsunuz bile adamı.bunu hiç düşündünüz mü, bu adam belki takıntı haline gelmiştir belki de.

ben ona karsi birseyler hissetmeye basladim. Cok kizdim kendime ama evde son derece ilgisiz bir es varken bu sefer her kelimeni cani gönülden dinleyen, saygi gösteren ve her hareketine gipta ile bakan cok yakisikli bir adamdan kim etkilenmez? Kisiligini de tanidikca daha sevdim.
Öncelikle şuna cevap vereyim.
Haysiyet şeref onur özsaygı karakter sahibi hiçkimse evli veya sevgili iken sebebi her ne olursa olsun ve eşi yada sevgilisi nasıl bir insan olursa olsun başkasına bakmaz. Bu net. Hiç kendinizi aklamaya çalışmayın yok ilgisiz falan diye...
Bunu yapan erkekler linç ediliyor burada. Kadınada torpil olmamalı.
Ana konuya gelince artık bekarsınız. Siz muhabbet açın konuşun edin.
Kullanıpda ne yapmış size anlamadım.
Fakat şunuda bilinki size evli olduğunuzu bile bile bir kur yapma durumu olmuşsa o adamdan hayır gelmez. Çünkü evli bir insana bakabilen birisinden bir cacık olmaz.

Benden de 4 yaş küçük olan ve hoşlanan biri var ama yaştan dolayı çok da kaale almıyorum. Ki siz baya flörtleşmişşiniz ve 8 yaş ve çocuk var. Üzmek istemem ama başka yollar deneyin. Olmaz gibi bu iş.

Açık konuşayım, evli olduğumu bildiği halde bacaklarıma ve kaçama bakan adam beni çok rahatsiz ederdi. Dindar olmasına rağmen sarılmasına değil, dindar olmasina rağmen orama burama bakmasina takılirdim. Ben 20 yıldır iş hayatınin içindeyim, erkeklerin bircogu böyle filan değil, nadiren çıkıyor bu tipler. Yeni bosanmissiniz, çocuğunuz kimbilir ne duygu fırtınaları yaşıyordur. Bence enerjinizi ona vermelisiniz, yeni bir hatanin içine dusmeyk için henüz çok erken.

Kariyer amaçlı sizi kullanma durumu yok; aranızda bir çekim oluşmuş, flörtleşme olmuş. Ancak durum sadece flörtleşmeden ibaret, size karşı duygusal bir ilgisi de yok. Evli olduğunuzu bildiği için duygularını açamama durumu da yok, tam tersine sizin başınızı döndürecek kadar oldukça flörtöz davranmış. Gururumdan boşandığımı söylemedim demişsiniz, söyleseniz de değişen bir şey olmazdı. Adamın size karşı bir beğenisi, ilgisi var ama sizin hissettiğiniz gibi duygusal bir durum yok.

Yeni boşanmışsınız, duygusal olarak boşluktasınız, bu adama kapılmayın derim.

konu bir bana inandırıcı gelmedi zaar.
herkes akıl vermiş.
neyse bacaklarına kalçana baktığını anlayacak kadar bakan adam sapıktır. insan bundan bu manayı çıkarır benden hoşlanıyor anlamını değil.

Eşinizle boşandınız mi?Sanırım o da sizi beğeniyor ama evli olmanızdan çekiniyor bir daha denk gelirseniz laf arasından söyleyin bence yine bir sey yapmazsa unutmaktan baska care yok basit bir heyecen arayisiymis

Dindar görünüp kalçama,bacağıma bakan adamla hiç işim olmaz.
Benden 8 yaş küçük bir adamla hiç işim olmaz.
İki çocuğum varken,daha önce evlenmemiş bir adamla hiç işim olmaz.
Ayrıca erkek olsaydım,evli olduğu halde, benimle flörtleşen bir kadınla ciddi düşünmezdim.

konu bir bana inandırıcı gelmedi zaar.
herkes akıl vermiş.
neyse bacaklarına kalçana baktığını anlayacak kadar bakan adam sapıktır. insan bundan bu manayı çıkarır benden hoşlanıyor anlamını değil.
Cok kisi bacak konusuna takmis ama o sadece ilk basladigi zamanlarda 1-2 defa olmustu. Ondan sonra bana hep saygili davrandi ve öyle bir hareketini görmedim. Diger Türk calisanlarla kiyasla bana kesinlikle hep daha saygili ve daha cana yakin oldu o kesin ama bana kendisinin de dedigi gibi bir minnet duygusu var. AMA dindarligiyla celisen hareketleri yok mu kesinlikle var! O yüzden derdim ne onu ne kendimi aklamak degil. Ben cok elestirirdim evliyken bir erkekle samimi olan yada cok acik davranan kadinlari. Insan o duruma düsmeden bilmiyor. Ben kafamda duygusal boslugumu onunla doldurmaya heves ettim. Farkindayim simdi. Son 1-2 karsilasmamizda ki ve resepsiyonda ki tavri da bana umut olmus bilincaltimda. Ama fazla anlam yüklemisim yazdiklarinizdan onu görüyorum.

Back
X