biz o askere gitmeden ayriydik uzun bi sure beni gormedi aradan aylar gecti biz baristik ve evci iznine geldi beni gormek icin. Ben eskiden daha tutucu giyinirdim ama suanhem calisip hem okuyorum onun mu etkisi var bilmiyorum o geldiginde baya bi dardı sanirim kiyafetlerim yani daha cok degistigimi biliyorum cunku gelir gelmez kotuma ve ustumdekilere bakip yüzü düştü. sonra kulagimdaki halka kupe düştü takmasana neden takiyorsun dedi ben yinede o an dusunemedim taktım. neden gec kaldin sacini makyajini yapmak icin mi dedi yo ben zaten her gun boyleyim dedim. giderken de biraz dekoltem oldugu icin ceketimin fermuarini sonuna kadar çekti bende biraz cok cekince aşağıya indirdim fermuari hemen. ertesi gunde o otobuse bindi yine bi sorun yok. Yazdim ona ben arkadasima gidip gelcem canim diye. o gun ben askeriyedeyim diye soguk bi mesaj atti ertesi gunde tek bir mesajla benden ayrıldı. sana haksizlik olcak ama bizim olmamiz zor dedi. ve hic bir mesajıma cevap vermiyor aciklamasi yok yani bi gun once hasret giderdigi insana bi mesajla arkasini dönüp tek bir cevap vermiyor. akrep burcu ve galiba bunlari aklinda kurup benden uzaklasmak istedi. cunku o ortama girince yine eli kolu bağlandı ve bunu yapti