Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Cevap vermemek en iyisi,bırak konuşsun.Onu umursamamazlıktan gel.Sen ona mesaj atarsan senin hakkında konuşmaya devam edecektir,ona istediğini verme.te
Teşekkür ederimCevap vermemek en iyisi,bırak konuşsun.Onu umursamamazlıktan gel.Sen ona mesaj atarsan senin hakkında konuşmaya devam edecektir,ona istediğini verme.
Kuyruk acısı olanın sesi çıkar hesabı görmezden gel, önüne bakMerhaba benim 2 ay önce biten bir ilişkim var. Benim arkamdan konuşuyormuş. Ona nasıl bir mesaj atmalıyım
KarektersizCevap vermeyerek. Siz cevap verdikce ne arkanizdan konusmayi keser..üstelik.sanki tekrar yesil isik yakmis gibi görünürsünüz
Kuyruk acısı olanın sesi çıkar hesabı görmezden gel, önüne bak![]()
Karektersiz![]()
Bir insana verebileceğiniz en güzel tavır, umursamayıp görmezden gelmektirMerhaba benim 2 ay önce biten bir ilişkim var. Benim arkamdan konuşuyormuş. Ona nasıl bir mesaj atmalıyım
Atmamalısın. Ayrıca o laf taşıyanlarla da arana mesafe koymalısınMerhaba benim 2 ay önce biten bir ilişkim var. Benim arkamdan konuşuyormuş. Ona nasıl bir mesaj atmalıyım
Nasil bir kuyruk acisiysa, ardindan konusuyor demek kiMerhaba benim 2 ay önce biten bir ilişkim var. Benim arkamdan konuşuyormuş. Ona nasıl bir mesaj atmalıyım
Kız ne güzel işte yaMerhaba benim 2 ay önce biten bir ilişkim var. Benim arkamdan konuşuyormuş. Ona nasıl bir mesaj atmalıyım