Arkandan konuşan eski

Cane22

Üye
Kayıtlı Üye
7 Ağustos 2022
4
0
16
30
Merhaba benim 2 ay önce biten bir ilişkim var. Benim arkamdan konuşuyormuş. Ona nasıl bir mesaj atmalıyım

Cevap vermemek en iyisi,bırak konuşsun.Onu umursamamazlıktan gel.Sen ona mesaj atarsan senin hakkında konuşmaya devam edecektir,ona istediğini verme.te

Cevap vermemek en iyisi,bırak konuşsun.Onu umursamamazlıktan gel.Sen ona mesaj atarsan senin hakkında konuşmaya devam edecektir,ona istediğini verme.
Teşekkür ederim

Cevap vermeyerek. Siz cevap verdikce ne arkanizdan konusmayi keser..üstelik.sanki tekrar yesil isik yakmis gibi görünürsünüz

Normal degil mi bu durum ? Birazdan bizde o cocugun arkasindan neden ayrildiniz sorularina cevap verirken arkasindan konusmus olacagiz 🤣
O yuzden ne konusuyorsa konussun bosver :)

Ben de duydum, tüm maaşını bilet alıp yanıma gelmek için harcayan,sonunda da terkettigim çocuğun eski sevgilisi benim için 'pesini bırakmıyormus' demiş 😂 hem de memlekete giderken otobüste tanıştığı kıza, bölümün ne? Aaa su kızı tanıyor musun? O kız sevgilimin peşini bırakmıyor falan diye. Bu kulagima gelen,daha gelmeyen neler var bilmiyorum.
Açıkçası istesem kıza o işin öyle olmadığını kanıtlarıyla gosterirdim, istesem exe açıp ağzımı yumardim gözümü. Ama umrumda bile olmadı. İyi ki terketmisim p.çi dedim, gectim.
Sana da bunu tavsiye ederim.

Merhaba benim 2 ay önce biten bir ilişkim var. Benim arkamdan konuşuyormuş. Ona nasıl bir mesaj atmalıyım
Nasil bir kuyruk acisiysa, ardindan konusuyor demek ki 😁😁😁 ayrilinca direkt unutup Baska kiza atlayamamis, tadini cikar bu durumun. Bin Beter olsun 🥳🥳

Laflari salla gitsin, abuk subuk konusuyor ise zaten serefsizligini gostermis olur.

Kız ne güzel işte ya
Bırak konuşsun oyospu kappe desin
Ahirete günahlarını aldığı için azıcık yüklerin hafiflemiş olarak gidersin
Keşke benim de arkamdan kötü konuşsalar, yoksa mahşerde mıctım cunku

Size laf getiren ona da laf taşır bu asla şaşmaz unutmayın. Laf taşıyanları hayatınızdan çıkarın ve hiçbir cevap vermeyin. Ne kadar önemserseniz o kadar kötü duruma düşersiniz

Back
X