• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eski sevgilimle bitmeyen bağım

Sonradan evrılenlere bır sey demıyorum . En baştan Uzak mesafe ilişkisi yaşayanların saglıklı psikolojiye sahıp oldugunu dusunmuyorum. Cıkın dışarı etrafa bakın, şehrınızden ınsanlar bulun. Sankı yasadıgın yerde erkek kıtlıgı var
ünide tanışıp deprem zamanı ayrılmıştık o sıra başladı uzak mesafe ilişkilerimiz

Sen nereden kaçtın netenin kapısı açık kaldı yavaş hakaret et bak burda savcı vs üyeler var banada para lazım hakaret et ekran görüntüsü alacağım terbiyesiz seni her gün biri çıkıyor sonra dava açınca affet diye ağlamaya başlıyor bu ne ne aşık olup gelmiş sende beyin nakli ol gel
hepimize para lazım apla emin ol banada lazım ;)

bizim kimseyw bulaştığımız yok bulaşan sensin senin tehdit mesajlarını ben vericem polise fırfır

Yavrum anaokulunda değiliz. Aynaa aynaa moduna girmene gerek yok. Inan sadece gulduruyorsun yani oyle laf sokma, sinirlendirme falan yok ortada.

Ama sevgilin bir konuda hakli, gercekten psikolojin bozuk. Allah sifa versin.
amin hepimize benimle baş olunmaz

gercekten bir gecede 3 konu acma motivasyonun ne merak etmedim degil. banlanmadan ne sorsam kârdur diye mi düşündün?
abla seni hiç sarıp sarmadılar demekki aşkın me olduğunu ya da az olsa kendinden ödün vermeyi öğrenemişsin acıdım :(
ask senin izledigin dizilerdeki gibi konu bulamadikca kaos cikartan, kavgayı ihtiras sanan, birbirini kirip döküp yine vazgecemedigin birsey degildir. kendinden ödün vermek de degildir.
harika bir ask hayatim var, koca diye seçtiğim insan bolluk bereket ve sevdigi insanlarla dolu ulkesinden kalkti yanima tasindi vs. Her günüm askla doludur ama asla kendimden ödün vermedim. Tam tersi her zaman kendim oldum, sevildikce daha da kendimi buldum çünkü saglikli iliski sana kendin olma imkanj verir çünkü seni zaten oldugun haliyle benimser. artinla eksinle...
o yuzden bence aska ve iliskiye dair bakis acini degistirmeye calis. hatta konuyla ilgili ne bileyim kitaplar falan al oku.
çünkü boyle kaoslari hakaretleri ask sandigin surece evren sana hep boylelerini verecek

Back
X