• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Arkanızdan konuşmalara şahit oldunuz mu??

HeartLess

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
20 Ekim 2007
12.734
40
208
53
Diğer
Malum pek severiz topum olarak ,insanların arkasından konuşmaya,
genelleme yapmıyorum yanlış anlaşılmasın,
ama çoğu insanın huyudur maalesef...
Siz arkanızdan konuşulanlara şahit oldunuz mu??
peki tepki verdiniz mi yani nasıl karşıladınız??
tepki vermek gerekir mi??
paylaşmak isterseniz buyrun...

birkaç kez şahit oldum ..birşey olmamış gibi yapmadım elbette..
o an söylenecek sitemkar ne söz varsa ya da kalbine sözlerimle nasıl vurabilirsem o şekilde konuşmuşumdur..

Oldum,olmaz olur muyum?
Hemen diyaloğumu kestim.:ecrin_bebek:
Yüzüme konuşamayanlar iki paralık insanlardır benim için ve bir sürü var bu türevlerden etrafımızda malesef!!..:delphin:

Gerçekten anlamıyorum bu tür insanları,
insanın yüzüne konuşamayacak kadar korkuyorlar demek ki..
ama şunu söylemeden geçemeyeceğim,
eğer arkanızdan konuşanlar varsa unutmayın,
onlardan öndesiniz demektir...

Bu tip insanlarin kendilerine karsi guven eksikligi oldugunu dusunmusumdur hep, yuzune bakarlar hersey hos bes arkani donersin olmadik seyler..:oklava:
Boyle insanlarla karsilasmamak mumkunmu ?
Nezaman boyle birseye sahit olsam kim olursa olsun illa benim hakkimda degil baskasinin hakkindada olsa gerekli cevabi mutlaka veririm asla taviz gostermem , aninda yerin dibine sokarim hic tahamullum yok boylelerine..kötükedihüso

Bende şahit oldum bir kaç kişiden...
Tabiki onlara karşı bakış açım,samimiyetim,düşüncelerim tamamen değişti...
Uzaklaştım... :kahve:

Böyle karakterlerden hiç haz etmiyorum....

ben üniversitede arkamdan konuştuğunu bildiğim kızlara gidip ee bu ara hakkımda ne gibi şeyler söyleniyor demiştim kalmışlardı yazık :))

genelde muhattap olmam eşimin annesi ve kardeşiyle mecburen muhatabım ama onlara da yüz vermiyorum

Şahit olmadım veya arkandan konuşuluyor, şu şu arkandan konuşuyor demedi hiç kimse...

Son düzenleme:
malesef böyle insanlar var bunu anladığım an tüm ilişiğimi kesiyorum özellikle arkadan konuşup
yüze gülenler yok mu...

Bir kaç kez şahit oldum.Birinde suratına baktım güldüm geçtim yanından,ağzı beş karış açık kaldı konuşanın:1:

bu kadar adi ve dedikoducu nasıl olabiliyorsunuz derim direkt. dolaylamaya gerek yok, gerçekleri söylemeyen yalancı olur.

herkes kendine gelir.

Çok kez şahit oldum hemde çok .Eskiden olsa diyaloğumu keserdim .Şimdi öyle yapmıyorum insanları olduğu gibi kabullenmeyi öğrendim .

Hiç fark etmedim ama vardır mutlaka,
hep amaan neyimi konuşacaklar diyorum:) varsın konuşsunlar..

ooooo son donem arkamdan konusan birileri oldugunu gayet biliyorum ama kimin umurunda ki?? herseyi bosverdim,dertsiz basim...hihoyyyt

eskiden denk geldiklerimle ilişiğimi kesmiştim...
artık öyle yapmıyor hatasını yüzüne vurup mesafemi koyuyorum

Yok hiç olmadı...yerimseniben
Arkamdan konuşulup konuşulmadığının farkında bile değilim..
Nasıl farkedecem ki kapı mı dinlicem,telefon mu?:roflol:

Yok hiç olmadı...yerimseniben
Arkamdan konuşulup konuşulmadığının farkında bile değilim..
Nasıl farkedecem ki kapı mı dinlicem,telefon mu?:roflol:

Yok Laleciğim sen ne kapı dinle ne de telefon...:olmaz:
Kapı yada telefon dinlemekle alakası yok ki,
sizin olmadığınız bir ortamda sizin hakkınızda konuşulanlar kulağınıza gelse,
ya da aynı ortamda sizin hakkınızda konuşulsa ve bunu
hissetseniz ya da duysanız tepkiniz ne olur??

bende şahit oldum. hiç muhatap olmadan ilişkimi kestim. bazı insanlar var ilişkini kesemediğin. çok yakın akraba falan onlarlada mesafe koydum. yani niye böyle söyledin diye alıp karşıma hiç konuşmam. haa ama bildiğimi belli ederim.

Back
X