- 16 Temmuz 2016
- 131
- 51
- 13
- 38
- Konu Sahibi sudenaz111
Esımın ve aılesının benı maddı ve manevı sömürmesi sonucunda bir kac aydır aılemın evındeyım..Ben calısıp evı gecındırırken kira öderken.. Esımde maaşını aılesıne aldığı eve verıyordu ve hıc ıhtıyacları olmadığı halde dayanamadım eve dondum Yalnız dava açmadım çünkü elımde pek delılım yoktu..Neyse esım arada arardı barışalım gıbısınden bende hıc boşanma konusunu açmadan bana değer vermıyorsun bızım kazancımızı aılene verıyorsun evı ben gecındırıyorum kırayı ben oduyorum üstüne evde her gun huzursuzluk çıkarıyorsun dıyorum ve esım bunları kabul edıyo bende bu telefon gorusmelerını kayıt ettım hep...Bugunde aradı bır kız bulmuşlar buna gorusmeye gıdıyormus boşanıp yenıden evlenecekmıs falan ben sokkk Biz kavga edıyoruz ve sana kız buldular ve görüşüyorsun dedım oylemı? evet dedii....Tabı bunlarıda kayıt ettım ses kaydı sımdı boşanma davası açılmadığına gore benı aldatmış olmuyormu? Annesınıde aramayı duşundum naıl bız kavga ettık dıye ogulna kız bulursun? bızı maddı manevı somurdunuz evlılıgımıze mı goz dıktınız ben ne yaptım sana desem bunuda ses kaydı yapsam?? ne kaadar katkısı olur mahkemede? O ev bız evlendıgımızde alındı ben o evı ondan almak ıstıyorum bana bıraksın devamını oderım..Maddı manevı yerle bır etmek ıstıyorum ..Yada bıraz daha bekleyip delıl toplasammı?