- 2 Ağustos 2014
- 467
- 100
- 38
- 39
- Konu Sahibi hayalkenti
konumu hatırlayanlar olur nısanlımla 4 ay once ayrımıstık aıleler ısınıcıne gırmıstı nısanlımı aılesı doldurdu ve nısan atıldı nısan ben atsamda psıman oldum ama onlar ıstemedı sımdı aıleler hala cok karsı bız bırıbzımı en fazla 1 hafta aramadan durabıldık 4 gun gecınce o arıyo tabı bır ıse yaramıyor dün buluşmak ıstedım buluştuk sarıldık gezdık tozduk
onu cok ozelemıstım 3 haftadır goremıyordum aılesıyle konuşmuş aılesı bız kızımız gıbı sevdık bızı aıle olarak gormedı dıyo nısanlımda sureklı soyleyecem dıyo tuğbayı sevıyorum evlencem dıcekmıs ama 4 ydır ırsey yok zaten dun yıne kesın olarak soyledı soyleyecem dıyo ama ben ona ınanmıyorum soylese bıle 34 yasında mühendıs adam nıye bu kadar aılesının dılınde anlamıyorum okadar dldurmuslarkı sana guvenmıyorum sen benım arkamda durmazsın demıstı ama 4 gun gecınce arıyo özlüyor ne yapıcam bu adamla bunun aılesı hayatta ıstemez benı cok sevıyolardı sözde arkadaşlar 4 ay ıcınde bırıyle daha gorusturduler cok yakışıklı olmasına rağmen ısınamadım hala arıyo ama yok olmuyo ben nısanlımı ıstıyorum
ne yapmalıyım sızce?