• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Arkdaslar hala kafam cok karısık yanlısmı yapıyorum?

hayalkenti

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Ağustos 2014
467
100
38
39
konumu hatırlayanlar olur nısanlımla 4 ay once ayrımıstık aıleler ısınıcıne gırmıstı nısanlımı aılesı doldurdu ve nısan atıldı nısan ben atsamda psıman oldum ama onlar ıstemedı sımdı aıleler hala cok karsı bız bırıbzımı en fazla 1 hafta aramadan durabıldık 4 gun gecınce o arıyo tabı bır ıse yaramıyor dün buluşmak ıstedım buluştuk sarıldık gezdık tozduk:( onu cok ozelemıstım 3 haftadır goremıyordum aılesıyle konuşmuş aılesı bız kızımız gıbı sevdık bızı aıle olarak gormedı dıyo nısanlımda sureklı soyleyecem dıyo tuğbayı sevıyorum evlencem dıcekmıs ama 4 ydır ırsey yok zaten dun yıne kesın olarak soyledı soyleyecem dıyo ama ben ona ınanmıyorum soylese bıle 34 yasında mühendıs adam nıye bu kadar aılesının dılınde anlamıyorum okadar dldurmuslarkı sana guvenmıyorum sen benım arkamda durmazsın demıstı ama 4 gun gecınce arıyo özlüyor ne yapıcam bu adamla bunun aılesı hayatta ıstemez benı cok sevıyolardı sözde arkadaşlar 4 ay ıcınde bırıyle daha gorusturduler cok yakışıklı olmasına rağmen ısınamadım hala arıyo ama yok olmuyo ben nısanlımı ıstıyorum:( ne yapmalıyım sızce?

senin işin yalan rüzgarı na dönmüş cnm yaaa. ya sonu belli olmayan nişanlınla devam edeceksin. ya yeni adayı değerlendireceksin. yada hiçbiri hayırlısı deyip bekleyeceksin. benden bu kadar

konumu hatırlayanlar olur nısanlımla 4 ay once ayrımıstık aıleler ısınıcıne gırmıstı nısanlımı aılesı doldurdu ve nısan atıldı nısan ben atsamda psıman oldum ama onlar ıstemedı sımdı aıleler hala cok karsı bız bırıbzımı en fazla 1 hafta aramadan durabıldık 4 gun gecınce o arıyo tabı bır ıse yaramıyor dün buluşmak ıstedım buluştuk sarıldık gezdık tozduk:KK43: onu cok ozelemıstım 3 haftadır goremıyordum aılesıyle konuşmuş aılesı bız kızımız gıbı sevdık bızı aıle olarak gormedı dıyo nısanlımda sureklı soyleyecem dıyo tuğbayı sevıyorum evlencem dıcekmıs ama 4 ydır ırsey yok zaten dun yıne kesın olarak soyledı soyleyecem dıyo ama ben ona ınanmıyorum soylese bıle 34 yasında mühendıs adam nıye bu kadar aılesının dılınde anlamıyorum okadar dldurmuslarkı sana guvenmıyorum sen benım arkamda durmazsın demıstı ama 4 gun gecınce arıyo özlüyor ne yapıcam bu adamla bunun aılesı hayatta ıstemez benı cok sevıyolardı sözde arkadaşlar 4 ay ıcınde bırıyle daha gorusturduler cok yakışıklı olmasına rağmen ısınamadım hala arıyo ama yok olmuyo ben nısanlımı ıstıyorum:KK43: ne yapmalıyım sızce?
sen kaç yaşındasın peki?

Sen hic birsey yapma...

Daha önceki konundada soyledim, seni seven adam alir ailesini karsisina anlatir..
Beliki adaninda aklinda sorular var , yada seni oyaliyor.
34 yasina gelmis adam hala ailesiyle konusmuyorsa.
Kusura bakmada ozaman arkana bakmadan kac , cunku eger boyleyse ilerdede asla kimseye karsi seni koruyamayacak...

senin de yaşın ufak değilmiş. nişanlının da.

bir kere sen halen nişanlını seviyor ve istiyorsan neden başkasıyla görüştün ki? hele de çok yeni ayrılmışsınız 4 ay olmuş yani.
demek ki sende de kopan bir şeyler var.

ayrıca 34 yaşında mühendis adam. o da sürüncemede bırakıyorsa, onda da net olmayan bir şeyler var demektir.

çok acele etmeden biraz daha zamana bırakmanızı tavsiye ederim.
hem kendi duyguların hem de nişanlının tavırları için.

O kadar zor bi durum ki icinde bulundugun.
Barissaniz bile aileler hep isin icinde olucak.

Anladigim kadariyla eski nisanlinda ailesine pek soz geciremiyor.
Olurda barisip evlenseniz bile ailesi bosatdirana kadar ugrasicak. Ki bu da erkek icin zor durum, sonunda bi secim yapmasi gerekicek.

Seni aradiginda cevap verme derim ben.
Birak seni kayb etmek istemiyorsa ugrassin.
Ayrildiniz ama ara sira konusup gorusuyorsunuz. Nereye kadar devam edicek ki boyle.

senin de yaşın ufak değilmiş. nişanlının da.

bir kere sen halen nişanlını seviyor ve istiyorsan neden başkasıyla görüştün ki? hele de çok yeni ayrılmışsınız 4 ay olmuş yani.
demek ki sende de kopan bir şeyler var.

ayrıca 34 yaşında mühendis adam. o da sürüncemede bırakıyorsa, onda da net olmayan bir şeyler var demektir.

çok acele etmeden biraz daha zamana bırakmanızı tavsiye ederim.
hem kendi duyguların hem de nişanlının tavırları için.

Bana kesın bbittiğini kac kez söylediği halde aradı bende onu unutabilmek ıcın sansımı denedım ama olmadı

Kartlari acik oynayin, 34 yasinda adam, net olarak söyleyin ya herkes yine birlikte oldugunuzu bilsin yada bu iliskiye gercekten bi son verelim herkes kendi yoluna deyin, kararli olun...seviyor olabilirsiniz ama böyle sizi oyalamasina gözmü yumacaksiniz...:ssz:

Siz ailenize laf anlatabilecek misiniz? Hadi o ailesini ikna etti, sizinkiler ne diyecek bu evliliğe?

En baştaki nişan atmanın sebebi neydi?

resti çek madem. ipler kopacaksa kopsun... sürüneceğine...

eğer ailenle en yakın zamana kadar konuştun konuştun, yoksa ben yokum dersin... o konuşasıya kadar da iletişime geçme ama...

konumu hatırlayanlar olur nısanlımla 4 ay once ayrımıstık aıleler ısınıcıne gırmıstı nısanlımı aılesı doldurdu ve nısan atıldı nısan ben atsamda psıman oldum ama onlar ıstemedı sımdı aıleler hala cok karsı bız bırıbzımı en fazla 1 hafta aramadan durabıldık 4 gun gecınce o arıyo tabı bır ıse yaramıyor dün buluşmak ıstedım buluştuk sarıldık gezdık tozduk:KK43: onu cok ozelemıstım 3 haftadır goremıyordum aılesıyle konuşmuş aılesı bız kızımız gıbı sevdık bızı aıle olarak gormedı dıyo nısanlımda sureklı soyleyecem dıyo tuğbayı sevıyorum evlencem dıcekmıs ama 4 ydır ırsey yok zaten dun yıne kesın olarak soyledı soyleyecem dıyo ama ben ona ınanmıyorum soylese bıle 34 yasında mühendıs adam nıye bu kadar aılesının dılınde anlamıyorum okadar dldurmuslarkı sana guvenmıyorum sen benım arkamda durmazsın demıstı ama 4 gun gecınce arıyo özlüyor ne yapıcam bu adamla bunun aılesı hayatta ıstemez benı cok sevıyolardı sözde arkadaşlar 4 ay ıcınde bırıyle daha gorusturduler cok yakışıklı olmasına rağmen ısınamadım hala arıyo ama yok olmuyo ben nısanlımı ıstıyorum:KK43: ne yapmalıyım sızce?

bas nikahı mı desem ne yapsam yok yok bas tekmeyi 34 yaşında ve hala aklı bir karış

Kartlari acik oynayin, 34 yasinda adam, net olarak söyleyin ya herkes yine birlikte oldugunuzu bilsin yada bu iliskiye gercekten bi son verelim herkes kendi yoluna deyin, kararli olun...seviyor olabilirsiniz ama böyle sizi oyalamasina gözmü yumacaksiniz...:KK14:

cok haklısın böyle zaman kayıbı

Gidin nikah tarihi alın
Sonrada ailesine götürsün seni
Biz evleniyoruz 2 taraftanda tek kötü kelime duymak istemiyorum desin

Belki size tekrar güvenmeye ya da yavaştan yavaştan yokluğuna alıştırarak kendini temelli ayrılmaya çalışıyordur bence bu size bağlı nitekim siz de ilerde en ufak bir terslikte kocanızı boşayabilirsiniz ama aileniz kan kustursa ailenizi asla inkar edemezsiniz.

Sizin ilişkinin ipi kaçmış. Benzer bir yoldan bende geçtim. Bende nişan attım, bende dönmek istedim, oda istedi. Ama dönmedim. Çünkü kırılan birşeyi tamir etsen de eskisi gibi olmaz. Hele ailelerde girdiyse işin içine hiç olmaz. Hiçbir acı kalıcı değildir bunun farkına var ve artık önündeki yola bak bence. Benim şimdi hayatımda dört dörtlük muhteşem bir adam var. Geriye baksaydım onu göremeycektim. Ve asla bu kadar mutlu olamayacaktım. Bence sende mutluluğu ıskalama. Vazgeçmek bazen en güzelidir :KK66:

No no no bu ilişkiden sana zarar gelir maalesef iyi birsey olmaz. Zaten tekrar birseyler olsa bile bu sefer daha farkli olumsuzluklar yasarsiniz. 34 yasina gelmis bir insan genc degilki ailesini ikna icin ugrasiyor.

Back
X