• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Arkdaşlar lütfen bir öneride bulunun!

beginbegin

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
81
Puanlar
123
Merhaba Arkadaşlar,Kızımın odasını boyayacağım,bir duvarındada duvar kağıdı uygulamak istiyorum,,ama rengine bir türlü karar veremiyorum,odasının resminide yüklüyorum,nasıl bir renk yapabılırım? Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.

$Fotoðraf1595.webp $Fotoðraf1593.webp $Fotoðraf1596.webp $Fotoðraf1611.webp
Bu odası çok karanlık olduğu için bizim yatak odasına taşıyacağız,perdesinide stor fıstık yeşili yaptırdım,mobilyalarının bu renkleriyle nasıl renk seçmeliyim?

kızınız kaç yaşında?

belki kendi renk seçebilecek yaştadır:34:

kızınız kaç yaşında?

belki kendi renk seçebilecek yaştadır:34:

8,5 yaşında.Aslında ona kalsa lacivert istiyormuş :) tamamen bir dizide gördüğü odanın rengini beğendi diye sanırım "beni böyle sev" dizisiydi oturma odasındaki renk....

Cnm çok zor :(( renklerin çok zor cunku

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Güzel bir açık yeşile boyayıp pembeli yeşilli bir duvar kağıdı iyi olabilir bence, perdenizde yeşilmiş.

aslında bu şelkilde bende düşündüm ama mobilyalarda yeşil boğar sankı gibi geldi,,teşekkür ederim cevabın için

gerçekten öyle,mobilyanın renklerinden dolayı birtürlü seçemiyorum

Canim olabilecek şey cooook uçuk pembe + pariltili. Bi duvar kagidi.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

kırık beyaza falan boyamayı düşünür müsün ? bi duvara da pembeli yeşilli bi duvar kağıdı bence en mantıklısı

Back
X