- 18 Ağustos 2016
- 5.246
- 21.905
- 348
Ama neden gizlice?
Çünkü eş tepki veriyor?
Benim de eşim tepki verse ve illa kullanmak istesem diretirim muhtemelen.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ama neden gizlice?
Yakalarsa tabiaksine senden vazgeçtim. delilim yok. yakaladığımda şutlayacağım demiş. kocanın peşinde hafiye gibi dolanıp psikolojisi bozulmaz en azından.
kadın vazgeçmiş. kocası düşünsün.Yakalarsa tabi![]()
Yahu tmm ikincisinde gizlice yapmasını anlıyorum çünkü ilk gördüğünde tepki gösterdi o yüzden gizlice devam etti peki ilk yaptığında neden gizleme gereği duydu?Çünkü eş tepki veriyor?
Benim de eşim tepki verse ve illa kullanmak istesem diretirim muhtemelen.
Tabi gizlice yapmaya devam etmezsekonu sahibi resmen yapmaya devam ederse nde bana çaktırma diye uyarmuyarmış
![]()
Yahu tmm ikincisinde gizlice yapmasını anlıyorum çünkü ilk gördüğünde tepki gösterdi o yüzden gizlice devam etti peki ilk yaptığında neden gizleme gereği duydu?
Konu sahibi gelse anlaşılır da valla adam gizlice yapmaya devam eder iş yerindeki bilgisayar da yapacak kadar mühim ne olabilir ? bu derece mi takık yani ?bundan sonra ki adımları gizlice olur eğer bir çapan oğlu varsatamam dediğiniz gibi yapmaya devam et gibi duruyor ama bundan sonra banada karışamazsın demiş ,
bazı erkekler bunu bayaa sorun eder belki kocasını oradan vurmak istemiş olabilir.
Bilemedim belki konu sahibi bunu sorun yapacak derece de kıskanç diye gizledi ya da yediği naneler var yoksa neden gizlesin ?Ben şöyle düşündüm.
Mesela benim eşim de instagrama göbeği açık foto yüklememi istemiyor. Biliyorum da bunu, baştan söyledi. Pff diye geçiştirdim yükledim sonra. Çünkü istiyorum ve absürd bir şey yapmadığıma eminim. E eşim de bunu gördü 2 3 hafta sonra. Bana söylediği "geçiştirince anlamıştım zaten yapacağını artık kaldırır mısın" oldu. Ben de kaldırdım zaten duracağı kadar durmuştu. Ama konu sahibinin verdiği tepkileri verse "ya ne diyon sen değişik?!" derdim.
Line viber w.up kullanmayan kaldı mı ki konuyu okurken boyle oldum![]()
W.updan hiç bir farkı yok az değişikler işte :)ben varım :)) line ve viber ne bilmiyom bile..
chat ve arkadaşlık sitesi diye yazmış konu sahibi yoksa w.up gibi birşey mi ?
Arkadaslar bu uygulamaları ınanın esım sayesnde ogrenıyorum ne oldugunu bıle yorumlarnzdan netten arasdırmam ıle ogrenebılıyorum. Benım suan noktayı koymama sebebım bırebır google gecmısınden lıne sayfasına gırdıgını gordugum ıcındır. Buraya gıren bunuda ısyernde ındırıp kullanıyordur dıye dusunuuorm fakat ısbatlayamıorm cunkı ne bılgısayrnda nede telefonunda bu program yok. Be esım kesınlıkle bırsey yapmıyorum dıye kendını savunuyor suan. Tabıykı ınanmıyorum. Ben kıskanc bır ınsanım ve basta kendısne watsab dısında baska bır sohbet programını ıkımznde kullanmamasını soyledım . Rahatsız oldgmu da bıle bıle gızlı gızlı demekkı kullanmıs. Kendısı ıle kavga bıle etmıyorum gayet aklı basında sakın konusuyorm kendısı sınırden delırıyor. Ve az once o sayfanın lınkıne nereden gırdıgını nasıl o sayfa acılmıs onu gostermek ıstedı. Gormek bıle ıstemıyorum dedm. Allah benım karsıma cıkarır dedm. Kapattm bakmadm