• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Arkdaşlar lütfen herkes bi fkir vermeye calıssın hiç iyi değilim :(

Çünkü eş tepki veriyor?

Benim de eşim tepki verse ve illa kullanmak istesem diretirim muhtemelen.
Yahu tmm ikincisinde gizlice yapmasını anlıyorum çünkü ilk gördüğünde tepki gösterdi o yüzden gizlice devam etti peki ilk yaptığında neden gizleme gereği duydu?

Eşinizin belli ki sizden sakladığı birşey var, bu aşikar.
Fakat sizin tavrınız yanlış olmuş.
"Manevi olarak evliliğimiz bitti, yatakları ayırıyoruz" demek yerine, "güvenimi sarstığın için bundan sonra sana güvenmiyorum, güvenimi tekrar kazanmak kendi elinde" gibisinden rest çekebilirdin.

Hemen evlilik o kadar kolay bitirilemiyor malesef.
Siz en son söyleyeceğiniz şeyleri en baş söylemişsiniz.
Bundan sonra nasıl davranmanız gerekir inanın ben de bilmiyorum.

Fakat bir çok kişinin de dediği gibi "ben görmediğim sürece aldattığını, senden boşanmıyorum" demiş olmuşsunuz.

100 % emin olmadan yapılmış bir şey olmuş ,pc nın geçmişine bir bakaydınız ,paldır küldür yatak yırdım,çocuk yapmıycam,şimdi emin olmadığım halde böyle yapıyom ama emin olduğumda resmen kapı önündesin ,çok ergence trip olmuş :KK6:

Tabi gizlice yapmaya devam etmezse:işsiz:konu sahibi resmen yapmaya devam ederse nde bana çaktırma diye uyarmuyarmış :işsiz:

tamam dediğiniz gibi yapmaya devam et gibi duruyor ama bundan sonra banada karışamazsın demiş ,

bazı erkekler bunu bayaa sorun eder belki kocasını oradan vurmak istemiş olabilir.

Yahu tmm ikincisinde gizlice yapmasını anlıyorum çünkü ilk gördüğünde tepki gösterdi o yüzden gizlice devam etti peki ilk yaptığında neden gizleme gereği duydu?

Ben şöyle düşündüm.
Mesela benim eşim de instagrama göbeği açık foto yüklememi istemiyor. Biliyorum da bunu, baştan söyledi. Pff diye geçiştirdim yükledim sonra. Çünkü istiyorum ve absürd bir şey yapmadığıma eminim. E eşim de bunu gördü 2 3 hafta sonra. Bana söylediği "geçiştirince anlamıştım zaten yapacağını artık kaldırır mısın" oldu. Ben de kaldırdım zaten duracağı kadar durmuştu. Ama konu sahibinin verdiği tepkileri verse "ya ne diyon sen değişik?!" derdim.

tamam dediğiniz gibi yapmaya devam et gibi duruyor ama bundan sonra banada karışamazsın demiş ,

bazı erkekler bunu bayaa sorun eder belki kocasını oradan vurmak istemiş olabilir.
Konu sahibi gelse anlaşılır da valla adam gizlice yapmaya devam eder iş yerindeki bilgisayar da yapacak kadar mühim ne olabilir ? bu derece mi takık yani ?bundan sonra ki adımları gizlice olur eğer bir çapan oğlu varsa

Aldatmak yatakta basmak değil ki. Belki de sana ayıracağı vaktini başkalarıyla konuşarak geçirmiş.
Kolay affetme, burnu sürtsün de Viberin v'sini bile unutsun

Ben şöyle düşündüm.
Mesela benim eşim de instagrama göbeği açık foto yüklememi istemiyor. Biliyorum da bunu, baştan söyledi. Pff diye geçiştirdim yükledim sonra. Çünkü istiyorum ve absürd bir şey yapmadığıma eminim. E eşim de bunu gördü 2 3 hafta sonra. Bana söylediği "geçiştirince anlamıştım zaten yapacağını artık kaldırır mısın" oldu. Ben de kaldırdım zaten duracağı kadar durmuştu. Ama konu sahibinin verdiği tepkileri verse "ya ne diyon sen değişik?!" derdim.
Bilemedim belki konu sahibi bunu sorun yapacak derece de kıskanç diye gizledi ya da yediği naneler var yoksa neden gizlesin ?

Arkadaslar bu uygulamaları ınanın esım sayesnde ogrenıyorum ne oldugunu bıle yorumlarnzdan netten arasdırmam ıle ogrenebılıyorum. Benım suan noktayı koymama sebebım bırebır google gecmısınden lıne sayfasına gırdıgını gordugum ıcındır. Buraya gıren bunuda ısyernde ındırıp kullanıyordur dıye dusunuuorm fakat ısbatlayamıorm cunkı ne bılgısayrnda nede telefonunda bu program yok. Be esım kesınlıkle bırsey yapmıyorum dıye kendını savunuyor suan. Tabıykı ınanmıyorum. Ben kıskanc bır ınsanım ve basta kendısne watsab dısında baska bır sohbet programını ıkımznde kullanmamasını soyledım . Rahatsız oldgmu da bıle bıle gızlı gızlı demekkı kullanmıs. Kendısı ıle kavga bıle etmıyorum gayet aklı basında sakın konusuyorm kendısı sınırden delırıyor. Ve az once o sayfanın lınkıne nereden gırdıgını nasıl o sayfa acılmıs onu gostermek ıstedı. Gormek bıle ıstemıyorum dedm. Allah benım karsıma cıkarır dedm. Kapattm bakmadm

Arkadaslar bu uygulamaları ınanın esım sayesnde ogrenıyorum ne oldugunu bıle yorumlarnzdan netten arasdırmam ıle ogrenebılıyorum. Benım suan noktayı koymama sebebım bırebır google gecmısınden lıne sayfasına gırdıgını gordugum ıcındır. Buraya gıren bunuda ısyernde ındırıp kullanıyordur dıye dusunuuorm fakat ısbatlayamıorm cunkı ne bılgısayrnda nede telefonunda bu program yok. Be esım kesınlıkle bırsey yapmıyorum dıye kendını savunuyor suan. Tabıykı ınanmıyorum. Ben kıskanc bır ınsanım ve basta kendısne watsab dısında baska bır sohbet programını ıkımznde kullanmamasını soyledım . Rahatsız oldgmu da bıle bıle gızlı gızlı demekkı kullanmıs. Kendısı ıle kavga bıle etmıyorum gayet aklı basında sakın konusuyorm kendısı sınırden delırıyor. Ve az once o sayfanın lınkıne nereden gırdıgını nasıl o sayfa acılmıs onu gostermek ıstedı. Gormek bıle ıstemıyorum dedm. Allah benım karsıma cıkarır dedm. Kapattm bakmadm

Ağır saçmalamışsınız bence. Line kullanan insanlar birbirini ekleyebilir ama Whatsapp'tan bir farkı yok. Eşinizin farklı amacı varsa Whatsapp da işini görebilir zaten. Üstelik sadece geçmişinden sayfaya girdiğini görmüşsünüz ve ona güveniniz sıfır. Açıklamasına izin bile vermeyip çok çok ağır laflar etmişsiniz, bu güvensizlikle ilişkiniz zaten yürümez.

Tamam kullanablir ama sana nicin yalan soylemis?? ki bircok program kullanmis viber flan resmen birileriyle tanismak icin yuklemis iste belli sen dha iyi anlrsn ama yalan soylemesinin altinda bisey var bence iyi yapmissin ben olsam hic kaldiramam yolarim tavuk gibi boyle erkegi adam akilli kocalik yapmicaksa ciksn gtsn kmse kmseyi ckmek zornda degl kardesm ben bile nisanlima en kucuk kavgada veryrm zilgiti cekemem diyrm kmseyi ya duzelrsn yada ceker gdersn asla ortasi yok snr oluyrm boyle erkekleree:kızgın::KK12::KK12:

Nerde kaldı sakin olmak takip etmek... artık yakalayamazsın bu bir
ikincisi madem manevi olarak bitti evliliğiniz o zaman boşanmak için neden karar almadınız

Back
X