Arkdaşlar yardım edin

ben baştan 3. yü ve ortalardaki diz üstünde olan modeli begendim, bence modeller itici degil ben hepsini begendim seksi duruyorlar:jeyyar:

Burunları çok kötü duruyor gerçekten, giyildiği zaman itici gösterir. Normal bi sivri burun bile hoş durmazken bunlar feci gözüküyor. Ama senin için sorun değilse 10 numarayı al burun kısmı diğerleirne göre daha iyi.

Aynen senin gibiydim düne kadar, yüzlerce bot arasından sonunda seçim yaptım ve alabildim ama benim aldığım spor bottu sırnaşık şey Sanıyorum hayatımın hiçbir döneminde böyle çizmeler giyemicem, ne kadar bayılsamda duramıyorum topukların üzerinde :kedi: Ben yerinde olsam sade bir model alırdım, zaten çizmeler yeterince gösterişli, en çok sağdakini beğendim canım a.s.

ikinci resim soldaki diyorum en kibar o ama ben olsam bukadar yuksek topuklu ve sivri uclu almazdimopuyorumnanaktan

Bence güzeller, bazıları fazla frapan ama ben beğendim.
Hangisi dersen kırmızı koltuğun üzerinde oturan kadının ayağındaki çizme ve ondan sonraki aynı modeldeki renkliler derim.

Bence güzeller, bazıları fazla frapan ama ben beğendim.
Hangisi dersen kırmızı koltuğun üzerinde oturan kadının ayağındaki çizme ve ondan sonraki aynı modeldeki renkliler derim.

o model hem günlük hemde özel günlerde kullanılabilir hoşuma da gidiyor ama hala kararsızım yorumun için tskler cnm

bu modelleri mi diyosun sen zarifecik

deri pardesüyü daha almadım ama ilk deri olan hoşuma gitti ama biraz daha bakacam ilk deri pardesü olan modelin biraz daha uzunu olsa aslında iyi olur tam istedigim uzun deri pardesü

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…