Arkdaşlar yardım edin

Böyle modeller normal zamanda giyildiğinde gözümde hep bayağı görünmüştür..
Ben bu modelleri çok özel günlere davetlere vs yakıştırıyorum. Tabiki sade görünüşlüleri..
Tabiki zevk meselesi bunuda söylemeden geçemiyorum.

tskler cnm bi aklım biraz süslü modeller al diyor bi aklım sade al her zaman her yerde kullanırsın diyor

1 yada 2 numara..

gerçi hepsi çok hoş çizmeler..çoğu loubotıon sanırım.. kalite işte.. belli ediyor kendini..

kadınsı, sexy, çekici...

ilk fotoğraflardaki üstü yapay kürklü olanada bayıldım..üzerine, yakası yapay kürklü ceket, kadife streç pantolon.. süper olur..

ben çizmemin birini öyle yaptırayım.. bana da fikir oldu arkadaşım .. sağol:)))opuyorumnanaktan

Bana çok itici geliyor böyle çizmeler
hayatta giyemem ama yakışanada yakışıyor yalan yok
çok gösterişliler
ben pek beğenmedim açıkçası
canım sonuçta sen giyiceksin
beğendiğini al derim.

tskler

benim tarzım olmamakla birlikte pardesü demişsin. 1 ve 10 pardesüye en uygun ama. daha uygunları vardır bence.

stiletto demi bunlarr..
anaaaaaam nası gicen kıs bunları..
gerçi bende çok begeniorum ama giyemem heralde....

hiiççbirrini begenmedim çokk itiicii
pardesüüsn alltındada görünmez zateen....parrana yazık
daha makul şeyleree modeleere baaka derim

topuklar çok kötü değil mi ?
özel bir günse belki ama onun dışında giymem özel gündede çizme değil ayakkabı tercih edeirm herhalde

bence sıvrı burun artık hos gozukmuo eskıdı bence yuvarlak burun daha sırın oluyor

bu sene bu tarz modeller moda ama sen bılırsın dıyorum cok ıtıcıler hemde cokkkkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…