E
EU2
Ziyaretçi
- Konu Sahibi EU2
-
1.5 yıl önce tanıştık çıktıgım kişi 32 yasında evlenip boşanmış bense 24
ve ona inandım sevdm sevildigimi dşnodum ciddiydik bir ara ayrıldık tekrar aradı barıştık ben hiç aramadım aramamda bu süre zarfında tekrar bir araya geldik toparlamaya çalıştım çok mücadele ettm oda çok ugraştı zamanında benle ilgi alaka o biçim bi ara gene kÜslüklerimiz oldu barıştık en son kötü oldu bilgisayarını kırdım şşifreleri sadece su sölim msn geçmşinde eski eşine ms yAzmış
(eski gunler kolay unutulmuo son kez görim seni) sok oldum ve oldugumla kaldım ms attım kendisine saçmalama falan anlamadı ms yazılanları okudugumu tel falan kapadım ertesi gun ms attım dedim ne varsa gördm eski eşine yazmıssın bissrü yazı dedim demekki bigun o kişi dönse bana gule gule derdin..
(Gelen cvp su evet dogru söylosun bugun gelse kimseyi takmam onun kadar kimseyi sevemem çok köt oldum ...)..ben sadece sevdim ve deger verdim ama bu benim için şok oldu ve hala aklımda kurtarmaya çalışıorum kendimi onu unutmayı ama yaŞadıklarımız söledikleri çok kafamı karıştırıo nasıl 1.5 yıl bİr İnsanı kandırırsın ona aklım almıoo yol verdim AYRILDIM KAÇKERE ÇOK TARTIŞIODUK kendisine öle arayıp sormam bİle bi yanda iii oldu diyorum gerçek yuzunu gördm belkide salak yerine konmak zoruma giden bilmorum ama hala seviorum bu bi gerçek dşnorum ona okadar yol verdm ayrıldım neden bida aradın barışalım dedin başkasını seviYosan MADEM çok tuaf aklım almıo sadece bilmiorum arkdaşlar biraz ben rahatlatın......NAPMAM LAZIM DÜŞNDKÇE ÇILDIRIYORUM İNANMIORUM OLANLARAŞeniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?