- 29 Mayıs 2011
- 21.447
- 48
- 163
- Konu Sahibi Biricikimmm
-
Yok canım görmedim valla kuaföre mi gidecen ağda için
bEN Evde yapıyorum cillop gibi oluyo
ewet cnm güzellik merkezi war burda oraya gidiyorum ben ...ewde perişan oluyorn kendim yaparken ..en iyisi yaptırmakk ..alışık değilim ben kendim yapmaya
Herkeze iyi geceler gwercekten 3 olmuş 11 12 gibi yatan ben martdan beri bu satte ayaktayım inanabiliyormusunuz iyi geceler
Herkeze iyi geceler gwercekten 3 olmuş 11 12 gibi yatan ben martdan beri bu satte ayaktayım inanabiliyormusunuz iyi geceler
Sebebi KK mı yoksa:26:
benimkinin sebebi o[/QUOTE
EVET O YÜZDEN İYİ GECELER CANIM
hşgldinizzz ....neden artık uyuyamıyormusunuz sizde bizim gibi
Sebebi KK mı yoksa:26:
benimkinin sebebi o[/QUOTE
EVET O YÜZDEN İYİ GECELER CANIM
sanada iyi geceler
slm arkadaşlar.........................
hşgldinizzz ....neden artık uyuyamıyormusunuz sizde bizim gibi
Az önce o kadar yalvardım bi selam verin diye gidecek zaman yazdınız
sanada iyi geceler
İYİ GECELER CANIM BİZ ÇIKIYDRUZ YARIN GÖRÜŞMEK DİLEGİYLE ŞİİRLERİME GÖZ ATARSANIZ SEVİNİRİM 3 TANE FALAN YAZDIM İNŞALLAH BEYENİRSİNİZ
İYİ GEELERRRR
İYİ GECELER CANIM BİZ ÇIKIYDRUZ YARIN GÖRÜŞMEK DİLEGİYLE ŞİİRLERİME GÖZ ATARSANIZ SEVİNİRİM 3 TANE FALAN YAZDIM İNŞALLAH BEYENİRSİNİZ
İYİ GEELERRRR
sanada iyi geceler şiirlerine nerden bakacam
Anam dayanamayacam artık çift görmeye başladım yazıları şuurumu kaybedeceğim birazdan
bende dayanamıam walla cnm yaa görüşürüz yarın yine öptüm iyi gecelerrrBen bu sefer kaçtım hadi bana eyvallah
slm arkadaşlar.........................
yok kıs cidden çıkıyorum ben sizler sohbete kalırsınız artıkınnBen gidiyorum ya sohbete başlarsınız
iyi geceler cnm yarın görüşürüz tanışırızsuan yatacagım canım iyi gecler
herzaman beklerim cnm tanışır kaynaşırızzben yeniyim fazla takip etmeyi bilmiyorum yoksa yazardım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?