• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Arkdşlr ALLAHIN izni ile bugünleride atlatıcağız.Uğurlu gelsin bu topik hepimize inş.

bende dayanamıam walla cnm yaa görüşürüz yarın yine öptüm iyi gecelerrr:16:

slm hşgldn cnmm ama baya geç geldin ..şimdi çıkıyordum bende yarın beklerim yine ok tatlmm kusura bakma dayanamıyorumm :16:

yok kıs cidden çıkıyorum ben sizler sohbete kalırsınız artıhay

iyi geceler cnm yarın görüşürüz tanışırız

herzaman beklerim cnm tanışır kaynaşırızz

hepinize iyi geceler arkadaşlarr ....gözümü açamıyorum çiftleşti yazılar artıkkk.....:54::54::54::54:
rüyanızda meleğinizi görün :54:

hayırlı geceler sanada canım...............

topiğin hayırlı uğurlu olsun moddcum inşallah hepimşz yakında Allahın izniyle hamile kalırız

hayırlı olsun yeni topic....
inşallah uğurlu gelirde hepimiz güzel haberlerimizi paylaşırız burada...

valla hiç korunmadık biz ama allah nasip kısmet etmedi.2 aydır da pkolu olduğum için klomen tedavisi deniyorum.çok zor bir süreçmiş...evlendiğim ilk zamanlar hemen çocuk olur zannediyordum...ne zormuş allahım.cümlemize en hayırlı vakitte hayırlı evlatlar sağlıklı evlatlar versin yarabbim

olucak canım sen sıkma canını hepimiz aynı derttle savaşıoruz ama biliorumki sabrımızın sonu selamet olsun er yada geç olucak ama rabbim bizlere tez zamanda versin sağlıklı hayırlısından

Bir çocuğum olsun..
Parfüm niyetine süt kokusu sinsin üzerime..
Uykusuz kalmaktan göz altlarım çöksede
gaz sancıLarını gördükçe içim acısada
kusmuğunu temizlemekten hep gurur duyayım.
Tırnağını keserken 'aman etini kesmiyim'
diye içim sızlasın ..
İğne zamanlarında elinden tutup güç vereyim ona..
Altını aldığımda poposu pişmesin diye kremler süreyim..
Yeni yeni dişleri çıktığında mutluluktan havalara uçayım..
Herkes göz kısmı O'na benziyo desin Sevdiğime bakıp..
Dudakları bal gibi aynı sen..
Bu tıpkı ikinizin karışımı olmuş desinler ..
Sevdiğimin gözlerine bakıp gurur duyayım..
Gözlerim dolsun ..Mutlu olayım ..
Yavrumun saçları çıkmaya başladığında şelaleler yapayım saçlarından ..
Yürümeye başladığında göreyim onu ..
Gurur duyayım bu benim Evladım diye ..
tıpış tıpış yürürken yüzünden tebessümümle
Allahıma hep şükredeyim..
O büyüdükçe bende büyüyeyim onunla.....

allah hepimize nasipp etsinn:16:
canım benim ne güzel bi yazı bu böle allahım ne güsel anlatmış bi anne hasretini

olucak canım sen sıkma canını hepimiz aynı derttle savaşıoruz ama biliorumki sabrımızın sonu selamet olsun er yada geç olucak ama rabbim bizlere tez zamanda versin sağlıklı hayırlısından

amin canım yaaa... bi de bu aralar çok iştahım açıldı...çok yemek yiyorum karnım çatlıyacak yarılacakkk yaaa...kilo da aldım..offf kiloylada hamile kalınmaz heralde:(

amin canım yaaa... bi de bu aralar çok iştahım açıldı...çok yemek yiyorum karnım çatlıyacak yarılacakkk yaaa...kilo da aldım..offf kiloylada hamile kalınmaz heralde:(

benimde aşırı kilo alışım var ama kırmızılar gelmemiş olsaydı hamişim dicektim kandırıkçı kırmızıllar oyun oynadılar bu ay bana gören hamilemisin dio kaynana karnın gebe karnı dio ama testler negatif olunca malesef öle bi durum görünmemiş oluo bende temizliğe geçim dedim madem hamiş değilim yorayım biraz kendim içok dinlenmiştim :49::49::49::10::10::10::10::10:

Back
X