- Konu Sahibi Biricikimmm
kızz moodd hani beni batım nirde 12 mayıss demiştin bakalım yine şaşmazsa bizimkisi 12 sinde olcakmış bende yaptım netten öğendim kızzz hehe öpüğldün canım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızz moodd hani beni batım nirde 12 mayıss demiştin bakalım yine şaşmazsa bizimkisi 12 sinde olcakmış bende yaptım netten öğendim kızzz hehe öpüğldün canım
pardon bebeğimm bende unutkanlık war demiştim biliyorsun hemen ekledim şimdi ama
sen nasılsınn nasıl geçti günün ....
merwişşşşşşşşş gülümmmmmm sesimi duyuyormusunnnn:2:
mervecim unttun bizi heh hiçslm yuk
hbldm bacım sende hşgldnnn ...Duyuyorum bacım hoşgeldin
Survıvoru izliyorum![]()
hehh şölee bendede var o dediğinden bide sakarlık ikisi bi arada süper gidio bi insanı dellendirmeye yetiolar hahaha ben çok yoruluom ama ii oluo eşim aşğıda çalışırken en azından evimde bişiler yapıorum ellerim deterjandan çatladı heppp ufff tırnak etlerim yarıldı kızzz eldiven kullanmayı hiç sevmimm ben yaaa
Başla kız bu daha zevkli bu seneki ünlüler çok sempatik![]()
arka sokakları mı izliyorsun yoksa![]()
hbldm bacım sende hşgldnnn ...
ben bu survıvoru hiç izlemedim en sonkini izlemekten bıkmıştım ama bırakamıyordum buna hiç başlamadım oyüzdenn
aynen bendede sakarlık hat safhadaa cnm ya yorma bu kadar kendini dicem ama bahar temizliğinde herşey mubahh
allahtan ben martta yaptımda bitirdim ....bende hiç kullanamam iş yaparken sanki cırkıtlıyormuşum gibime geliyo öle ben illa dokunucam ellerimi parçalıcamm yoksa içime sinmiyo walla
kocan görümcenin ewinimi yapıyo
yok kıssss kaç senedir bıktım ondandaa amannn sıktı iyicee
ben son dizisini izliyorum ...
kızlar banyoda düştüğümü sizlere anlatmışmıydım![]()
evt canım görümce 5 mayısa kadar taşınmak zorunda sözleşmesi bitiomuş bakalım gec gündüz demiolar yapıolar yerler pencereeler bide duvar boyası kaldı su tesisatı bitti eşim asma tavan yaptı alçıpan ayhh sonunda temizliği olcak uff hanfendiye bak bahar temizliğ ortadan çıkarcak biride yardıma gelmio
eee senmi yapcaksınki hepsinii
kız sen bendende fenaymışsınnnn allah seni emi güldürdün beni nasıl becerdin geçmiş olsun güldüm ama çok tatlısın yaaaa sakariyeee![]()
bacım ben boşunamı diyom bu aralar war bişey bende dolanıyo başımda karabulutlarr...
saol tatlımm...duş almıştım tam çıkmamla kaymam bir oldu resmen hawalandım yerde buldum kendimi
allaha şükür bi yerim kırılmadı kafamı çarpsam klazöte şuan burda olmaya bilirdim
sol tarafıma düşmüşüm o an düşünfüğüm tek şey kafamı korumak oldu bende kolumun üstüne direk şuan sol kalçam kolum kürek kemiklerim we boynum felaket tutulmuş derecede şimdi acıları çıkıyoo:2:
bugün oynarken bile zorladım kendimi we bi an sanki sol omuzum düştü sandım kaldıramadım...neyseki böle geçiştiriyorum bi yatsam kendimi bıraksam yandım kalkamam sabahları bile zor kalkabiliyorum yataktannbu halime şükür
biyerim kırılsaydı hiç kalkamıcaktım:2:
yok kendi temziliğime yardım etmiolarr aşağıda işlerine baksınlar çok yoruldum dicem yemeklerine çayların ben koşuıom işime bakamıom ki
![]()
canım dikkat et lütfen ya hamiş olaydın haberin olmayaydı allahım korumuş seni deme öle kızz burda olmıcaktım diee aman sen buranın gülüsünnn deli kızzz
hiç sorma ya bebişim olsaydı ilk aklıma o geldi zaten ertesi günde reglim başladı bide 4 gün erken geldi ya acaba diyom düştüm diyemi erken geldi :26:
gülümmmmm![]()