- Konu Sahibi Biricikimmm
-
ahh inşallah cnmmm...
en kısa zamanda gelir bebişlerimizz ...
sen neler yaptın bittimi işlerinn ...
benimde ewde bi ton işim war ama ben şimdiden heyecanlıyım neler yaşıcam die ....
çarşambada istanbula gidiyorummcnm memleketimee
bendede istanbula slm gönderrr cnaım çok özledimmm kışları giidorum ama bu sene gidemicem sanırım yok ev işi bitermi kız oda oda yapıom salonu en son yapıcam oturma odam bitti gelenim gidenim eksik olmuoki şimdi dinleniom bide aşağıdakilere onu bunu yapp derkne
cnm resmini gördümgönlün gibi yüzünde güzel arkadaşımm kederimizde güzel olucak inşallahhh
kociş ewdeydi onu dışarı yolladım şimdi o warken temizlik yapamıyorumm bende girişicm hala işlere ...
ayy okudum yazdıklarının birasınıı sende o kadar yüz werme gülümmm araya herzaman biras mesafe iyidir bence
slmm moodd cummm hayırlı olsuna bir türlü gelemedim kusura bakma hayatım kısmeet bugüneymişşşş
hayırlı olsun sana uğurlar getirsin inşallahh
ama bizi de unutma ara da gel haaaaa
ayy başakcmmmmm hşgldinn teşekkür ederim kuzummmm
inşallahh cnm uğur getirsin hepimize die niyetlenerek açtım zatenn
cnm size arada diil hep geliyorum ama kimselerle karşılaşamıyorummm ....
sen nasılsınnnnv
evet tatlım sorma yaaa havalar ısınınca bizim hatunlra bi taraflara kaçmıştoplamaya çalışıyorum
nasıl oliyim tatlımmmm iyiyim işte hala annnemdeyimm havalar sıcak maaşallahh gezip duruyoruz.hürremimizde hamişmiş çok şükür. inşallah darısı sana tatlımmm
ewet cnm hürcümm hamiş maşallahh bende kısa sürede hamiş klıcam şuan içime yeni bi umut doğduu
hatunlar bolbol geziyoo uğrayan yok eskisi gibii
nazo nerelerde acaba çoktandır göremiyorum onuda
ereney kayıp hbr alabildinmi sen
kızlar yarın rahim filmi çekilcem inşallahh acımazz
kızlar yarın rahim filmi çekilcem inşallahh acımazz
merhaba canım umarım filmin rahat ve temiz çıkar.fazla düşünme düşündükçe gerginliğin artacak.
sen en iyi ağrı kesici iç .
Anaaa daha çekinmedin mş kızzz:26:
şimdi ewe geledim cnm çekildim sonunda allaha şükür temiz çıktıhiç bi sorun yokmuşş...
ayy kalçamdan iğne wurdular sonra iki adım attım bi fenalaştım tansiyonum 8-4 e düşmüşş neyse hemşireler bayabi ilgilendiler ..
sonra çekim olcak yere geçtim ki bi istifra ettim çok kötüydü neyse kendime geldikten sonra çekildim biras sancı hissettim dr.kendimi kastığım için sancı çetiğimi söledi ama elimde değilkii zaten bende panik atak war dedim ..
sonra çıktık kocişim yemeğe götürdü beni birasda alışweriş yapıp geldim ewe ama sol kalçam iğne wurulan wer acıyo aksıyorum yürüken ..yatıcam şimdide
canım benim çok sevindim çok güsel bi haber bu bakkk ümidini kesmemek ne güsell hiç korkulcak bişi yokmuş şimdi bende tedaviye başlıcam olmadı duanı esirgeme cnaım arkadaşım benim
saol gülümmmm bende bidahaki ay başlıcam aşılama yapcaz büyük ihtimal bakalım ...
inşallahh tedaqwiye gerek duymadan gelir bebişlerimizz cnmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?