- 16 Ekim 2010
- 46.748
- 84.453
- 798
- Konu Sahibi Biricikimmm
-
kızlar dr.m rahim filmi çektiriceğimi söylediii ....haftaya pazartesi
çektiren warmı acabaa
ben çektirdim canım ama sana tavsiyem iyi ve uzman ellerde çektir ben çok acı çektim ama rahim filmini çekip işe gidenler bile var bide çok korkuyosan anestezili çek hiç acı duymazsın.
efendim bacımmmmm
nasılsınnnnncnmm
hmm sen nezamn çektirdin cnmm
walla dr.a sordum ağrılı bi işlemmi die yok dedi ben kalçadan iğne yapıyorum hiç hissetmiyorsun dedi acaba o mudur anestezi olayı
iyiyim yemek yedik mutfağı topladım eşimin kahvesini yaptım meyvaları yıkadım sepete koydum kendimede bi madensuyu açtım geldim oturdum
ben 2 sene önce çektirdim canım kalçadan yapacağ iğne anestezimidir bilmiyorum doktoruna sorarsın canım.dedimya bi çok insan korkulacak bişey olmadığını söylüyo uzman ellerde çekilince korkma
Moodcuğum Rahim filminden korkma canım Eskisi gibi zor değilmiş artık
Başka ne dedi doktorun?_
hşgldn cnmm nerelerde kaldın byaa....
regli halimde altan baktı işte zaten ilk baştan söledi rahim filmi çekmem lazım die ....2 sene olmuş bi bakalım filmde neler çıkıcak ondan sonra daha detaylı görüşürüz dedi
Arkadaşlarr nerelerdesinizzz yokmu iki sohbet etmek isteyenlerrr
Merwişşşş
hadiskoooo
dolunayyyy
belinayyyy
nazooooo
we diğerleriiiii
canım sabah burda olurum cmt günü ayyy kimse gelmemiş en son ben yazmışım öle kalmış yarın şenlendirelim burayıı mood cum dedikodunun belini kıralım senle hepsi dökülürrrrr öpüldün iii geceler tatlıym
ahhh cnmmm heleşükürr yüzünü gören cennetlik ayolll,
nasılsın kuzummm .....aynen bi kaynatalımmm kokumuzu alır kızlarr
günaydınnnnnnnlarrrr herkeseeeee sabah şereflerinizz hayır olsun dualarımız kabulll olsunnn hele hele bebek isteyenlerin daha çabuk kabul olsunnnnn kızlaaaaarrrr nasılsınızzzzz ses verin hele
mood nasılsın tatlım
cnm şimdi dr.dan randewu aldım pazartesi saat 2 de ..
anestezili değilmiş dr.kalçadan sakinleştirici we ağrı kesici iğne wurucakmış okadarr
oh oh güsel haber bu bak korkmana değmedi dim inşallah yüzümüzün akıyla ondanda çıkıcazzz canım benimmm allahım yardım etsin hepimizeee o güle yüzünü hiç soldurmasınnnnnn gelsin bebeler oh yandan yandan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?