• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Arkdşlr ALLAHIN izni ile bugünleride atlatıcağız.Uğurlu gelsin bu topik hepimize inş.

kızlar dr.m rahim filmi çektiriceğimi söylediii ....haftaya pazartesi
çektiren warmı acabaa :31:

ben çektirdim canım ama sana tavsiyem iyi ve uzman ellerde çektir ben çok acı çektim ama rahim filmini çekip işe gidenler bile var bide çok korkuyosan anestezili çek hiç acı duymazsın.

ben çektirdim canım ama sana tavsiyem iyi ve uzman ellerde çektir ben çok acı çektim ama rahim filmini çekip işe gidenler bile var bide çok korkuyosan anestezili çek hiç acı duymazsın.

hmm sen nezamn çektirdin cnmm
walla dr.a sordum ağrılı bi işlemmi die yok dedi ben kalçadan iğne yapıyorum hiç hissetmiyorsun dedi acaba o mudur anestezi olayı

hmm sen nezamn çektirdin cnmm
walla dr.a sordum ağrılı bi işlemmi die yok dedi ben kalçadan iğne yapıyorum hiç hissetmiyorsun dedi acaba o mudur anestezi olayı

ben 2 sene önce çektirdim canım kalçadan yapacağ iğne anestezimidir bilmiyorum doktoruna sorarsın canım.dedimya bi çok insan korkulacak bişey olmadığını söylüyo uzman ellerde çekilince korkma

ben 2 sene önce çektirdim canım kalçadan yapacağ iğne anestezimidir bilmiyorum doktoruna sorarsın canım.dedimya bi çok insan korkulacak bişey olmadığını söylüyo uzman ellerde çekilince korkma

ahh cnm ya sonucun iyi çıkmıştır inşallahh
yani özel hastanede uzman dr.benimki ne zaman gitsem hep onda sıra oluyo diğer 3 dr.da ya boş yada 1-2 hastası oluyo :26:

Moodcuğum Rahim filminden korkma canım Eskisi gibi zor değilmiş artık
Başka ne dedi doktorun?_

Moodcuğum Rahim filminden korkma canım Eskisi gibi zor değilmiş artık
Başka ne dedi doktorun?_

hşgldn cnmm nerelerde kaldın byaa....
regli halimde altan baktı işte zaten ilk baştan söledi rahim filmi çekmem lazım die ....2 sene olmuş bi bakalım filmde neler çıkıcak ondan sonra daha detaylı görüşürüz dedi :31:

hşgldn cnmm nerelerde kaldın byaa....
regli halimde altan baktı işte zaten ilk baştan söledi rahim filmi çekmem lazım die ....2 sene olmuş bi bakalım filmde neler çıkıcak ondan sonra daha detaylı görüşürüz dedi :31:

canım allahtan hayırlısını dileyelim öncelikle tertemiz çıkçakkkkkkk korkulcak bişi olmadını görüceksinnnn

Arkadaşlarr nerelerdesinizzz yokmu iki sohbet etmek isteyenlerrr :3:

Merwişşşş
hadiskoooo
dolunayyyy
belinayyyy
nazooooo
we diğerleriiiii

Arkadaşlarr nerelerdesinizzz yokmu iki sohbet etmek isteyenlerrr :3:

Merwişşşş
hadiskoooo
dolunayyyy
belinayyyy
nazooooo
we diğerleriiiii

canım sabah burda olurum cmt günü ayyy kimse gelmemiş en son ben yazmışım öle kalmış yarın şenlendirelim burayıı mood cum dedikodunun belini kıralım senle hepsi dökülürrrrr öpüldün iii geceler tatlıym

canım sabah burda olurum cmt günü ayyy kimse gelmemiş en son ben yazmışım öle kalmış yarın şenlendirelim burayıı mood cum dedikodunun belini kıralım senle hepsi dökülürrrrr öpüldün iii geceler tatlıym

ahhh cnmmm heleşükürr yüzünü gören cennetlik ayolll:9::16:,
nasılsın kuzummm .....aynen bi kaynatalımmm kokumuzu alır kızlarr:9:

ahhh cnmmm heleşükürr yüzünü gören cennetlik ayolll:9::16:,
nasılsın kuzummm .....aynen bi kaynatalımmm kokumuzu alır kızlarr:9:

günaydınnnnnnnlarrrr herkeseeeee sabah şereflerinizz hayır olsun dualarımız kabulll olsunnn hele hele bebek isteyenlerin daha çabuk kabul olsunnnnn kızlaaaaarrrr nasılsınızzzzz ses verin hele :21::21::21::21::21::21::21:

cnm şimdi dr.dan randewu aldım pazartesi saat 2 de ..
anestezili değilmiş dr.kalçadan sakinleştirici we ağrı kesici iğne wurucakmış okadarr:31:

oh oh güsel haber bu bak korkmana değmedi dim inşallah yüzümüzün akıyla ondanda çıkıcazzz canım benimmm allahım yardım etsin hepimizeee o güle yüzünü hiç soldurmasınnnnnn gelsin bebeler oh yandan yandan

oh oh güsel haber bu bak korkmana değmedi dim inşallah yüzümüzün akıyla ondanda çıkıcazzz canım benimmm allahım yardım etsin hepimizeee o güle yüzünü hiç soldurmasınnnnnn gelsin bebeler oh yandan yandan

ahh inşallah cnmmm...
en kısa zamanda gelir bebişlerimizz ...
sen neler yaptın bittimi işlerinn ...
benimde ewde bi ton işim war ama ben şimdiden heyecanlıyım neler yaşıcam die ....
çarşambada istanbula gidiyorumm:16:cnm memleketimee

Back
X