Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bio gaia gönder bir kez ve NurSe harveys colex gönder üç kez kullandım. Rahatlatır bebeği ama tamamen bitmez. Çünkü minik gaz bombaları gaz çıkarmayı öğrenemedim kadar sancı yapar. Bol bol kucağına al.
Icinde ne yaziyorsa o kadar ver korkma gercekten rahatlatiyor bebegi
Sab 15 damla veriliyor sabah veriyordum butun gun uyuyordu bende sabah 8 aksam 8 yaptim daha duzenli uyudu yada hepsini gece verdim
Bio gaia gönder bir kez ve NurSe harveys colex gönder üç kez kullandım. Rahatlatır bebeği ama tamamen bitmez. Çünkü minik gaz bombaları gaz çıkarmayı öğrenemedim kadar sancı yapar. Bol bol kucağına al.
Emzirdikten sonra hemen kaldiriyom kucagima aliyorum gazi hemen kolayca cikiyo ama ilk abslarda acemilikten yapamiyodum bide yardimci olarak damlada kullanmiyodum cocukda birikti tabi gaz
kırmızı benekler alerjiden kaynaklı olabilir. gaz için kullandığınız (içirdiğiniz veya sürdüğünüz) şeylerden kaynaklıdır diye düşünüyorum. bizim de vardı.
bebeğiniz 4 aylıkmış 5aya bişeyi kalmaz inşallah. ama doktora sorup rahatlayabilirsin
Benekelrin sebebi isilikmis kendiliginden gecer dedi doktor bebisim daha bi aylik ins 5. Ayda gecer bazi arkdslrmn cocuklari 1 yasina yakin ama hala cekiyolar