Bu 3. ya da 4. sefer farkında mısın sorularımı cevaplayamadığın? Millete satırlar dolusu cevap yazıyorsun bana da satırlar dolusu yazdın her soruya, yoruma karşılık ama benim şu soruma gelince her defasında susuyorsun, bahane üretiyorsun.
Cevap bekliyoruz.
tamam cevap beklersin de ben ne zaman kızları erken yaşta zorla evlendirin demişim ki? erken yaşta evlendirilenlerin oldugu kültürlerde yapılabilecek en mantıklı iş budur. adam kızını okutamıyordur ya da okumasını istemiyordur çünkü kendilerine ait bir düzenleri vardır. sonuçta herkesi okutursan ortada tarlada, bahçede çalışan, hayvancılık yapan kimse kalmaz. bunlar yok olur gider, geride bir sürü üniversite diplomasına sahip, niteliksiz ve işsiz insan ordusu kalır. zorla evlendirme gibi bir durumun çok oldugunu da zannetmiyorum, tek tüktür. oradaki kızlar zaten içinde büyüdükleri kültüre göre o yaşta evliligi normal karşılayabilirler. şehirdekileri gibi 30 yaşına da gelse çocuk gibi şımarık şımarık yaşamazlar ne de olsa.
sünnet ise hiçbir mantıklı temele oturmuyor. hiçbir işe yaramıyor. zorla kesiyorsun ve boş yere... hiçbir anlamı yok.