Arladaşlar estetik yaptırmalı mıyım? Estetiğe başvuranlar yardım (FOTOLU)

iremtat

Üye
Kayıtlı Üye
12 Temmuz 2014
26
0
16
İstanbul
15 yaşındayım ve bir kaç sene sonra estetik düşünüyorum fakat o kadar karasızım ki pişman olur muyum olanları çektikleri zorlukları acıları da biliyorum ve ilerdeki burnumu ya beğenmezsem ya kabullenemezsem de psikolojimi kötü yönden etkilerse yardım edin yorumlarınıza ihtiyacım var. Estetik olup memnun olablar olmayanlar. Yardımlarınızı yorumlarınızı bekliyorum.Bu da burnumun fotoğrafı; $ImageUploadedByKadınlar Kulübü1405300062.173993.webp

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

yarın öbür gün içinde dert olacağına, kafaya takacağına durumun varsa yaptır kurtul derim. ama yaşın daha ufak. biraz büyümen gerek. doktorlarda aynısını diyecektir sana. ben shopla biraz düzelttim burnunu. umarım beğenirsin :1:

$ImageUploadedByKadınlar KuluÌ-buÌ-1405300062.173993.webp

yarın öbür gün içinde dert olacağına, kafaya takacağına durumun varsa yaptır kurtul derim. ama yaşın daha ufak. biraz büyümen gerek. doktorlarda aynısını diyecektir sana. ben shopla biraz düzelttim burnunu. umarım beğenirsin :1:

Eki Görüntüle 1188288

Çok teşekkür ederim ciddi bir fark söz konusu ama işte tereddütler :(

Çok teşekkür ederim ciddi bir fark söz konusu ama işte tereddütler :(

hastaneden ziyade doktor önemli bu ameliyatta onu anladım ben. doktorunu iyi seç. bilmediğin tanımadığın bir doktora ameliyat olmak, dibini görmediğin suya atlamakla aynı şey. aman dikkat!

Son düzenleme:
15 yaşındasın gelişimin bile durmadı burnunun son görüntüsü bu degil beklemek gerek

Hakllsın bu arada yanlış yazmışım 16 yaşındayım bundan sonra ne kadar değişebilir ki

20 yaşına kadar ancak tamamlanır kemik gelişimin. 18 yaşından itibaren ameliyat yaparlar ama ben 20 ye kadar bekledim bir bildikleri vardir diyerek. Gerci sonuc degismedi yine olmayi dusunuyorum :)

benim de senin gbi çok bariz problemli burnum olmamasına rağmen yaptırdım...
ileri yıllarda insan yaptıklarından çok yapmadıklarına,yapamadıklarına pişman oluyor.
bu felsefeye göre yaptır içinde kalmasın...
çünkü gördüğüm kadarıyla komplikasyonu az olacak bir burun..yani basit...
kemeri alacaklar o kadar..boyutları ucu gayet iyi ..büyük değil.
fikrim bu.
Kolay gelsin :)
:nazar:

az önce haberini verdiler tv de. burnundan estetik yaptırmak isteyen bir kadının iki bacagınıda kesmişler :26: hastane enfeksiyonu kapmış korkutmak istemem sizi ama dikkat edin yaptırcaksanız da herşeyi göze alın her türlü enfeksiyon kapılıyo gördüğünüz gibi . çok güvenli bir yer olsun. aman diyim...

az önce haberini verdiler tv de. burnundan estetik yaptırmak isteyen bir kadının iki bacagınıda kesmişler :26: hastane enfeksiyonu kapmış korkutmak istemem sizi ama dikkat edin yaptırcaksanız da herşeyi göze alın her türlü enfeksiyon kapılıyo gördüğünüz gibi . çok güvenli bir yer olsun. aman diyim...

Allah korusun. Bu sadece burun ameliyatı değil herhangi bir operasyonda da başa gelebilir, bunu da unutmamak lazım..

Hakllsın bu arada yanlış yazmışım 16 yaşındayım bundan sonra ne kadar değişebilir ki

çok fark ediyor benim 21 e kadar degişti

benim de senin gbi çok bariz problemli burnum olmamasına rağmen yaptırdım...
ileri yıllarda insan yaptıklarından çok yapmadıklarına,yapamadıklarına pişman oluyor.
bu felsefeye göre yaptır içinde kalmasın...
çünkü gördüğüm kadarıyla komplikasyonu az olacak bir burun..yani basit...
kemeri alacaklar o kadar..boyutları ucu gayet iyi ..büyük değil.
fikrim bu.
Kolay gelsin :)
:nazar:

Haklısın pişman olanlarda çok bencede beklemeşiyim :(

Ay korktum gerçekten aman Allah korusun :(

Back
X