yarın öbür gün içinde dert olacağına, kafaya takacağına durumun varsa yaptır kurtul derim. ama yaşın daha ufak. biraz büyümen gerek. doktorlarda aynısını diyecektir sana. ben shopla biraz düzelttim burnunu. umarım beğenirsin
Eki Görüntüle 1188288
Çok teşekkür ederim ciddi bir fark söz konusu ama işte tereddütler
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
15 yaşındasın gelişimin bile durmadı burnunun son görüntüsü bu degil beklemek gerek
Hakllsın bu arada yanlış yazmışım 16 yaşındayım bundan sonra ne kadar değişebilir ki
az önce haberini verdiler tv de. burnundan estetik yaptırmak isteyen bir kadının iki bacagınıda kesmişler :26: hastane enfeksiyonu kapmış korkutmak istemem sizi ama dikkat edin yaptırcaksanız da herşeyi göze alın her türlü enfeksiyon kapılıyo gördüğünüz gibi . çok güvenli bir yer olsun. aman diyim...
çok fark ediyor benim 21 e kadar degiştiHakllsın bu arada yanlış yazmışım 16 yaşındayım bundan sonra ne kadar değişebilir ki
Acele etme, zaten kararsizsin oyuzden 5 sene bekle , çok kötü bir burnun yok canım :)
benim de senin gbi çok bariz problemli burnum olmamasına rağmen yaptırdım...
ileri yıllarda insan yaptıklarından çok yapmadıklarına,yapamadıklarına pişman oluyor.
bu felsefeye göre yaptır içinde kalmasın...
çünkü gördüğüm kadarıyla komplikasyonu az olacak bir burun..yani basit...
kemeri alacaklar o kadar..boyutları ucu gayet iyi ..büyük değil.
fikrim bu.
Kolay gelsin :)
az önce haberini verdiler tv de. burnundan estetik yaptırmak isteyen bir kadının iki bacagınıda kesmişler :26: hastane enfeksiyonu kapmış korkutmak istemem sizi ama dikkat edin yaptırcaksanız da herşeyi göze alın her türlü enfeksiyon kapılıyo gördüğünüz gibi . çok güvenli bir yer olsun. aman diyim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?