demirzeynep o da benim gibi gözü kara belli Kayıtlı Üye Katılım 11 Aralık 2014 Mesajlar 800 Emoji Skoru 91 Puanlar 38 Yaş 42 21 Aralık 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi Noname #21 code bana hediye gelmişti ama bana hiç yakışmadı ve sevemedim beyaz tenli olan kardeşim severek kullanıyor :)
code bana hediye gelmişti ama bana hiç yakışmadı ve sevemedim beyaz tenli olan kardeşim severek kullanıyor :)
melisylcn Aktif Üye Kayıtlı Üye Katılım 8 Ocak 2015 Mesajlar 116 Emoji Skoru 14 Puanlar 33 Yaş 40 12 Ocak 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi Noname #22 sıktıktan sonra biraz zaman geçince daha da güzelleşiyor.
K koful Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Kayıtlı Üye Katılım 24 Ocak 2015 Mesajlar 22 Emoji Skoru 1 Puanlar 288 Yaş 36 10 Nisan 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi Noname #23 Grey_ .!.: She le hiç alakası yok bence. She çok feminen bir koku. Code tam tersi biraz erkeksi geliyor bana Genişletmek için tıkla... bugün aldım armani code. daha önceden armani she kullanan birisi olarak şöyle diyebilirim. bana göre she daha erkeksi. onuda nereden anladım, armani he ile çok fazla benziyorlar. she de çok güzel kokuyor ama bence armani code daha kadınsı bir koku.
Grey_ .!.: She le hiç alakası yok bence. She çok feminen bir koku. Code tam tersi biraz erkeksi geliyor bana Genişletmek için tıkla... bugün aldım armani code. daha önceden armani she kullanan birisi olarak şöyle diyebilirim. bana göre she daha erkeksi. onuda nereden anladım, armani he ile çok fazla benziyorlar. she de çok güzel kokuyor ama bence armani code daha kadınsı bir koku.