Armut göbek, iç ve üst bacak.

oscarandthewolf

Dürtme içimdeki narı, üstümde beyaz gömlek var*
Kayıtlı Üye
14 Şubat 2016
201
240
23
Kızlar bu konuyu açtığım için zayıflamak isteyen arkadaşlar beni topa tutabilir ama herkesin kendine göre vücudunda problemler var. :KK14:

Şöyle ki; 52 kiloya, 167 cm boya sahibim. Aşırı bir zayıflığım yok. Yani boyuma göre kilom ideal, öyle çelimsiz durmuyorum. Benim sorunum bel bölgem ve bacaklarım da.. Armut göbek var bende bu zayıf halime rağmen. Zamanında her streste, can sıkıntısında abur cubura, tatlıya yönelmiştim. Gece yarıları yerdim hep. Bu da bende yağlanma yaptı. Bir de normalde ayak bileklerim ince ama kalçadan dize kadar olan kısım biraz kalınca ve fazla yumuşak. Oturduğumda bakıyorum yayıldıkça yayılıyor çirkin bir görüntü bence :KK12: Sizce nasıl egzersizlerle sıkılaştırabilirim ve beslenmem nasıl olmalı? 2 haftadır fitnessa gidiyorum. Kas oranım çok düşük, dayanıksızım hemen yoruluyorum. Bir de her gün 45 dakika yürüyüş yapıyorum genelde. Amacım sıkılaşmak.. Önerilerinizi bekliyorum :KK25:

Son düzenleme:
naptin canim bulabildin mi bir yolunu

Canım 2 buçuk ay fitness ve pilates yaptım epey faydasını gördüm. Zayıflamadan kaslarımı güçlendirdim ve inceldim. Karın kasları belirginleştikçe göbek daha az belirgin duruyor, elbette tamamen gitmedi hafif bi görüntüsü var ama eskisi gibi değil kesinlikle. Üst bacaklarımı da bacak egzersizleriyle sıkılaştırdım.

Back
X