- Konu Sahibi elmali_turtam
arkadaşlar bu hafta sonu armutlu tatil köyüne gidiyorum 1 hafta kalıcam aranızda giden var mıı? :teytey::teytey:

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben eşimle ailk açıldığı sene gitmiştim ve 10 gün kalmıştık.Bizim kaldığımız sene yeni açılışı olduğu için baya eksikleri vardı.Mesela alışveriş merkezi yeni yeni toparlanıyordu.Denizinede gereken özeni göstermemişlerdi..Sahil şeridini hiç ama hiç temizlemiyorlardı..Tabi bu söylediğim 5 yıl olucak neredeyse..bu beş sene içinde baya bir değişiklikm olmuştur diye umud ediyorum..
Ama kaplıcası çok güzel..
......iyi tatiller canıma.s.herşey gönlünce güzel olur inşallah..
ben ocakta gitmiştim bu sene. güzel bir yer, havası tertemiz denizi de... memnun kalırsınız inşaallah, iyi tatiller ...
Peki plaj tesise nekadar uzaklıkta arkadaşlar
bayanlara havuzu ayrımı havuz ücreti falan pahalımı ben bu sene otele gidemiyorum tesettür otelleri pahalı uygun olursa gideyim tavsiye eden varmı
bayanlara havuzu ayrımı havuz ücreti falan pahalımı ben bu sene otele gidemiyorum tesettür otelleri pahalı uygun olursa gideyim tavsiye eden varmı