Eşimle haftada 3 gün ayrı kalmak

Hanımlar eşimle aram iyidir. 5 yıllık evliyiz eşimin işi köyde kayınvalideme 2 dk uzaklıkta. Maaşı ve işi iyi kamu işi. Neyse 3 yaşında kızım haftada 3 gün pzt Salı çrş oyun okuluna gidiyor. Eşimde köyde bir devlet dairesinde çalıştığı için ve tek çocuk olup biryandan hayvancılıkla da ilgilendiği için haftanın 3 4 günü köyde kalıyor işlerini hallediyor hayvanlara bakmak tarla bahçe vs kalan zamanda eve geliyor her hafta olmasada ayda en az 2 hafta oluyor bu durum. Bu dediğim olan 5 6 aydır bu şekilde. Öncesinde bende gidiyordum kayınvalidemin evine. Orda kalıyordum ama kaynanamdan rahatsız olmaya başladığım için ben gitmiyorum. Bizim eve de köy biraz mesafeli olduğu için eşim sürekli arabayla gel git yapması maddi. Olarak zorlayacağı için orada durmasına bende alıştım ama bazen de üzülüyorum evliliğimin geldiği duruma. Eşim bizim için uğraşıyor bana sende gel arada burda duralım diyor ama ben istemediğim içinde anlayış gösteriyor. Siz olsanız nasıl davranırdınız
Aklıma direkt asker eşleri geldi 😌bence çokta sıkıntı bi durum yok sonuçta sizin için çabalıyor

Ben de sizin durumunuzu kıskandım çok samimi söylüyorum.Eşim gözünün önünden ayrılmamı istemiyor.İlk evlendiğimiz aylarda o evdeyken temizlik yapamıyordum gel yanımda otur diyordu.Gerçi şimdi de pek değişen bir şey yok.Annemlerde gece kalmamı istemiyor mesela.Birlikte gidip birlikte dönelim istiyor. Gece uyurken bile sarılmadan uyuyamıyor.Ben sereserpe yatmak istiyorum.Neyse ki gece bazen uykusu kaçtığında makale dinliyor.Ben uyanmayayım diye diğer odaya geçiyor.Sabaha doğru koşa koşa geliyor yatağa 😀
Aman amannn maslalah de kiz maslalah 😍😍

Uzmanlar ayrı kalmayı önerir zaten. Dipdibe sıkıcı. Çok muhabbet tez ayrılık getirir sözü boşuna değil. Misal ben tipik özgür ikizler kadınıyım. Asla sıkılmaya boğulmaya gelemem isyan ederim 😂

Hanımlar eşimle aram iyidir. 5 yıllık evliyiz eşimin işi köyde kayınvalideme 2 dk uzaklıkta. Maaşı ve işi iyi kamu işi. Neyse 3 yaşında kızım haftada 3 gün pzt Salı çrş oyun okuluna gidiyor. Eşimde köyde bir devlet dairesinde çalıştığı için ve tek çocuk olup biryandan hayvancılıkla da ilgilendiği için haftanın 3 4 günü köyde kalıyor işlerini hallediyor hayvanlara bakmak tarla bahçe vs kalan zamanda eve geliyor her hafta olmasada ayda en az 2 hafta oluyor bu durum. Bu dediğim olan 5 6 aydır bu şekilde. Öncesinde bende gidiyordum kayınvalidemin evine. Orda kalıyordum ama kaynanamdan rahatsız olmaya başladığım için ben gitmiyorum. Bizim eve de köy biraz mesafeli olduğu için eşim sürekli arabayla gel git yapması maddi. Olarak zorlayacağı için orada durmasına bende alıştım ama bazen de üzülüyorum evliliğimin geldiği duruma. Eşim bizim için uğraşıyor bana sende gel arada burda duralım diyor ama ben istemediğim içinde anlayış gösteriyor. Siz olsanız nasıl davranırdınız
Bence gayet normal ya o kadar takılmayın. İmkan varsa karavan alın, köyde bahçeye kurun sizde havalar iyiyken orada kalın madem bu kadar takılıyorsunuz.

Back
X