Aklıma direkt asker eşleri geldiHanımlar eşimle aram iyidir. 5 yıllık evliyiz eşimin işi köyde kayınvalideme 2 dk uzaklıkta. Maaşı ve işi iyi kamu işi. Neyse 3 yaşında kızım haftada 3 gün pzt Salı çrş oyun okuluna gidiyor. Eşimde köyde bir devlet dairesinde çalıştığı için ve tek çocuk olup biryandan hayvancılıkla da ilgilendiği için haftanın 3 4 günü köyde kalıyor işlerini hallediyor hayvanlara bakmak tarla bahçe vs kalan zamanda eve geliyor her hafta olmasada ayda en az 2 hafta oluyor bu durum. Bu dediğim olan 5 6 aydır bu şekilde. Öncesinde bende gidiyordum kayınvalidemin evine. Orda kalıyordum ama kaynanamdan rahatsız olmaya başladığım için ben gitmiyorum. Bizim eve de köy biraz mesafeli olduğu için eşim sürekli arabayla gel git yapması maddi. Olarak zorlayacağı için orada durmasına bende alıştım ama bazen de üzülüyorum evliliğimin geldiği duruma. Eşim bizim için uğraşıyor bana sende gel arada burda duralım diyor ama ben istemediğim içinde anlayış gösteriyor. Siz olsanız nasıl davranırdınız